RADIOSITE Fórum

  • Best FM - Nyíregyháza - 103.9 MHz

 #120002  Szerző: kukac
 
@Redfox81: erősen gondolkodtam rajta hogy az idézett dalsorrendbe, adott rövid időn belül milyen megszolalaokat kellett illeszteni hogy ne legyen zavaró a bpm-ugrás, de talán tudnál nekünk tippeket adni.
 #119989  Szerző: Redfox81
 
Vannak érdekes ugrások a zenei szerkesztésben, de szerintem nem igazán zavaróak. Ilyenkor általában van egy megszólalás vagy egy reklámblokk a két szám között, szóval nem közvetlen egymásra vannak indítva.
Ráadásul a felmérések szerint a leghosszabb ideig hallgatott helyi rádió, szóval nem nagyon menekülnek a hallgatók:

https://soundcloud.com/redfox81-1/retro-nem-mi-huzzuk-a

Pedig Nyíregyházán van választék.

Ami az utóbbi időben viszont számomra sokkal zavaróbb, az a szaporodó "közszolgálati" műsorblokkok aránya . Hétköznaponként van egy Hajnali beszélgetések című műsor 4-5 óráig: Politika, vallás, helyi értékek... . Ez még rendben is lenne, bár nem éppen kellemes erre ébredni, de gondolhatnánk, hogy ezzel letudják a kötelező közszolgálatot. De nem, az utóbbi időben már napközben is sikerül (hétfőn, szerdán és pénteken) megszakítaniuk a műsort pár perces riportokkal a közigazgatás átalakításáról, természetesen "minden nagyon szép, minden nagyon jó" stílusban.

Az ilyen műsorelemek szerintem nem igazán illenek egy zenei kereskedelmi rádió műsorába, és előbb elkapcsol miattuk Manci néni, mint az említett zenei ugrások miatt. Ráadásul pár ilyen riport meghallgatása után tényleg szüksége lesz a nyugtatókra. :D
 #119854  Szerző: kukac
 
adminisztrator írta:eleve, három helyi kerrádió nyíregyházán. szszb megyében.. ez lánchíd rádióért kiált (nem)
...na azzal rögtön meg is szűnnének az ilyen problémák...
 #119852  Szerző: kukac
 
adminisztrator írta:30 év és 30 bpm majdnem, grat..
a 30 évvel még nem lenne bajom, lehet azt úgy rakni hogy harmonikus legyen (csak foglalkozni kell a szerkesztéssel, az nem szerkesztés hogy nyomok egy generálást a szelektorban).
viszont a pink 98bpm, a rúzsa magda pedig 162. ez kurvanagy' ugrás.

--
a jáson donovánt most mértem meg (már ezer éve nem játsszuk sehol), 82bpm (lol), a neutron család pedig 151, manci néni pedig nem győzi kapkodni a fejét hogy most mi van, bevette-e a nyugtatót, vagy nem...
 #119850  Szerző: kukac
 
LuciFerko írta:Zoltán Erika - Casanova
Craig David - All the way


Ezek így egymás után. :p
...de ezt a metrum ugrálást is hogy sikerült így összehozni:
" 16:55 Neoton Família - Nyár Van
16:51 Kylie Minogue / Jason Donovan - Especially For You
16:47 Rúzsa Magdi - Na Na Na
16:42 Pink - Just Give Me A Reason"
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19