RADIOSITE Fórum

  • Sláger FM

 #183697  Szerző: Giorgio1201
 2019.06.13. 17:28
Amúgy hol hallottad ezt mert a napi playlist nem tartalmazza ezt a dalt? :S
 #183695  Szerző: zoLee
 2019.06.13. 16:13
Előbb ez ment:
https://youtu.be/P-hj6xP6zu8
Utoljára a Roxyn hallottam ezt a számot.
Egyre jobban imádom ezt a rádiót.

A Best-nek már tényleg semmi, de semmi értelme és esélye se lenne velük szemben.
 #183694  Szerző: IstvánB
 2019.06.13. 11:45
Szerintem a Sláger a megfáradt rogyásig ismételt zenék szinonimája. Most hogy már kétezres évek is bekerültek, szívesen hallgatom. De ezért maradhatott volna a Juventus név még anno.

Juvi mindig is copy rádió volt, és mondjuk most se csinál mást.
 #183693  Szerző: zoLee
 2019.06.12. 22:18
"A Sláger jó, csak a neve rossz"
Ez ugye vicc akart lenni? :lool:

2019 van....
Egy adott nevet nyugodtan újra"brandelhetnek", úgy, hogy a szellemiség (retro feeling) megmaradjon.
Elkéne már felejteni a Sláger=BorosBochkorMegaVogaMátéPéterzenékSzerelemhullámhosszán tézist.
A sláger szó számomra a mindenki által ismert, sokat játszott dalokat jelenti, ami sok-sok emlékkel társul. Ami annak idején a csapból is folyt.
Ha meghallok egy dalt, első gondolat: ez mekkora SLÁGER volt 2000-ben.
Nem az, hogy Juventus.
Ha meg az lenne a rádió neve, hogy
Hits Fm, akkor meg az volna a baj :lool:

Az, hogy Sláger FM, nem csak a valamikori brandet hivatott jelenteni (2019es formában), hanem azt, hogy nem noname zenéket játszanak.
A lehető legkönnyebb beazonosítani őket.

Vannak sokan, akik már tutira elfelejtették, hogy mi az a Juventus.
Így, ha látna valaki egy plakátot, "95.8 Juventus, fogalma se lenne róla, mit akar ez jelenteni.
Rock zenét? Technot? Magyar nótát?

A Sláger viszont egyértelmű.

Bocs, hogy ez ismét hosszúra sikerült. :)
 #183689  Szerző: Glenn
 2019.06.12. 19:46
shadoe írta:
2019.06.12. 18:16
Megtisztelnél vele, ha a buta, hülye szavakat nem itt, egy több véleménynek is teret adó fórumban használnád másokra (meg a néhai Music Fm-re és abba belerúgva, amit én pl. szerettem...), csak azért, mert neked nem (v. sose) egyezik a véleményed másokével vagy az enyémmel.
Ajjaj... A buta és hülye szavakat nem másokra használtam, hanem a hozzászólásodra. Nagy különbség, persze nem a fészen, hanem itt. A Music FM-re sem használtam, és nem is rúgtam bele. Ne ferdíts, olvass és értelmezz. ;)
Az meg, hogy nekem sose egyezik a véleményem másokéval, újabb kanyar... A tieddel nem egyezett. Olvass és értelmezz!
shadoe írta:Fogadd el, hogy valaki 30 év külföldi és hazai rádióhallgatási tapasztalata után máshogy látja a dolgokat, van összehasonlítási alapja, és nem csupán egy-két nem hibátlan hazai rádióra összpontosítja becses figyelmét.
Tiszteletben tartom, pláne, hogy én több mint negyven éves tapasztalattal nézem a dolgokat. Végignéztem a hazai kereskedelmi rádiózás történetét a kezdetektől és megvan a saját véleményem - ami nem biztos, hogy helyes, de saját. Épp emiatt elvárom itt (ezen a deklaráltan szakmai fórumon) az objektivitást, ami pont azt jelenti, hogy nem az a jó, ami nekem tetszik, hanem ami a többségnek... Hát sajnos te a saját privát véleményed alapján aláztál egy nagy múltú rádiót, és én ezzel nem értettem egyet.
shadoe írta:Mivel nem szeretem az egymás alázásáig menő vitákat, és pont ezért jöttem ide, hogy kulturált keretek között osszam meg saját és olvassam mások nézeteit, a továbbiakban ezt kerülendő és fórumtársainkat kímélendő, az üzeneteidre nem reagálok, mert nekem más az értékrendszerem és a vitakultúrám, és nem használok rád jelzőket. Elnézést az offért, a Juventusról elmondottakat pedig fenntartom. A Slágernek sok sikert innen is, ez kellene mindenütt másutt a magyar éterbe.
Oké. Én is így jöttem ide 2006-ban, amikor ez a fórum indult és nem tehetek róla (ahogy ezt már sokak nemtetszése ellenére is leírtam itt), hogy a hangnem megváltozott. Ha téged zavar más véleménye, szíved joga, hogy ne reagálj rá, de ezzel magadat minősíted. Van ám más vélemény is. 8-)
A Sláger jó, csak a neve rossz. Ennyi. :)
 #183687  Szerző: shadoe
 2019.06.12. 18:16
Glenn írta:
2019.06.12. 16:58
shadoe írta:
2019.06.11. 18:19
A Juventus egy megfáradt, arctalan rádió volt, jobb, hogy ment a levesbe. A 90-es évek rosszemlékű Rádió 1-e, sőt még a mai Rádió 1-nél is borzalmasabb rádió volt, unalmas, elcsépelt, gagyi számokkal, nulla zenei ízléssel, ráadásul újdonságokat a napi rotációban nem is adtak. Az akkori magyar zene pedig (Kozsó, Bestiák, Hip Hop Boys, Picasso Branch és társai), amit nyomtak, áááh... a mai napig kiráz a hideg tőlük!beszéltem.
Ne haragudj, de ez tipikusan buta és öncélú hozzászólás volt! :x

Megtisztelnél vele, ha a buta, hülye szavakat nem itt, egy több véleménynek is teret adó fórumban használnád másokra (meg a néhai Music Fm-re és abba belerúgva, amit én pl. szerettem...), csak azért, mert neked nem (v. sose) egyezik a véleményed másokével vagy az enyémmel. Ez nem facebook, ahol egymást döngölik a földbe az emberek és fröcsögnek csak azért,mert véleménykülönbségük van. Fogadd el, hogy valaki 30 év külföldi és hazai rádióhallgatási tapasztalata után máshogy látja a dolgokat, van összehasonlítási alapja, és nem csupán egy-két nem hibátlan hazai rádióra összpontosítja becses figyelmét. Mivel nem szeretem az egymás alázásáig menő vitákat, és pont ezért jöttem ide, hogy kulturált keretek között osszam meg saját és olvassam mások nézeteit, a továbbiakban ezt kerülendő és fórumtársainkat kímélendő, az üzeneteidre nem reagálok, mert nekem más az értékrendszerem és a vitakultúrám, és nem használok rád jelzőket. Elnézést az offért, a Juventusról elmondottakat pedig fenntartom. A Slágernek sok sikert innen is, ez kellene mindenütt másutt a magyar éterbe.
 #183686  Szerző: tomee
 2019.06.12. 18:00
Annak idején pont arról ment itt a diskurzus, hogy mennyire zseniális húzás volt részükről Slágerre átnevezni magukat, mert a Juventus brand már annyira elfáradt az évek során, hogy már foglalkozni sem érdemes vele.

Kb. mostanra járatták csúcsra a Sláger FM brandet, semmi értelme nem lenne pont most összezavarni mindenkit egy újabb névváltással.
 #183684  Szerző: Glenn
 2019.06.12. 16:58
shadoe írta:
2019.06.11. 18:19
A Juventus egy megfáradt, arctalan rádió volt, jobb, hogy ment a levesbe. A 90-es évek rosszemlékű Rádió 1-e, sőt még a mai Rádió 1-nél is borzalmasabb rádió volt, unalmas, elcsépelt, gagyi számokkal, nulla zenei ízléssel, ráadásul újdonságokat a napi rotációban nem is adtak. Az akkori magyar zene pedig (Kozsó, Bestiák, Hip Hop Boys, Picasso Branch és társai), amit nyomtak, áááh... a mai napig kiráz a hideg tőlük!beszéltem.
Ne haragudj, de ez tipikusan buta és öncélú hozzászólás volt! :x
A Juventus a második legrégibb (mondhatjuk, patinás) márkanév volt a rádiós piacon. Az, hogy arctalanná tették, a legutóbbi tulajdonos hibája volt. Ha azt mondtad valakinek, hogy Juventus, előbb ugrott be neki a rádió, mint az olasz sztárcsapat. Lehet, hogy ez még ma is így van (legalábbis egy bizonyos kor felett). Ha a hülye nevű Music FM-en (a Juve helyén) tudtak rádiót csinálni, azt megtehették volna a sokkal jobban hangzó és patinás Juventus néven is. Napi rotációban nem adtak újdonságokat? A Sláger FM mennyit is ad? Egyébként amikor te még nem hallgattál rádiót, a Juventuson mentek a legújabb zenék, amikből hétvégén "bulizenék" című blokkban még magnósoknak is adtak le. :yes:
Tehát ahelyett, hogy egy teljesen más értéket képviselő nevet lenyúltak (Sláger Rádió), Juventus néven kellett volna megújulniuk.
Danubius, Juventus, Bridge, Star, Roxy... A 90-es évek olyan márkái, amikre még ma is sokan emlékeznek, és amikért nagy kár volt. Ezeket a neveket tovább kellett volna vinni.
 #183683  Szerző: Marcii
 2019.06.12. 16:36
noartist írta:
2019.06.12. 12:39
Lady Gaga - Poker Face 😨
Haladtunk előre,előbb-utóbb várható volt.
 #183680  Szerző: noartist
 2019.06.12. 12:39
Lady Gaga - Poker Face 😨
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 64

Friss témák

Impresszum

Szolgáltató:
42NET Marvin Cloud Kft.
1149 Budapest, Angol utca 34. 5/A
adószám: 25830079-2-42
cégjegyzékszám: 01-09-291494
e-mail cím: support@42netmedia.com
telefonszám: 1242
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

 

Felelős kiadó: 42NET Marvin Cloud Kft.
Lapigazgató: Mikos Ákos
Felelős szerkesztő: Huszár Dávid Norbert
Fórum adminisztrátorok: Kasza János, Keszei László
Webdesign és programozás: Christian Zanchetta
Host: 42NETMedia Kft.

E-mail: i n f o [@] r a d i o s i t e . h u

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.