RADIOSITE Fórum

  • Hír TV

 #182487  Szerző: Glenn
 
Promenád írta: 2019.04.02. 14:15Ha követted volna figyelemmel a hírTV-s emberkék nagy része az Echo TV-n kötött ki.
Nem követtem figyelemmel? Ja, akkor kösz, hogy felhomályosítottál! :x
Promenád írta:Így természetes, ha a régebbi nevet tartják meg, mint az újabbat.
Szóval természetes, hogy azt a nevet kell megtartani, ahonnan a stáb elmenekült, és nem azt, ahova menekültek. Az sem számít, hogy ma már senki nem nézte a Hír TV-t, mivel köze nem volt az eredetihez. :shock:
Promenád írta:A hírTV hamarabb volt, mint az Echo.
Én láttam az indulását is, de azért ezt is kösz! :yes:
 #182486  Szerző: Promenád
 
Glenn írta: 2019.04.01. 18:47 Az összeolvasztás logikus és racionális lépés volt, mert minek két - szinte - egyforma csatorna (ezt a példát követhetnék a másik oldalon is).
Azt nem értem, hogy miért kellett a három év alatt teljesen lejáratott Hír TV nevet és logót megtartani a sokkal jobban ismert Echo TV helyett. És miért nincs reggeli műsor, ami az Echón volt idáig? :x
Ha követted volna figyelemmel a hírTV-s emberkék nagy része az Echo TV-n kötött ki. Így természetes, ha a régebbi nevet tartják meg, mint az újabbat. A hírTV hamarabb volt, mint az Echo.
 #182462  Szerző: Glenn
 
Wolfman írta: 2019.04.01. 19:28 Az Echo TV brandet viszont azelőtt Szaniszlóék járatták le (sokkal több, mint 3 éven át), a HírTV pedig mindig is egy erősebb és ismertebb brand volt.
Hogy mi volt nagyon régen, az nem lényeges, ha azóta megfordult a helyzet. És ez a helyzet három évig tartott, így ma már az Echo TV brand sokkal erősebb.
Wolfman írta:Amúgy nem tudom, miért mondjátok ti kormánypártiak (azért mondom így, mert az Echo FB-oldalán kommentelők is ugyanezt írták), hogy a brand le lett járatva - augusztus óta úgy működött a csatorna, mintha az a 3 év meg sem történt volna.

Augusztus óta hiába működött úgy, ha addigra már a kutya sem nézte.
 #182460  Szerző: Wolfman
 
Az Echo TV brandet viszont azelőtt Szaniszlóék járatták le (sokkal több, mint 3 éven át), a HírTV pedig mindig is egy erősebb és ismertebb brand volt. Amúgy nem tudom, miért mondjátok ti kormánypártiak (azért mondom így, mert az Echo FB-oldalán kommentelők is ugyanezt írták), hogy a brand le lett járatva - augusztus óta úgy működött a csatorna, mintha az a 3 év meg sem történt volna.

Egyébként nagyon fura hibrid lett a csatorna - ha nem lenne a bal felső sarokban hírtv-s logó, azt hinném, hogy az Echo-t nézem. Az inzertek viszont még mindig a régi hírtv-sek :D Mindenesetre megértem, hogy a drága stúdiót és arculatot nem akarták kidobni - így legalább a HírTV is fejlődött valamit.

Amúgy van valami lista arról, mely műsorok maradtak meg egyik vagy másik adóról?
 #182456  Szerző: Glenn
 
Az összeolvasztás logikus és racionális lépés volt, mert minek két - szinte - egyforma csatorna (ezt a példát követhetnék a másik oldalon is).
Azt nem értem, hogy miért kellett a három év alatt teljesen lejáratott Hír TV nevet és logót megtartani a sokkal jobban ismert Echo TV helyett. És miért nincs reggeli műsor, ami az Echón volt idáig? :x
 #182451  Szerző: Roger
 
Ahogy várható volt...maradt az 'ekhós' " "színvonal""....ebben a formában felesleges volt a hírTV brand átvétele, mert elég szembetűnő hogy már nem az.
 #181934  Szerző: noartist
 
Mini helyreigazítás: a hírszerkesztés lesz egy helyen, a hírolvasók egyelőre maradnak a helyükön.
 #181924  Szerző: homerhamm
 
noartist írta: 2019.02.21. 17:47 Holnaptól a Hír TV híradásai az Echo TV stúdiójában készülnek.

// 24, Media 1
Kivi óccó kínai híradó ;)
 #181923  Szerző: noartist
 
Holnaptól a Hír TV híradásai az Echo TV stúdiójában készülnek.

// 24, Media 1
 #180857  Szerző: Glenn
 
noartist írta: 2019.01.26. 13:16 Szerintem még ők sem tudják, mit kezdjenek ezzel a két tévével. Ha mindkettő megmarad, értelemszerűen a Hír TV-t kéne hírcsatornaként megtartani.

A baj jelenleg az, hogy az Echo nevet már bejáratták, stb. A Hír TV technikai háttere is gyalázatos már az Echóhoz mérten.

Én személy szerint az Echo infrastrukúráján vinném tovább a Hír TV-t, és meg van oldva. Így a Szentendrei úti központot is be lehetne zárni, és nem kéne költeni a technikára sem.
Szóról szóra egyetértek. :yes:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 21