RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #183904  Szerző: homerhamm
 
adam1400 írta: 2019.06.27. 11:12 A Fehérvár Rádió Kft. nyerte a Győr 96,4 MHz körzeti rádiós frekvencia kereskedelmi jellegű használatára kiírt pályázatot. A szolgáltató a Budapest 96,4 MHz-cel hálózatba kapcsolódva, 96,4 Rádió 1 néven sugároz majd műsort.

Gondolom a 103,1 Best lesz.
Hááát... :smoke:
 #183902  Szerző: adam1400
 
A Fehérvár Rádió Kft. nyerte a Győr 96,4 MHz körzeti rádiós frekvencia kereskedelmi jellegű használatára kiírt pályázatot. A szolgáltató a Budapest 96,4 MHz-cel hálózatba kapcsolódva, 96,4 Rádió 1 néven sugároz majd műsort.

Gondolom a 103,1 Best lesz.
 #183897  Szerző: zenefalo
 
Borzasztó, hogy a Cooky-mixből még mindig nem kopott ki LP - Lost on you dala, kb. 4 éves szám 🤔
 #183896  Szerző: shadoe
 
Adam írta: 2019.06.26. 11:40
Én teljesen nem raknám ki Cooky-t, hanem hétvégén bíznám rá ugyanezt a sávot, amit jelenleg minden nap csinál. Vasárnap maradhatna a classic mix. Mert amúgy annak semmi értelme, hogy vasárnap teljes egészében leadják a szerdai classic mix ismétlését. Ami egyébként sokszor az ismétlés ismétlése.
Hát meg ahogy írtam, a zenéket nagyon meg kéne pörgetni, többszörös vérfrissítést adni, még akkor is, ha a nappali sávból észrevételem szerint a Cooky 18-20 óra közti sáv tartalmazza a" viszonylag" trendibb slágereket. Én egyébként ismétlést a Disco's Hitben vélek felfedezni - eddig nem értettem, miért mennek egy adott hétköznapon ugyanazok, mára rájöttem, képesek teljes egyórás slágerlistaműsort megismételni egy-két héttel később. Akkor viszont továbbra is fenn áll a kérdésem: hogy a búbánatban lehetnének ezek hiteles slágerlisták? Nem is frissülnek minden héten, osztán Willy William La la lája a Billboard Top 40-ben? El is "hiszem"... ...
 #183894  Szerző: Adam
 
Rickykeee23 írta: 2019.06.25. 06:45
Adam írta: 2019.06.24. 21:29
Rickykeee23 írta: 2019.06.24. 06:44 Nem tudom, hogy lesz-e szívatás a Rádió1-nél vagy sem. Mindenesetre én nagyon örülök annak, hogy kicsit Music Fm-esítik. Kifejezetten örülök, hogy Juhász Gery lesz a Dj Factory műsorvezetője. Nagyot fog rajta dobni, az biztos. Szerintem a zenei rotációt is kicsit átalakítják napközben. Cooky megmondom őszintén pótolható lenne. Sőt talán jobban is járnának ha őt lecserélnék. Csíptem a csávót, de lassan már kezd kicsit unalmas lenni. Lehet többet érne egy normális classic kívánságműsoros műsorvezető. Például el tudnám képzelni, hogy Király Tomi veszi át Balázséktól a stafétát aztán Györke Ati vezetné a kívánságműsort. Az egy órás mixet meg minden nap egy más-más dj készítené. Akár azok akiket leigazolnának a régi Music Fm-esek közül.
Ha ezt a változtatás jól csinálják, nagyon nagyot nyer a Rádió 1. Rengeteg hallgatót szerezne.

Kérdés... Meg tud-e maradni. Én szurkolok nekik. Mert szeretem ezt a rádiót.
Én konkrétan nem "dugtam volna el" Juhész Gerit a 22-től - éjszakai sávba, a DJ Factory műsorvezetőjének. Több okból sem. Egyrészt ő sokkal jobb képességű, kellemes hangű műsorvezető, ezt ki kellene használni, másrészt nem a DJ Factory az a műsor a jelenlegi Rádió1-en, ami elsősorban fejlesztésre szorul...
Biztos, hogy Geri jól meg fogja csinálni, és kicsit fejlődni fog Music FM-es irányba az a műsor, de nem ezzel a műsorsávval van a gond szerintem. Azok eddig is tematikus műsorok voltak, a DJ-k szerintem jól megcsinálták azt a sávot - most attól függetlenül, hogy nem az én műfajom - túl komoly műsorvezetői képességeket nem igényeltek, amennyire kellett megoldották a DJ-k.
A 10-20 óráig tartó időszakon kellene fejleszteni szerintem, mind zeneileg, mind egyébként. Egy kicsit elmenni a Music FM irányába. De különösen a délutáni sáv gyatra 17-20 óra között. Én bírom Cooky-t, de már kicsit kezd unalmassá válni, 15 éve ugyanaz megy. Konkrétan ide kelletty volna rakni Gerit. De az igazi egy olyansmi délutáni show lenne, mint amilyent a Rádió Deejay-n csinált Béres Zoo és Sallai Nyalaka (2005-2006).
Teljes mértékben egyet értek veled. Cooky-t kellene lecserélni. Sokan szerintem miatta nem hallgatják 18 órától a Rádió 1-et. 17-18-ig még a mixe elmegy mert nem beszél olyan sokat. :D Napközben a zenék rotációjában nagyon sokat kell majd változtatni. Geryben is igazad van, elférne a kiwi műsorban simán. Hisz a Sláger Rádióban is nagyon jól csinálta. A Factory miatt csak azért örülök mert az MK-ban valahogy nagyon ráérzett erre a dj-s műsorra. Így legalább olyat fog a Rádió1-en is csinálni amit a Musicon kiválóan! Én igazából akkor háborodtam fel amikor még csak pólyában volt a hír, hogy Gery a Rádió1-re igazolt és az éjjeli műsorsávot kapta meg. Na az lett volna aztán igazán nagy hiba.

***Tegnap hallgattam este a Rádió1-et, és volt egy olyan spot ami azt mondta be, hogy a Rádió1 veled marad a Balatonon is. Székesfehérváron a 94,5-ön, Balatonon a 105,7-en! Most ezt véletlen játszották be tavalyról, vagy most valamit misungoltak a Tihanyival?
Hát ez érdekes lenne. Tavalyról szerintem azért nem maradhatott bent, mert emlékeim szerint akkor még a 103,8-on ment a Fehérvári freki, csak később jött a 94,5. De lehet rosszul emlékszem. A kettő között pedig volt egy időszak, amíg nem volt semmi, és a Velencei sem.
Minden esetre a Atis azt szokta bemondani, hogy a keleti medencében a 94,5, északi part 90,6, nyugati medencében pedig a 99,4-en lehet próbálkozni.
 #183893  Szerző: Adam
 
shadoe írta: 2019.06.25. 20:23 Az előttem szólók jól gondolják. Cooky hangja irritáló, azonnali elkapcsolásfaktor. Nem való oda, főleg nem a 18-20h közti sávba. A zenéket is pont ott kellene kezdeni frissíteni (minimum egy Disco's Hit szintre), és nem kicsit, nagyon. Másrészt ha Gergő és Cooky hangjának kellemességét versenyeztetnénk, az utóbbi elvérezne. Nincs bajom a figurával, csak nem mikrofonképes számomra. A DJ Factory nekem se műfajom, de ezerszer hallgatnám inkább azt, mint a nappali sávot, és nem is kell mondanom, hogy miért.
Én teljesen nem raknám ki Cooky-t, hanem hétvégén bíznám rá ugyanezt a sávot, amit jelenleg minden nap csinál. Vasárnap maradhatna a classic mix. Mert amúgy annak semmi értelme, hogy vasárnap teljes egészében leadják a szerdai classic mix ismétlését. Ami egyébként sokszor az ismétlés ismétlése.
A napi 17 órás mix sem jó szerintem. Olyasmi munkából hazakísérős műsor kellene, mint amit Zizi a Petőfin csinál. Vagy olyasmi délutáni show, amit írtam korábban.
 #183888  Szerző: shadoe
 
Az előttem szólók jól gondolják. Cooky hangja irritáló, azonnali elkapcsolásfaktor. Nem való oda, főleg nem a 18-20h közti sávba. A zenéket is pont ott kellene kezdeni frissíteni (minimum egy Disco's Hit szintre), és nem kicsit, nagyon. Másrészt ha Gergő és Cooky hangjának kellemességét versenyeztetnénk, az utóbbi elvérezne. Nincs bajom a figurával, csak nem mikrofonképes számomra. A DJ Factory nekem se műfajom, de ezerszer hallgatnám inkább azt, mint a nappali sávot, és nem is kell mondanom, hogy miért.
 #183886  Szerző: noartist
 
Goldfinger15 írta: 2019.06.25. 12:12 Basszus! A szolnoki adáson egyszerre 2 külön zene megy. Ez aztán a minőség!
Ilyenek sajnos előfordulnak.
 #183884  Szerző: Goldfinger15
 
Már oké.
 #183883  Szerző: Goldfinger15
 
Basszus! A szolnoki adáson egyszerre 2 külön zene megy. Ez aztán a minőség!
  • 1
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 987