RADIOSITE Fórum

  • Netflix

 #151284  Szerző: markfelt
 2016.01.07. 03:03
Kipróbáltam, az első hónap ingyenes, de meg kell adni a bankkártyád adatait, ugyanis ahhoz kötik a regisztrációt. Ha nem mondod le, automatikusan leemelik 30 nap után az összeget, amire előfizetsz (igaz, szólnak előtte 3 nappal). Erre figyelni kell. Amúgy nincs hűség, bármikor lehet csomagot váltani, szüneteltetni, megszüntetni, újra előfizetni stb., tehát nagyon rugalmas.

Az ára szerintem még itt, Közép-Európában is barátságos. Úgy gondolom, a TV-t nem fogja kiváltani teljesen egyelőre, de akinek extra csomagja, HBO-ja, Filmboxa, DigiFilmje volt havi sokezerért, annak szerintem néhány éven belül elég lehet az alapcsomag is, ha Netflixezik. Vagy akár a MinDig TV FTA.

Aki szeret angolul, akár angol/német/stb. felirattal sorozatokat, filmeket nézni, annak tökéletes most is, akinek kell a magyar felirat, vagy szinkron, az még várjon, bár egy próbát megér.

Régi, már elég lassú iPaden, újabb Android telefonon is tökéletesen, gyorsan és akadásmentesen fut, a 10-es net elég hozzá bőven. Böngészőben is jó, de csak az SD-t próbáltam. Várom a Smart TV appot is, több helyen azt írták, hogy elvileg minden (akár régebbi) TV-n napokon belül megjelenik - ebben mondjuk kicsit szkeptikus vagyok.

A legolcsóbb csomaggal egyszerre csak egy eszközön lehet nézni - előfizetéstől függően max. 4 -, de "egymás után" bármennyin. Szóval a párodhoz simán átviheted, ha van rá alkalmas eszköze, és netkapcsolata.

A műsorok amúgy egy pillanat alatt elindulnak és simán lehet akadás, fagyás nélkül beletekergetni is.

A kínálat talán egyhuszada az amerikainak és mondjuk negyede egy nCore-nak, de így is remek. Nyilván bővülni fog, az első naptól ne várjunk csodát. Abban biztos vagyok, hogy ha most elkezditek nézni, akkor se juttok soha a végére. :)

Egyébként korlátlanul, akárhányszor, akármikor nézhető bármi, egy-két gombnyomással, letöltés nélkül, pillanatok alatt. Így lehetne összefoglalni.

Friss témák

Impresszum

Szolgáltató:
42NET Marvin Cloud Kft.
1149 Budapest, Angol utca 34. 5/A
adószám: 25830079-2-42
cégjegyzékszám: 01-09-291494
e-mail cím: support@42netmedia.com
telefonszám: 1242
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

 

Felelős kiadó: 42NET Marvin Cloud Kft.
Lapigazgató: Mikos Ákos
Felelős szerkesztő: Huszár Dávid Norbert
Fórum adminisztrátorok: Kasza János, Keszei László
Webdesign és programozás: Christian Zanchetta
Host: 42NETMedia Kft.

E-mail: i n f o [@] r a d i o s i t e . h u

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.