Az orosz államszervezethez nagyon hasonló a magyar, csak ezért jöttem az oroszokkal. 

Ausztriától se ártana!!
Az már gyakorlatilag nem vallási rádió, csak nyomokban tartalmaz vallásos elemeket, szerintem már csak annyit, amit pályázatban vállaltak. Amúgy, ha úgy tetszik, egy kiváló budapesti/pestmegyei regionális rádió, rengeteg helyi érdekeltségű témával foglalkoznak, csakhogy némileg ON maradjak: ilyesminek kéne lennie egy (külföldön is megszokott) regionális közszolgálati adónak, amilyen persze Magyarországon már nem létezik...
Akkor megkövetlek, hülyeséget írtam.kondalyuk írta: ↑2021.04.05. 16:21Csak a pontosság kedvéért: ünnepnapokon valóban mindig az üzengetős műsor megy és nincs a vasárnap esti magyar zenei műsor, de az Akusztik nem szokott elmaradni. Tavaly is ugyanígy nézett ki a húsvétvasárnap; este 10-ig sima rotáció, utána koncert.
Viszont a keresztény-rockbanda már valóban furcsa![]()
Csak a pontosság kedvéért: ünnepnapokon valóban mindig az üzengetős műsor megy és nincs a vasárnap esti magyar zenei műsor, de az Akusztik nem szokott elmaradni. Tavaly is ugyanígy nézett ki a húsvétvasárnap; este 10-ig sima rotáció, utána koncert.
Inkább akkor tanuljanak Hollandiától vagy Németországtól, ha kérhetném