Úgy értem, hogy ez a rádió lényegében az ATV rádiós klónja. A névválasztás sem véletlen.
Természetesen hivatalosan kisköz, de kíváncsi lennék, mit vállaltak a szerződésben (azaz milyen közösséghez szólnak).
Úgy értem, hogy ez a rádió lényegében az ATV rádiós klónja. A névválasztás sem véletlen.
Hogy érted, hogy nem?Glenn írta: ↑2020.02.25. 17:57Tekintettel arra, hogy ez nem valódi kisköz, így nem mérvadó a magasabb elérés.zakopanendre írta: ↑2020.02.25. 00:46A napi ezres elérés egész jónak számít, pontosabban tanulságosnak a kisközi rádiók szempontjából.
Tekintettel arra, hogy ez nem valódi kisköz, így nem mérvadó a magasabb elérés.zakopanendre írta: ↑2020.02.25. 00:46A napi ezres elérés egész jónak számít, pontosabban tanulságosnak a kisközi rádiók szempontjából.
Ja a Mabéosz székház tetejéről,ott van a Sinkó bélyeg,egyszer oda akartam bevinni a bélyeggyűjteményem felbecsültetni,meg ott van a Hatos csatorna székháza is azt tudom fogni,ismerem azt a környéket a 72-es trolival egy megálló a Nyugati meg a West End.Glenn írta: ↑2020.01.30. 20:58Szondi utca és Vörösmarty utca sarok, ott fent a tetőn:
https://www.google.com/maps/@47.5096938 ... 312!8i6656
Csak most már nem ez az antenna működik, hanem egy komolyabb.
Szondi utca és Vörösmarty utca sarok, ott fent a tetőn: