RADIOSITE Fórum

  • Retro Rádió

 #179580  Szerző: DRoland
 
Azt viszont elfelejtettem írni, hogy mostmár a 103.3 és a 104.7 nem is szól egyszerre (eddig úgy volt). Mintha Kékes máshonnan kapna modulációt, füllel lehet olyan max 500 msec eltérés, komoly, mikor menet közben váltogat az autórádió, mintha csuklana a műsorvezető :D
 #179550  Szerző: Goldfinger15
 
DRoland írta:104.7-en Oldies a PTY, 103.3 maradt POP M. Többi nekem messze van.
A 103.5 és a 101.6 is POP M.
 #179544  Szerző: DRoland
 
104.7-en Oldies a PTY, 103.3 maradt POP M. Többi nekem messze van.
 #179484  Szerző: nyikolaj
 
Fene tudja. Lehet,hogy szándékos ez a visszafogott stílus a hallgató korosztályra való tekintettel...bááááár...
Régebben leírtam Heppi Endréről a véleményem.. Nekem soha nem volt egy Happy személyiség, más rádiókban sem. Nem való frontembernek, ami egyáltalán nem baj,"nem kell mindenkinek annak ".Az viszont baj,hogy mindig reggeli sávokban hallható,ami ne, jó választás,mert reggelenként más habitusú műsorvezetőknek kell produkálni.Endrét inkább Top listás műsorokhoz, station voice, esetleg kívánságműsor vezényléséhez tudnám ajánlani.
-Hudák Anita nem lenne rossz ha csapatban dolgozna mint a korábbi brandekben.
-Leirer Timi pont jó úgy ahogy van. A nappali műsorsávnak, és a háttérrádiózáshoz megfelel. És pont.
-Dénes Tamást az ember már megszokta legyen bármilyen műsorsávban. Ő olyan régi motoros,akit az ember maga módján tisztel,habár soha nem volt frontember sehol.Ha az ember meghallja azt a nevet,hogy Dénes Tamás, rögtön rávágja,hogy rádiós műsorvezető.
-Várkonyiról korábbi hozzászólásomban már leírtam a véleményem..
-Klamencsek Krisztián...Őt én egy komolyabb FÓRUM műsorokban tudnám elképzelni a toplistás műsorok mellett.
-Nyerges Iza: Kellenek olyan hangok,műsorvezetők amik a nap levezetésként éjszaka hallgatunk,ha kedvünk támad rádiózni. Ilyen Iza. Ő ilyen aranyos éjszakai akusztika. És ilyennek is lenni kell. Hétköznap reggel abszolút nem tudnám elképzelni!
 #179471  Szerző: tomee
 
nyikolaj írta:Várkonyi szerintem egy jó lelkű király csávó lehet az életben..! (Sőt ,biztos)
Viszont a munkássága,stílusa kicsit sótlan. Unott. Nincs benne vitamin,steril. Olyan mint az osztály pedáns jó fiúja.
Unottnak nem mondanám, inkább ugyanaz van, mint nagyjából a többi itteni műsorvezetőnél: az az élménye az embernek, mintha ki lenne mérve számukra patikamérlegen, hogy mikor mennyit, hogyan és miről beszélhetnek a megszólalásaikban. Semmi improvizálás, semmi egyénieskedés... A Slágeren legalábbis Somogyi Zoliék sokkal lazábban vezetnek műsort. Látszik, hogy élvezik, amit csinálnak.

Viszont például a reggeli műsorvezetés egy országos rádióhoz képest méltatlanul semmilyen. Ezért is sajnálatos, hogy manapság már nincs igazi verseny, mert annak idején legalább törekedtek volna arra, hogy jobb műsort csináljanak a konkurenciánál, itt meg kb. már le van szrva az egész.
 #179465  Szerző: nyikolaj
 
Várkonyi szerintem egy jó lelkű király csávó lehet az életben..! (Sőt ,biztos)
Viszont a munkássága,stílusa kicsit sótlan. Unott. Nincs benne vitamin,steril. Olyan mint az osztály pedáns jó fiúja.
 #179464  Szerző: Nightman
 
Vasárnap minden attól zengett,hogy az ország jórészén nem is első,másod!!! fokú riasztást adtak ki,a várható hétfő hajnali szélvihar miatt.
Ehhez képest,bár egész nap szólt,egy árva mukkot sem szóltak erről sem a hírekben,sem az időjárásban. Egy országos rádión!!!
Kritikán aluli,no komment..
Más.
"Várkonyi Attila vagyok,és sok szeretettel köszöntöm hallgatóinkat,a 60as,70es,80as,évek legnagyobb slágereivel,mert ez a retro rádio ahol a 60as,70es,80as évek legnagyobb slágerei szólnak,( 20 másodperc alatt 2x) ..és kérem ha még nem tették meg,lájkoljanak minket a fészbukon is,retro rádió hungary,és kérem önöket szóljanak ismerőseiknek,szomszédaiknak,mert ez a retro rádió a 60as,70es,80as évek legnagyobb slágereivel,(harmadszor) és engddjék meg nekem,hogy külön köszöntsem mai vendégünket is,akiről azt érdemes elöljáróban tudni,hogy a mi ismeretségünk nagyon régre nyúlik vissza,hiszen amikor ÉN az egyetemre jártam,már akkor mondták a tanáraim NEKEM hogy mekkora kisebbségi komplexusom van,hogy tökmindegy kit hívok vendégnek,eljön ugyan,de úgyse hagyom szóhoz jutni,hisz most is,épp MAGAM fényezem,de azért mutassuk be a vendégünket,bár azt gondolom és arra emlékszem hogy még édesanyámmal a tévé előtt ültünk gyerekkoromban,és már akkor is a tévéből hallottuk a hangját,hát az nekünk valami csoda volt,mondj valamit kérlek hisz megengedted NEKEM hogy tegezzelek,hogy a retro rádió hallgatóinak is leessen ki vagy..
Öó...há...
Nem fogok elnézést kérni hogy a szavadba vágtam ÉN, mert sosem szoktam,csak még engedd meg hogy elmondjak a drága hallgatóknak egy régi szép emléket,ami veled kapcsolatos,és VELEM esett meg,szóval az történt...........blaaaaa..blaaaa....blaaaa...
S ez Várkonyi Attila esetében így megy minden egyes vendéggel...
Ez így tök rendben van???
De hogy mondjak jót is..
Az alap érfelvágós zenék nem az én világom,nem vagyok egy depressziós alkat.
De amik a poptarisznyában mennek,azokat nagyon bírom.
Akinek pedig "szerintem" még nagyobb respect jár,az Klamancsek Krisztián.
Könnyűnek hangzik,de valójában iszonyat meló ám összeollózni egy évspecifikus top40-et úgy,hogy majd minden dal előtt-után infó is legyen adott előadó adott évéből.
:yes:
 #179398  Szerző: nyikolaj
 
Nekem Kovács Katitól van libabőröm rossz értelemben. Sosem volt szimpatikus, de most nem is ez a lényeg....általában mindig olyan dalokat énekel mintha temetésre készülődne.
 #179396  Szerző: broadcaster
 
Gyurii írta:Miért kell valamit előre lefik@zni?

Nekem sem kedvencem "Tibi bácsi" hangja, de legalább végre valami kreatív kezdeményezés.

Én örülök neki, hogy nem a Sláger/Neo copyzása megy, sőt nekem már most kissé sok az agyonjátszott 80's.. Félreértés ne essen nem a kor zenéjével van a baj, hanem lehetne ritkábban játszott zenék is ismert előadóktól! :)
Kreativitás... Esetleg egy Kudlik Júlia Delta adaptáció? :)
 #179369  Szerző: andit
 
Gyurii írta: 2018.09.29. 10:48 Miért kell valamit előre lefik@zni?

Nekem sem kedvencem "Tibi bácsi" hangja, de legalább végre valami kreatív kezdeményezés.

Én örülök neki, hogy nem a Sláger/Neo copyzása megy, sőt nekem már most kissé sok az agyonjátszott 80's.. Félreértés ne essen nem a kor zenéjével van a baj, hanem lehetne ritkábban játszott zenék is ismert előadóktól! :)
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 210