RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #153457  Szerző: Richmonde
 
admin írta:Nem biztos, hogy elektronikus zenei rádió lesz, azt azért kiemelném.
Támogatnám! Egy igazi Top 40 rádió nagyon elkél az éterben! Egy olyan, ami nem csak bejáratott slágereket játszik, hanem a legújabb dalokat is bemutatja, ergo divatot diktál! A jó hallgatottsághoz azonban ez még kevés, ezért nem fog tömegeket vonzani! Szükség van jó DJ-kre is, akik tudnak beszélni és érdemes felhangosítani a rádiót, amikor hozzánk szólnak. Sokan félreértelmezik, hogy miért nem hallgatnak egy-egy rádiót. Egyszerűen azért, mert nincsenek egyéniségek az éterben. Ilyenkor jön a jól bevált "játsszunk ismert dalokat" forgatókönyv és az adó elsüllyed a szürke középszerűségben. Röviden összefoglalva: "a zene nem elég..."
 #153456  Szerző: markfelt
 
Nem biztos, hogy elektronikus zenei rádió lesz, azt azért kiemelném.
 #153453  Szerző: tomee
 
Érdekes. Nem gondoltam volna, hogy fizetni fognak a névért. (Vagy, hogy hajlandóak lesznek eladni). Viszont ebből úgy tűnik, hogy halálosan komolyan gondolják, hogy csinálni akarnak valamit, ami viszont még jó is lehet.
 #153441  Szerző: Dani
 
zoLee írta:Sziasztok! Mint hozzászóló új vagyok a fórumon, viszont törzsolvasója vagyok már jó ideje, követem a rádiós híreket. Mai nap örömömre szolgált olvasni hogy úgy néz ki, a ROXY visszafog térni a rádiós berkekbe :shock: :yeah: Most magamban azt tippelgetem hogy vajon a zenei felhozatal milyen lesz, melyik korosztálynak akar majd szólni, a 20 év alattiaknak vagy inkább az felettieknek? Azaz saját utat akar majd járni esetleg classic house vagy a mostani fiataloknak akar szólni friss house zenékkel, mint ahogy a Music FM teszi? A legjobb a vegyes régi-új felhozatal lenne a classic zenék javára :party: Az imént futottam bele facebookon egy múltheti eseménybe, amit az UP! The Club-ban rendeztek, név szerint " ROXY RADIO CLASSIC: Smiths/Zizi/Free/Willcox- A legjobb zenék a 2000-es évekből!" Véletlen lenne csupán hogy pont most csinálnak egy ilyen classic partyt vagy jelent is valamit a jövőre nézve? :) Vélemény? :)
Nagyon remélem, hogy jóval kevesebb szöveg lesz rajta, mint a MusicFM-en, jó lenne már egy valódi zenés rádió a magyar éterben! Unom a sok dumát, ami a MusicFM-en van! Remélhetőleg ez az új(vagy régi?) rádió valóban szórakoztatni akar majd az élet nagy kérdéseire való válaszkeresés helyett! A Roxynak örülnék, ha tényleg a régi formájában visszatérne!
 #153440  Szerző: zoLee
 
Sziasztok! Mint hozzászóló új vagyok a fórumon, viszont törzsolvasója vagyok már jó ideje, követem a rádiós híreket. Mai nap örömömre szolgált olvasni hogy úgy néz ki, a ROXY visszafog térni a rádiós berkekbe :shock: :yeah: Most magamban azt tippelgetem hogy vajon a zenei felhozatal milyen lesz, melyik korosztálynak akar majd szólni, a 20 év alattiaknak vagy inkább az felettieknek? Azaz saját utat akar majd járni esetleg classic house vagy a mostani fiataloknak akar szólni friss house zenékkel, mint ahogy a Music FM teszi? A legjobb a vegyes régi-új felhozatal lenne a classic zenék javára :party: Az imént futottam bele facebookon egy múltheti eseménybe, amit az UP! The Club-ban rendeztek, név szerint " ROXY RADIO CLASSIC: Smiths/Zizi/Free/Willcox- A legjobb zenék a 2000-es évekből!" Véletlen lenne csupán hogy pont most csinálnak egy ilyen classic partyt vagy jelent is valamit a jövőre nézve? :) Vélemény? :)
 #153439  Szerző: markfelt
 
Gondolom megvették az Alagúttól, akkor ez az eljárási rend az SZTNH-nál.
 #153436  Szerző: Gr3g0ry
 
Nickman írta:Kép
Érdekes,mert még oltalom alatt áll......
 #153431  Szerző: Dani
 
admin írta:Fejlemény kell? Jó!

Jelen állás szerint nem Rádió 1 és nem DJ FM lesz.
Amúgy nem lett elfelejtve semmi, csak csendben dolgoznak.
Akkor valami unalmas politikai adó lesz? Vagy kb. mire lehet számitani?
  • 1
  • 972
  • 973
  • 974
  • 975
  • 976
  • 987