RADIOSITE Fórum

  • Földvár Rádió - Dunaföldvár - 97.4 MHz

 #110214  Szerző: Dani04
 
Az El-DO már az utolsó hónapjaiban van. A pályázatból kizárták és mivel a pályázatot felfüggesztették valamiért, ezért még ideiglenes engedélyt sem kérhetnek, mert nincs folyamatban érvényes pályáztatás. Április elején búcsúzhatnak a 93.1-től és egyetlen dunaújvárosi rádió marad, ők lehet jól járnak.
 #106540  Szerző: Orso
 
Ez egy érdekes dolog lesz!

Az el-do programigazgatója elég keményen baloldalhoz köthető! Viszont az Allin-Ferr Média mögött álló cégcsoport a mostani tűzhöz közeli, vagyis jobb oldali cég!

Akkor most ki nyer vajon?
 #106300  Szerző: Geza45
 
Én csak annyit tennék hozzá!
Jó lenne egy új dinamikus rádió és nem egy vénember hülye riportjait hallgatni egész nap!

Tényleg itt lenne az ideje ennyi idő után egy ütős új rádió.
 #106299  Szerző: Roger
 
Geza45 írta:
LuciFerko írta:Remélem megmarad az El-Do, az egyik leghallgathatóbb helyi rádió szerintem.
Az már jó régen volt, már kegyetlen ***. Mivel én nem lakom ott, de ha ott járok nem tudom hallgatni, mert kegyetlenül elcseszték!
Teljes mértékben egyetértek! Aki hallgatta ezelőtt pár évvel, akár a 2000-res évek elején, az ma már rá sem ismerne erre a 'moslékra'...le vele! Kell ide is valami jó és új, hogy végre legyen mit hallgatni, ne csak életünk zenéit... :yeah:

Szerk.: hogy a túl oldal is visszhangozzék, várom a véleményeket, hogy miért is olyan jó hallgatni, és miért is hallgatják annyian...(állítólag)
 #106297  Szerző: Geza45
 
LuciFerko írta:Remélem megmarad az El-Do, az egyik leghallgathatóbb helyi rádió szerintem.
Az már jó régen volt, már kegyetlen szar. Mivel én nem lakom ott, de ha ott járok nem tudom hallgatni, mert kegyetlenül elcseszték!
 #106293  Szerző: Geza45
 
Ivoa írta:
Roger írta:Húhh...na ennek a végeredményét kíváncsian várom.
[Allin-Ferr Média Kft_vajon ki lehet... :oops: ]
http://mediatanacs.hu/cikk/152400/Dunau ... lyaztatasa
Annyit máris meg lehet tudni, hogy az Allin-Ferr-t október 10-én jegyezték be. Szerintem ez sok mindent elmond :P
Ez szerintem semmit nem mond, hiszen bárki csinálhat új céget. Rádiózni meg csak frekvencia megszerzésével lehet és addig miért legyen egy cég, ameddig nincs lehetőség a kívánt frekvenciára pályázni! Ez egy lerágott csont! Ha csak régi cégek pályázhatnának, akkor nem lenne soha új rádió :) Szerintem érdekesebb ennek a cégnek a tulajdonosai, mert ha végig vesszük a kapcsolódó cégeket, akkor kiderül piszok nagy tőkével rendelkeznek a tulajdonosok. Több száz millióval rendelkeznek, amint látom! Ez a kemény része és lehet kapaszkodhat az eldo!
 #103199  Szerző: vikk
 
Roger írta:Most, hogy már nincs Gerilla, kénytelen voltam az EL-DO-t hallgatni és sikerült "felhúznom" magam.

15 éves rádiós tapasztalathoz képest nagyon el lett cseszve ez a rádió:

1 zene, -1 információs blokk, ami a kutyát nem érdekli, támogatással megspékelve. Jó IV. kategóriájú zenék amit a büdös életbe nem hallottam még máshol ( nem Petőfis, vagy Gerillás ). Jó ha 1-2 értelmes zene van egy órában, azt is a felénél vagy a negyedénél megszakítanak hírekkel vagy reklámmal ami vagy 4× van szintén egy órában. Élő műsorvezetés nincs is..csak felolvasás... :hit: :punch:
Ez már egy ideje így megy... :(
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19