RADIOSITE Fórum

  • Rock FM 95.8

 #152299  Szerző: szabogabor10
 
Na megnyugodtam, hogy lemondtak a MaRock FM névről.
 #151931  Szerző: markfelt
 
asr27 írta:Hogyan lenne hasonló a lefedettsége a MusicFm-ével, amikor jóval kisebb kakaóval fog menni az adó?!
A Music 130-150 km is van, majdnem dupla akkora.
 #151925  Szerző: Gr3g0ry
 
megszólal a Rádió Rock is, ami a korábbi hírekkel ellentétben nem MaRock FM néven szól majd - ez pusztán a rádióhoz kapcsolódó egyesület neve. A 95.8-on, Budapesten és kb. 80-100 km-es körzetében fogható rockadó
Link
 #151924  Szerző: asr27
 
Hogyan lenne hasonló a lefedettsége a MusicFm-ével, amikor jóval kisebb kakaóval fog menni az adó?!
 #151906  Szerző: Gr3g0ry
 
Meglepő hogy a lefedettsége hasonló lesz a MusicFm-ével.
Egy kis AC/DC-t legalább nyomhatnának pl..
 #151157  Szerző: Kovi02
 
Mondjuk azzal még lágyíthatnak a napközbeni magyar-zene arányon,ha pld: 5-7 19-23 óra között pld csak magyar zenék mennek.
Mikorra várható az indulás?
 #151082  Szerző: DRoland
 
Én olyat tudnék elképzelni, mint a Szlovák Radio Antena Rock, persze sok jó magyar rock zenével :yeah:
 #151048  Szerző: djlacee
 
Egy többségében magyar zenei rádióra szükség lenne.
Egy többségében rock zenei rádióra szükség lenne.
De egy magyar rock rádióra, háááááát
 #151047  Szerző: gyattis
 
Személyes véleményem, hogy egy pusztán magyar rock dalokat játszó rádió halálra van ítélve. Pedig rock rádióra szükség van!!! Az igény meg van rá, a közönsége éhezik egy jó (!!!) rock adóra. Lenne annyi hallgató, hogy érdemes legyen rajta hirdetni.

Lejjebb emlegette valaki a BestOfRock FM-et. Na az egyik legrosszabb példa rock rádiózásra. Elnézést kérek, nem akarok senkit megbántani, de nem véletlenül vérzett el. Nagyon szűk rétegnek szólt, olyanoknak akik reggel metálvillával ébrednek az ágyból. Ilyen ember nagyon kevés van... ráadásul azt a benyomást keltette, hogy aki a rock zenét szereti az csak is szegecsekkel kivert, bőrszerkós, tetovált, alkoholista lehet. Pedig a valóság nem ez!

Rengetegen szeretik az élőhangszeres zenét, a rockot, soft-, vagy pop-rockot... mégis normális átlagemberekként élnek. Ők azok akik eltartanak egy ilyen rádiót, mert rengetegen vannak!

De sajnos a jó (!!!) magyar rock zene kevés. Ráadásul a ma működő rock zenekarok - tisztelet a kivételnek - nem írnak jó dalokat. Legalább is nem annyit, hogy változatossággal eltartsanak egy rádiót.

Ha most össze kellene állítanom egy magyar rock dalokból álló rádiót (70-es évektől kezdve) félek, hogy csak egy fél napnyi műsort tudnék összerakni úgy, hogy az tényleg CSAK ütős zenèket tartalmazzon.

Persze lehet majd jönni a közhellyel, hogy egy ilyen rádiótól majd megindul a hazai rock dal gyártás, mert lesz terep azokat bemutatni. Ez szép és nemes. A baj a jelenlegi gyér kínálattal van. Mert mire (esetleg) 1-2 éven belül megérkeznek a minőségi magyar rock dalok, addigra elhasználódik a brand és a kutya sem fogja hallgatni.

Persze kívánom a legjobbakat, és hogy ne nekem legyen igazam. Lepjenek meg!
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50