RADIOSITE Fórum

  • Echo TV

 #182530  Szerző: asr27
 
Szerintem meg szenny volt!
Csak úgy, mint a TV2, M1, Hír tv és testvércsatornáik.
Szerencsére eggyel kevesebb.
 #182528  Szerző: Glenn
 
Marcii írta: 2019.03.31. 23:13 Jó látni ezt a szennyet a topkitemetőben. :D
Szerintem meg kár érte, mert nem volt "szenny"... :x
 #182520  Szerző: Marcii
 
Glenn írta: 2019.04.01. 18:49
noartist írta: 2016.12.14. 17:17
Gyurii írta:Váratlanul távozik a csinos magyar híradós - Másik csatornához igazol

http://www.femina.hu/hazai_sztar/foldi- ... koztevetol
Nem is távozik.. hiszen ugyanonnan folytatja, csak a logó más. :)
Ugyanonnan? Köztévés marad? :shock:
A cikk 2016-os.De amúgy MTVA Kesma egy kutya. Ugyanannak a valagát nyalják.
 #182457  Szerző: Glenn
 
noartist írta: 2016.12.14. 17:17
Gyurii írta:Váratlanul távozik a csinos magyar híradós - Másik csatornához igazol

http://www.femina.hu/hazai_sztar/foldi- ... koztevetol
Nem is távozik.. hiszen ugyanonnan folytatja, csak a logó más. :)
Ugyanonnan? Köztévés marad? :shock:
 #182445  Szerző: Marcii
 
Jó látni ezt a szennyet a topkitemetőben. :D
 #182355  Szerző: noartist
 
Még mindig nem tiszta, hogy mi megy, mi marad. Utóbbiból csak 1-2 biztosat tudni.

Érdekes ez a szitu. Echós technikán megy a Hír TV, de a Hír TV csatornahelyén, Echós arculattal (?), sok átvett és összeolvasztott műsorral.

Olyan furcsaságokat vízionálok, mint a Magyarország Élőben a Napi Aktuális díszletével és arculatával.

Egy dolog azonban biztos: sok arc el fog tűnni. Pl. szerintem a Hír TV-s hírolvasók is, akik pont kezdtek belejönni a dologba már, miután felvették őket a távozók helyére.

Talán már az ott dolgozók sem bánják, hogy lassan vége ennek a hercehurcának.
 #182279  Szerző: Roger
 
Meghagytam volna gazdasági tematikájú csatornának mint amilyen volt indulásakor...így is úgy is közpénzből tartották volna talpon...az ilyen tematikájú csatornák sosem lesznek nyereségesek itthon.
 #182278  Szerző: Glenn
 
Nem értetted, amit írtam. Én nem azt mondtam, hogy jó az, ami itt van. Én kizárólag a Hír TV - Echo TV témához szóltam hozzá. Két ismert márka azonos kézben működhetett volna tovább. Sok ilyen van, a TV2 csoportban és az RTL csoportban is például.
noartist írta:Igenis szükség van specifikus hírháttér-televíziókra egy demokratikus országban. Olyanokra, amelyek a hatalmat ellenőrzik - és nem kiszolgálják.
Így igaz, csak sajnos felénk ennek nincs hagyománya. Nem is lehet, mert amióta létezik a televízió, mindig a kormány szócsöve volt. Először Kádáré, aztán a gengszterváltás után meg a mindenkori kormányé. :x
noartist írta:Biztos, de tényleg: biztos jól van ez így? Hogy minden kormánykritikus médiumot ilyen-olyan módon összesöprögetnek lassan?
Dehát nem söprögetik össze. Működik mindegyik és úgy szidhatja a kormányt és a kormányfőt, ahogy akarja. És emiatt vérlázító, amikor megy a sírás, hogy nincs szólásszabadság. :x
Valóban legyen amúgy kormánykritikus média, szidhatják is, mert a felnőtt intelligens ember tudja, mi a duma és mi a valóság. Abban egyetértek, hogy nagyon hiányzik egy semleges objektív médium, csak mint előbb írtam, ilyen nálunk sosem volt, és emiatt nem is lesz sajnos.
 #182276  Szerző: noartist
 
Glenn írta: 2019.03.18. 18:46 Ez szerintem hiba. Inkább az Echo nevet kellett volna megtartani, mert a Hír TV már eléggé lejáratódott G. Simliska jóvoltából... :x
Illetve maradhatott volna az Echo mondjuk dokumentum és ismeretterjesztő műsorokkal, a Hír TV meg lett volna egy hírtévé.
Ebben nem értünk egyet. Igenis szükség van specifikus hírháttér-televíziókra egy demokratikus országban. Olyanokra, amelyek a hatalmat ellenőrzik - és nem kiszolgálják. A maga nemében a G-nap utáni Hír TV jó volt. Természetesen Simicskáról lehetetlen jót írni, anno is gyűlöltem, és tudtam (sőt: mindenki tudta), hogy a médiaportfóliója csak eszköz a szemében, amit adott esetben el fog dobni, ha már nincs rá szüksége. Meg is tette.

Nem, nem azt mondom, hogy a kormánypárti televíziózással fel kéne hagyni. Kell ilyen is. Csak a módszer nem mindegy, és a kommunikáció.

Mi maradt? Egy fura, kormányzati reklámokkal kitömött, alapvetően baloldali ATV, valamint egy országos kereskedelmi televízió, aminek nem a hírszolgáltatás a fő profilja.

Biztos, de tényleg: biztos jól van ez így? Hogy minden kormánykritikus médiumot ilyen-olyan módon összesöprögetnek lassan? És mielőtt jönnének a jelzők: nem vagyok sem baloldali, sem liberális. Rendkívül távol áll tőlem mindkettő.

Ismét eltűnik egy régi, sok pénzből felrázott brand a piacról, de közben mégsem változik semmi. Annyira nincs ez így rendben...
 #182273  Szerző: asr27
 
Glenn írta: 2019.03.18. 18:46 Echo nevet kellett volna megtartani, mert a Hír TV már eléggé lejáratódott G. Simliska jóvoltából... :x
Ejj de vicces kedvedben vagy ma is. :lool: :lool: :lool: :lool: :D :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18