Garfield írta: ↑2020.12.05. 10:31
Emberileg természetesen semmi bajom a moderátorral, hiszen sesem láttam/beszéltem vele. Ezt az undorító részlehajlást viszont nagyon utálom. A "Radio02" nicknevű r*t*r*d*lt a sokadik témába nem vágó, értelmetlen, primitív írása után is csak egy ejnyebejnyét kap, engem pedig egy a nevezett taggal szemben alkalmazott lightosabb beszólás után kimoderál, meg figyelmeztet. Ez az, ami feháborít.
A problémás tagot - Radio02 - tartósan kitiltottam, de ez nem fogja megakadályozni abban, hogy ismételten regisztráljon. Küldhetünk rá bármit - IP-tiltást, stb -, de két perc múlva ki fogja játszani, és ugyanott folytatja, ahol abbahagyta, csak más néven.
---
A napi teendőim mellett foglalkozom én is a fórummal, és hidd el, hogy nem azért lépek be nap végén, hogy azt nézzem oldalakon keresztül, ki mennyire küldte el a másik anyját jó messzire. Ez nem normális, és nem érdekel, ki milyen meggyőződésből csinálja (főleg a politikai viták kiakasztóak).
Ha valami nem tetszik, vagy a másikkal elszaladt a ló, írjatok üzenetet nekem, vagy jelöljétek meg a problémás hozzászólást, és intézkedek. Mindkettőről kapok email értesítést is azonnal, így rögtön látom, mi történt.
De ha ehelyett engem kezdesz el cseszegetni több topikban is, mivel leszel előrébb? Most éppen 7 napnyi gondolkodási idővel gazdagodtál ezáltal. A személyeskedést nem tolerálom.