RADIOSITE Fórum

  • Rádiós technikai eszközök

 #10794  Szerző: mg
 
köszi, beadagolom :)
 #10772  Szerző: NagyBela
 
Mg!

Gyúrj az Alto-ra inkább!

Én dolgoztam a Behringerrel, akkora zaja van hogy csak úgy süvít az éterben. Le is cseréltettem Alto-ra amit nem bántak meg. Igaz, hogy picivel drágább mint a Behri, de minőségben messzire elhúz mellette.
 #10751  Szerző: MrG
 
Köszö'm
 #10749  Szerző: mg
 
Szabi írta:Köszi a válaszokat eddig.
MG: Mitől jobb egy előerősítő, mint egy mikrofonproci, mint mondjuk amit Balázs is írt?
nem vagyok túlzott szakértője a témának, de nálunk annyi volna a cél, hogy melegebb, barátságosabb hangzást adjunk a mikrofonoknak, és a műszaki vezetőnk szerint ez a legcélravezetőbb megfizethető áron (talán még 20 ropin belül is meg tudjuk csípni)
:)
 #10748  Szerző: MrG
 
Köszi a válaszokat eddig.
MG: Mitől jobb egy előerősítő, mint egy mikrofonproci, mint mondjuk amit Balázs is írt?
 #10742  Szerző: molnarb
 
Szabi írta:Van valakinek komolyabb tapasztalata Alto Voice Plus mikrofonprocesszorral?
Milyen mikrofonprocit ajánlotok 100.000 Ft alatt?
Igazán diszkont megoldás és ár/értékben megfelelő a Behringer VX 2496. Nyilván ez egy alacsonyabb kategóriát képvisel, de van és olcsó. Több site-on, többek között az audmaxbroadcaston is ott egy rahedli drága vagy digitális kütyü és ez is ott van analóg opciónak, tehát annyira csak nem lehet szar, ha ők is merik a kínálatba tenni.
 #10722  Szerző: MrG
 
Van valakinek komolyabb tapasztalata Alto Voice Plus mikrofonprocesszorral?
Milyen mikrofonprocit ajánlotok 100.000 Ft alatt?
 #8479  Szerző: djlacee
 
Segítségeteket kérném, szeretnék egy ilyen multifunkciós távirányítót venni, mik a tapasztalataitok? Pl. VIDEOTON TV-t tud valamelyik kezelni? TV-hez, videóhoz, hifihez használnám

R

 #7095  Szerző: djlacee
 
A minap a kismartoni (Eisenstadt, Ausztria) bolhapiacon vettem egy GRUNDIG UMS 11 típusú hifit. CD, kazetta, RDS rádió, amelyik tud PS-t, PTY-t, RT-t. A CD-hez ilyen tisztító lemez kellene, mert nem igazán olvassa be a lemezeket. Ezen kívül a kijelzővilágítás nem működik, de rendesen látható rajta minden felirat. Két hangfal van hozzá. Ez össz-vissz volt 10€ azaz kb 2500-2700Ft. Ezen a bolhapiacon vettem az előző hifimet, szintén ennyi pénzért :D Ja és most mindkettő üzemben lesz, a régi -mint eddig- antennára van kötve, ez az új pedig a kábelhálózatra. Innen tudom, hogy a MKR-nek, a HBO -nak és az egyik (mert ugye kettő van kábelen) MR1-nek nincs RDS-e!
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126