RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#202166  Szerző: p0tyi

Van egy olyan érzésem, hogy már nem sokáig fog szólni. Majd ezt is bekötik a Rádió1 Networkbe inkább... bár több értelme lenne valamelyik másikba, pl. a formálódó Rock FM-ébe, hiszen a Rádió1 a teljes vételkörzetben fogható jelenleg is.
 #202161  Szerző: 007

Találtam egy ilyen vicces leírást!

"Hallgasd online a Rádió 7-et, ami Hódmezővásárhely, Kistelek és Makó első számú rádiója! A műsorszervezők és a készítők a közszolgálatiság és a korrekt helyi tájékoztatás mellett tették le a voksukat. A műsorok felépítése során három fő szempont dominál: az aktualitás, a gyorsaság és a közérdekűség, a műsorok készítése során pedig a közérthetőség, a szakmai igényesség és a teljesség igénye vezeti a Rádió 7 munkatársait. Naponta 0-24 órában szerkesztett műsor várja a hallgatókat, saját hírműsorok, amelyet saját tudósítói hálózat biztosít az adáskörzet településein. A szórakoztató műsorokban az igényes, és korosztály szerint differenciált szórakoztatásra helyezik a hangsúlyt."

Egyik sem igaz rá. Szakmailag a létező legokádékabb. Gerinctelenül mocskolják a város lakóit, szavazóit. Pofátlanul hazudoznak, egyoldalúan tájékoztatnak.

Szórakoztató? Inkább gyonorforgató! :vomit:
 #202160  Szerző: 007

Nem lenne semmi gond, ha végre helyi rádióhoz méltóan a továbbiakban rendszeresen behívnák a polgármestert. Elvégre is ezeket a retkedék helyi rádiókat azért találták ki. Ha már az arculat és a zene is szar, nagy nulla... :sick:
 #202158  Szerző: Snake005

A mai eredményből ideje lenne levonni a konzekvenciát és megszüntetni vagy eladni ezt a szart. Szerintem inkább már ártott, mint használt a fidesznek az a szemét, ami ebből a rádióból ömlik. Egyébként ha valami még rákay philipsnek is vállalhatatlan, az magáért beszél.
 #202112  Szerző: Promenád

Jut eszembe: Tálas Péter Csongor át igazolt a Rádió 88-ból. Úgy tesznek, mintha ezen múlna minden és a hétvégén Dudás Róbert is megszólalt sok idő után, de neki már nagyon kár volt, technikusnak sem az a vérprofi. :vomit:
 #202111  Szerző: Promenád

Szerintem enged el az egész rádiót. Tudjuk nem sok értelme van, aki tudd mást hallgatt a városban, mint ezt. Akármennyire erőltetik nem szól másról a közszolgálati része a rádiónak, mint a helyi FIDESZ-ről. Aztán, hogy az ellenzéknek lehetőséget adjanak, az már nem mem megy, amíg a Vili a " nagyon hülye" a főszerkesztő. Maradjunk annyiban, hogy Gyula bácsi millió egyszer visszasírta mit tettek a rádiójával, annyi a pozitívum, hogy nem sok vásárhelyi adja a nevét az egészhez.
 #202073  Szerző: 007

15 percig hallgattam, ezalatt a hírekben a csaj szerint "xyz a rádió 88-nak elmondta" .
Majd egy konkrétan beszélni nem tudó csávó zagyvált valamit és az RDS RT-ben azóta "SNOW - INFORMER [1993]" és No rt között váltogat.
Minden szempontból borzalmas és legalja szarnak tűnik. Kukába való cucc ez is, ráadásul már gazdátlan is. Amihez a fidesz hozzányúl, ezt a "színvonalat" hozza csak
 #201959  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.03.08. 23:22 Vagy egy hete "HELLO MELO - RADIO 7" Van kiírva RT-ben. Mivel szerintem senki le sem szarja őket, el is fér. Csak már újabban azt szoktam megnézni, mit írnak vagy hogy még működik-e.

Kálmán kiszállt? Beleszartak, szétbaszták és kiszállt? Szép... beszédes, hogy ha ezzel a rádióval így bánnak, mit csinálnak a közvagyonnal?
Na mindegy, kár érte. Van, de minek...
Március 6-án jelezte ezt a szándékát, miután botrány tört ki amiatt, hogy Navracsics Tibort támadja több millió Ft-ért vásárolt hirdetésekben a Promenád24. A változás már március 7-én megtörtént, Bada János lett az egyedüli tulajdonos.
 #201951  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.04.11. 14:40
Promenád írta: 2024.03.12. 16:10 A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénzbírságot szabott ki a rádióra, mert nem tett közzé megfelelő mennyiségű közszolgálati, továbbá helyi közélettel foglalkozó, illetve a mindennapi életet segítő, valamint a nemzetiségi vagy más kisebbségek igényeinek szolgálatára szánt műsorszámot, illetve szöveges tartalmat. Az elmarasztalás a 2023 december 11-17 közötti időszakra érvényes. A Dél-alföldi Média Centrum Kft. így az általa üzemeltetett Rádió 7 törvénysértését követően 40 ezer Ft bírságot köteles megfizetni, illetve egy közleményt is közzé kell tenniük, amit a mai nap folyamán a hírekben megtettek. :D

Ennek nincs hatása a frekvenciahasználati idő hosszabbítására? Vagy fideszes fideszesnek farkasa papíron, egyébként pedig semmi következménye? :blush:
Jó kérdés. Mondjuk annyi reakciója volt a közösségi oldalon, hogy a ,,hallgatók" egy része kevesellte a bírság összegét. :D
 #201950  Szerző: 007

Promenád írta: 2024.03.12. 16:10 A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénzbírságot szabott ki a rádióra, mert nem tett közzé megfelelő mennyiségű közszolgálati, továbbá helyi közélettel foglalkozó, illetve a mindennapi életet segítő, valamint a nemzetiségi vagy más kisebbségek igényeinek szolgálatára szánt műsorszámot, illetve szöveges tartalmat. Az elmarasztalás a 2023 december 11-17 közötti időszakra érvényes. A Dél-alföldi Média Centrum Kft. így az általa üzemeltetett Rádió 7 törvénysértését követően 40 ezer Ft bírságot köteles megfizetni, illetve egy közleményt is közzé kell tenniük, amit a mai nap folyamán a hírekben megtettek. :D

Ennek nincs hatása a frekvenciahasználati idő hosszabbítására? Vagy fideszes fideszesnek farkasa papíron, egyébként pedig semmi következménye? :blush:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 27