RADIOSITE Fórum

  • Retro Rádió

 #184321  Szerző: frekivadasz
 
Mindig is volt, csak az elején rendkívül alacsony RDS jelszinttel ment.
 #184315  Szerző: Marcii
 
Egyébként Gerecsének már van RDS-e? Tudtommal sokáig nem volt.
 #183720  Szerző: shadoe
 
Osztom a nézeted, én csak Klamancseket kapcsolom be, semmi más Retro műsort nem hallgatok. A facebookon tömérdek olyan hozzászólás van, ahol változatosabb zenéket követelnek. Ma átnéztem a rádió napi listáját, tele van atomslágerrel (=meglepetés egy darab sincs), jóindulatúan mondhatnám, egy szódával a retrozó köznépnek elmegy, de pl. a nekem olyan kedves 80-as évekbeli újhullámos zenéket semmilyen szinten nem dolgozzák fel, pedig az is retro, és az is elférne ide.
 #183716  Szerző: Gyurii
 
Egy szó, mint száz. "Bevett szokás", hogy megszokott rotáció, jól bejáratott zenék vonzzák az nagy átlagot. (NEM!)

Ezt amúgy a hallgatók is próbálják érzékeltetni, mivel 1-2 FB bejegyzésük alatt a zenei repertoár kritizálása top kommentes hozzászólás. (Állandó hallgatók is a bővebb merítést preferálnák.)

(Adom az előttem szólók hozzászólásait, ha ide téved a tuner Klamancsek az egyetlen üde szinfoltja a Retronak. ) ;)
 #183669  Szerző: Jozsfm964
 
Tényleg nem hallja senki akinek kéne, hogy milyen gyengén szól most a Retro ahhoz képest, amilyen volt? Erőtlen, még mélynyomó se segítene rajta, csak a magasak nyomják ki az ember homlokát. Agyon kéne csapni aki ezt így elállította! :hit:
 #183602  Szerző: Glenn
 
shadoe írta: 2019.06.08. 20:25 Hát igen, különböző ízlések... ettől függetlenül az én ízlésemet nem szolgálja ki. Ezeket 2-3 hetes rotációban játssza, sokat ismétel. Illetve nem CSAK ezek a zenék voltak topon a 90-es években. Ez a közép-európai ízlésvilág, a tengerentúlon labdába se rúgtak ezek a zenék. Egy B. Tóthnak illene azokat is játszani, nem csak egyetlen műfajra, a német-magyar ízlésre szabott technora leszűkíteni a 90-es éveket, oszt jónapot, főleg, hogy a tengerentúliak világslágerek voltak. Lásd: Retro Top 40. Klamancsek Krisztián sokkal felkészültebb, alaposabb rádiós, és nem diszkriminál ill. helyez előtérbe műfajokat. Az ő műsora a Retro zászlóshajója, ja és amiből kiindultunk, bizony onnan sokat illenék a napi rotációba betenni. Kívánom, legyen így!
Nekem más a véleményem erről. Nálunk a tengerentúli slágerek mindig másodlagosak voltak, itt az európai vonal volt mindig, az egykori Poptarisznyában is. Ezért helyes, hogy ma is ezek mennek benne. Jó, néha lehetne amonnan is zene, de szerintem nem fontos.
Klamancsek teljesen más vonalat képvisel, pont hogy nagyszerűen egészíti ki egymást a két hétvégi főműsor. Én élvezem szombaton Klamancsek, vasárnap B. Tóth műsorát, el van ez így találva. :yes:
Szerintem...
 #183599  Szerző: shadoe
 
Hát igen, különböző ízlések... ettől függetlenül az én ízlésemet nem szolgálja ki. Ezeket 2-3 hetes rotációban játssza, sokat ismétel. Illetve nem CSAK ezek a zenék voltak topon a 90-es években. Ez a közép-európai ízlésvilág, a tengerentúlon labdába se rúgtak ezek a zenék. Egy B. Tóthnak illene azokat is játszani, nem csak egyetlen műfajra, a német-magyar ízlésre szabott technora leszűkíteni a 90-es éveket, oszt jónapot, főleg, hogy a tengerentúliak világslágerek voltak. Lásd: Retro Top 40. Klamancsek Krisztián sokkal felkészültebb, alaposabb rádiós, és nem diszkriminál ill. helyez előtérbe műfajokat. Az ő műsora a Retro zászlóshajója, ja és amiből kiindultunk, bizony onnan sokat illenék a napi rotációba betenni. Kívánom, legyen így!
 #183596  Szerző: Glenn
 
shadoe írta: 2019.06.08. 20:01Főleg mióta a Poptarisznya a Vengaboys-Whigfield-Aqua-Captain Jack szintjére züllött.
Nekem meg azóta jó a Poptarisznya, mióta ilyeneket is hallhatok ott. Ugyanis a megszűnése előtt is épp ezek a zenék voltak topon. :yes:
 #183592  Szerző: shadoe
 
Ezt bizony már sokan mondták az utóbbi egy évben, és teljesen jogosan. Nem véletlenül ez az egy műsor az, amit én a Retroban meghallgatok. Főleg mióta a Poptarisznya a Vengaboys-Whigfield-Aqua-Captain Jack szintjére züllött.
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 210