Nincs semmi árnyékolás arra felé, de pl Szfvár északi részén eléggé gyenge.zakopanendre írta: ↑2019.10.23. 18:03Ma volt szerencsém hallgatni on-air. M7-es 56-os kmtől 8-as 15 kmig tisztán jön. Ez hogyan lehetséges?
Nincs semmi árnyékolás arra felé, de pl Szfvár északi részén eléggé gyenge.zakopanendre írta: ↑2019.10.23. 18:03Ma volt szerencsém hallgatni on-air. M7-es 56-os kmtől 8-as 15 kmig tisztán jön. Ez hogyan lehetséges?
Azóta újraindult.dkemeny77 írta:az hogyvan akkor h én nyaron hallgattam?LuciFerko írta:Szombattól határozatlan időre befejezi a sugárzást a Táska Rádió, az ok: lejár a rádióengedély, és a Médiatanács még nem foglalkozott a tavaszi pályázatokkal.
Az interneten persze megy tovább addig is!
az hogyvan akkor h én nyaron hallgattam?LuciFerko írta:Szombattól határozatlan időre befejezi a sugárzást a Táska Rádió, az ok: lejár a rádióengedély, és a Médiatanács még nem foglalkozott a tavaszi pályázatokkal.
Az interneten persze megy tovább addig is!
Hááát... van egy két idióta ott, pl. ma reggel ami ment... három röhögőgörcsöt kapott kocka... és az egyik én voltam... ejnyeLuciFerko írta:Így mi a véleményetek a rádióról több mint 1 évvel az indulás után?