Ma reggel 7 óra körül (a választás napján), lement a Személyi Igazolvány című dal.
Hmmmm...

Ez mind szép és jó! Na de 2019-ben MAGNÓSBLOKK?? Viccelsz?! Azt+kihagytátok hogy ez a műsor a GONG-on is futott... Mielőtt+jelent a Retron... Ami egy kezelésben van a Petőfivel... Ami a "kézmegkötésre vonatkozik...Glenn írta: ↑2019.09.29. 18:03Ha megengeded, én, mint célcsoportbeli, kezdeném.A Petőfin régen persze, hogy más volt, hiszen az 15-25-35 éve egy aktualitásokat (is) bemutató műsor volt. Ma más a funkciója, azoknak szól (elsősorban), akik akkoriban hallgatták. Online nem hallgattam, mert a Poptarisznya nálam rádióra való.robert11 írta:nem olyan mint amilyen a Petőfin volt régen vagy mint amilyen online volt.
Vannak 80-as és 90-es zenék is szép számmal, a 60-as és 70-es meg ugye a Retro Rádió koncepciója miatt kell.robert11 írta:Ugye engem az zavart, hogy csak 60as 70es évek dögivel, de 80as 90es alig alig na és hol vannak a 2000 körüli zenék? Hisz már az is retró. Online az is ment. Mondom erről sokat írtam a múltkor így nem igazán mennék bele a dolgokba. Azt nem tudom mondtam e hogy ha már ami zenéket nem is ad rajta Laci mint az online adásban, akkor legalább 90esek mennének jobban hisz a 60as 70es nem si tükrözi a régi tarisznyát.Na, ebben egyetértünk. Bizony lehetne színesíteni a műsort odaillő vendégekkel, nem is értem, miért nem hív be senkit.robert11 írta:Meg kéne vendégeket hívni mert a Petőfin az is volt.Biztos, hogy valamilyen szinten "meg van kötve a keze", hiszen azért ez nem a Petőfi, pláne nem a 80-as évek, meg kell felelni a Retro Rádió koncepciójának. A magnós félóra túlzás lenne, a magnósblokk pont elég. Senki sem vesz fel rádióból semmit manapság, tehát ez maximum a retrofíling miatt kell, arra meg elég negyedóra is.robert11 írta:Lacinak meg van kötve a keze és azért nem ad azt amit akar? Mert az online adásban ilyen nem volt. A Petőfiről nem is beszélve. Lehetne félóra a magnósoknak is akár mert a Petőfin úgy volt már azzal is előhoznák a régi tariszny hangulatát. Az inkább az online-on volt érezhető.Kihagytad a kalipszót meg a bridzset.robert11 írta:Kéne egy juventusz, danubiusz jellegű arádió a 80as 90es évek, és napjaink legagyobb slágerei.![]()
Ha megengeded, én, mint célcsoportbeli, kezdeném.
A Petőfin régen persze, hogy más volt, hiszen az 15-25-35 éve egy aktualitásokat (is) bemutató műsor volt. Ma más a funkciója, azoknak szól (elsősorban), akik akkoriban hallgatták. Online nem hallgattam, mert a Poptarisznya nálam rádióra való.robert11 írta:nem olyan mint amilyen a Petőfin volt régen vagy mint amilyen online volt.
Vannak 80-as és 90-es zenék is szép számmal, a 60-as és 70-es meg ugye a Retro Rádió koncepciója miatt kell.robert11 írta:Ugye engem az zavart, hogy csak 60as 70es évek dögivel, de 80as 90es alig alig na és hol vannak a 2000 körüli zenék? Hisz már az is retró. Online az is ment. Mondom erről sokat írtam a múltkor így nem igazán mennék bele a dolgokba. Azt nem tudom mondtam e hogy ha már ami zenéket nem is ad rajta Laci mint az online adásban, akkor legalább 90esek mennének jobban hisz a 60as 70es nem si tükrözi a régi tarisznyát.
Na, ebben egyetértünk. Bizony lehetne színesíteni a műsort odaillő vendégekkel, nem is értem, miért nem hív be senkit.robert11 írta:Meg kéne vendégeket hívni mert a Petőfin az is volt.
Biztos, hogy valamilyen szinten "meg van kötve a keze", hiszen azért ez nem a Petőfi, pláne nem a 80-as évek, meg kell felelni a Retro Rádió koncepciójának. A magnós félóra túlzás lenne, a magnósblokk pont elég. Senki sem vesz fel rádióból semmit manapság, tehát ez maximum a retrofíling miatt kell, arra meg elég negyedóra is.robert11 írta:Lacinak meg van kötve a keze és azért nem ad azt amit akar? Mert az online adásban ilyen nem volt. A Petőfiről nem is beszélve. Lehetne félóra a magnósoknak is akár mert a Petőfin úgy volt már azzal is előhoznák a régi tariszny hangulatát. Az inkább az online-on volt érezhető.
Kihagytad a kalipszót meg a bridzset.robert11 írta:Kéne egy juventusz, danubiusz jellegű arádió a 80as 90es évek, és napjaink legagyobb slágerei.