RADIOSITE Fórum

  • Megafon - Balassagyarmat - 95.7 MHz, Vác - 91.9 MHz

 #162905  Szerző: Gyurii
 
Off: Battonyan nem tudom ki adta ki a 105,4-et Kossuthnak a 105,3 Digi (akkor meg Info Pro) mellé, de maradva a megyében a 88,6 KATradiot Ohazat elhagyva a 88,5 resitai Digi agyonveri... Bar emlitheto még a 96,0 gyulai Danko, a 96,1 Cultural mellett...Valjuk meg 91,8-94,0-ig full üres a tartomany...
 #162688  Szerző: oldman
 
djlacee írta:Nem lesz mindenkiből azonnal Sebestyénbalázs meg Bochkorgábor
Nem hiszem , hogy csak ők lehetnek a viszonyítási alap . Amúgy nem is ezt várja az ember, de három embernek felesleges így ott ülnie, ha csupán ennyi jön ki.
 #162683  Szerző: djlacee
 
Nem lesz mindenkiből azonnal Sebestyénbalázs meg Bochkorgábor
 #162682  Szerző: Permi
 
oldman írta:Ma belehallgattam a reggeli műsorukba. Három pofa csacsog hosszú percek óta. Unalmasak, lassúak, néha tegezik a hallgatót, néha magázzák, egymásra beszélnek, csaponganak a témák között. Bizonyára jól megveregették egymás vállát, hogy milyen frankó volt ez a 10 perc. Számukra bizonyosan szórakoztató volt, de hallgatóként nem.
Egy hete volt szerencsém belehallgatni, szintén reggel. Teljes mértékben osztom amit írsz... :vomit:
 #162660  Szerző: oldman
 
Ma belehallgattam a reggeli műsorukba. Három pofa csacsog hosszú percek óta. Unalmasak, lassúak, néha tegezik a hallgatót, néha magázzák, egymásra beszélnek, csaponganak a témák között. Bizonyára jól megveregették egymás vállát, hogy milyen frankó volt ez a 10 perc. Számukra bizonyosan szórakoztató volt, de hallgatóként nem.
 #162170  Szerző: mihalylovics
 
DRoland írta: Összegzés: nem kellene engedni a 0,1MHz-es kiosztásokat, mert egymást zavarják az adók (ezen kívül még példaként említeném: 103,9 SlágerFM Széchenyi-hegy <-> 103,8 Kék Duna Székesfehérvár, tuti vannak még ilyenek máshol is az országban, szerintem minimum, 0,2MHz.)
Elvileg (!) van rá lehetőség, hogy az NMHH-nál kérvényezzenek új frekvenciát, mondván, hogy a jelenlegi freki zavartatott, így kapta pl. a Helikon Nagykanizsán a 95.6-ot, mert a korábbi 98.6-ot zavarta egy horvát adó. Mondjuk, jelen esetben a szlovák határ közelsége tovább bonyolítja az új frekvencia mérését, mivel arról külön meg kellene állapodni a tótokkal.
Kérdés továbbá, hogy ez az egész történet (frekvenciacsere-kérelem) mennyire működik a gyakorlatban, sajnos van egy gyanúm, hogy semennyire...
 #162169  Szerző: DRoland
 
Vételi jelentés 22-es és 2-es útról: tegnap kora reggel mentem Pestre. Balassagyarmattól egészen a tereskei elágazóig jó volt a vétel utána völgy következik és már a Rádió Rock is erősödött (szerintem troposzférikus terjedés is volt). Az autórádió így már nem tudta megfelelően szétválasztani a kettőt. Rétság után ismét felérve a dombon, megint élvezhető volt. Szendehely előtt tűnt el véglegesen mikor a lejtőn lefelé kb 70m-t csökken a tengerszint feletti magasság és itt már nagyon jó a Széchenyi-hegy vétele.
Visszairány: Az előzőleg említett dombon felérve kapcsoltam át a Megafonra. Egyértelműen jobb volt a vétel, még a legárnyékosabb Rétség belterületén is => csökkenő 95.8 térerősség.
Összegzés: nem kellene engedni a 0,1MHz-es kiosztásokat, mert egymást zavarják az adók (ezen kívül még példaként említeném: 103,9 SlágerFM Széchenyi-hegy <-> 103,8 Kék Duna Székesfehérvár, tuti vannak még ilyenek máshol is az országban, szerintem minimum, 0,2MHz.)
 #161642  Szerző: thenewdeam0n
 
admin írta:Az esti műsor címe: "a szerelem hullámhosszán". 0,1 MHz-el feljebb és 50 km-rel délebbre pedig a "szeretet hullámhosszán" hallható.
Biztos jó a rádió amúgy, érdemes lesz rá odafigyelni. Az AC format is okos lépés.

Ehelyett a műsornév helyett viszont kéne már más. Mittudomén: "Kúró óra".
Esti pornó Balázs Klárival
 #161641  Szerző: markfelt
 
Az esti műsor címe: "a szerelem hullámhosszán". 0,1 MHz-el feljebb és 50 km-rel délebbre pedig a "szeretet hullámhosszán" hallható.
Biztos jó a rádió amúgy, érdemes lesz rá odafigyelni. Az AC format is okos lépés.

Ehelyett a műsornév helyett viszont kéne már más. Mittudomén: "Kúró óra".
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8