RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#111464  Szerző: noartist

Egyre nagyobb űrt hagy maga után a Plusz...olyan jó kis rádió volt,nem is hallgattam mást itthon;legalábbis amikor sikerült fogni.(Akkor még nem volt WiFim,stb..) Jó lenne egyszer újra talákozni az éterbennn. :)
 #98316  Szerző: molnarb

A régi banda nyilván már berendezkedett a helyzetre, így ugyanaz a banda biztos nem... a szegedi 95.4 sorsa még mindig valamilyen oknál fogva nem dőlt el, így nem tudni ki fog ott rádiózni. A 100.2-t pedig még tudtommal a nyári ülésezési szünet előtt írják ki, talán az év végére megszólal ott is valaki.
 #96466  Szerző: mszilárd

Elég furcsa, de akárhogy is nézzük, szép lassacskán egy éve, hogy nincs Plusz. :(
Balázs, ha még jársz erre... őszi újrakezdésről volt szó tavaly, amiben én személy szerint nem hittem. De azért egy későbbi időpontban reményked(t)em. Nos a kérdés; várható, hogy lesz valami utód? Egyáltalán tervben van? (A "régi" bandával, ofkorsz.)
 #84743  Szerző: LuciFerko

Indul a Gold-Rise-Face mizéria? :gülü:
 #84729  Szerző: Szd96

Lol visszajött XD
 #84726  Szerző: Szd96

Na most szerintem végleg off a sztárnak. neo jön rds-sel, valamint az ukrán tisa fm kb. 2 órája még a belvárosban hallgattam. majd egyszercsak lesz valami a helyén.
 #81982  Szerző: mimi

Jani98 írta:Öhm...ez mi?
"Radio PartyPlusz - A Sikerhez Plusz Kell!"
http://tunein.com/tuner/?StationId=126998& érdekess...vagy csak lenyúlták a nevet a szlogennel? :twisted:
Nem, a Plusznak voltak (vannak?) netes társcsatornái.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52