RADIOSITE Fórum

  • 89.5 Music Fm

 #185853  Szerző: noartist
 
robert11 írta: 2019.12.07. 12:46 Musicon ilyenkor már lassan elkezdték adni a karácsonyi slágereket majd 24-én nonstopp csak karácsonyi zenék mentek. A rádió1 nemtudom mennyire követi majd a hagyományokat ott nem szokott ilyen lenni tavaly meg tavaly előtt legalábbis nem volt sőt még az előtt sem meg úgy ámblokk soha. Hiányozni fog ez a filing. Lett és litváni ehr-n már lassan jönnek a kari dalok amiket Troy is bemond majd. Letten már ment az all i want four crismes de szerintem a litváni is hamarosan elkezdi adni a karácsonyi zenéket.
Remekül meglesz a hazai rádiós piac a nonstop karácsonyi zenék nélkül. :)
 #185849  Szerző: robert11
 
Musicon ilyenkor már lassan elkezdték adni a karácsonyi slágereket majd 24-én nonstopp csak karácsonyi zenék mentek. A rádió1 nemtudom mennyire követi majd a hagyományokat ott nem szokott ilyen lenni tavaly meg tavaly előtt legalábbis nem volt sőt még az előtt sem meg úgy ámblokk soha. Hiányozni fog ez a filing. Lett és litváni ehr-n már lassan jönnek a kari dalok amiket Troy is bemond majd. Letten már ment az all i want four crismes de szerintem a litváni is hamarosan elkezdi adni a karácsonyi zenéket.
 #185334  Szerző: noartist
 
Jozsfm964 írta: 2019.10.12. 12:59 Eljutott az R1 arra a szintre, amikor már akkora visszhangja van annak, hogy szakmaiatlanok, és unalmasak, hogy az egykoron konkurens legsikeresebb mix műsorát copyzzák. Yeah!

Azért nem egy az egyben Music Killers lesz...
 #185333  Szerző: Jozsfm964
 
Eljutott az R1 arra a szintre, amikor már akkora visszhangja van annak, hogy szakmaiatlanok, és unalmasak, hogy az egykoron konkurens legsikeresebb mix műsorát copyzzák. Yeah!
 #184259  Szerző: homerhamm
 
zakopanendre írta: 2019.07.19. 08:51 Balatonlelle egyik éttermében Music FM archívumot hallgattak. Elég érzés volt. :D
Megunták a Petőfit, tavaly mindenhol az ment Lellén. :lool: :D
 #184228  Szerző: Glenn
 
Arrafelé FM-en nincs semmilyen alternatíva, bár ma már alap lehetne a netről rádiót hallgatni.
 #184225  Szerző: zakopanendre
 
Balatonlelle egyik éttermében Music FM archívumot hallgattak. Elég érzés volt. :D
 #184035  Szerző: robert11
 
Köszi hogy megosztottad! Hát már ezt sem lehet hallani sajnos mióta nincs music. Legalább az r1en lenne olyan hogy bemondaná a számcímeket mondjuk még így is jó hogy a lett és a litváni ehr-n hallhatom. Magyar adókon nem szólal meg valahol esetleg vidékieken mondjuk?
 #183349  Szerző: robert11
 
Igen először úgy volt hogy Roxi lesz. Kíváncsi lettem volna ha úgy döntenek hogy az szóljon újra vajon akkor is ennyi frekvencia lett volna mint most az r1nek? Mert régen a Roxi nem szólt olyan sok helyen kb annyi városban, mint a music szerintem. Jött a balatonnál, Pest környékén m1es autópályán is szólt valameddig m3 de olyan sok várost nem ért el . mondjuk régen ha mentél a Balaton irányába is, elég sokáig elszólt és jó minőségben nem súgott nem volt az hogy hamar elment az adó. Most miért van így ha régen meg tudták oldani a jó minőséget? Először ugye a Naphegyről szólt a Roxi ott volt a stúdió, majd a végefelé átköltöztek az Arénába pekhükre pont utána szűnt meg nemsokkal vagy szűntek meg pedig azt gondolta volna az ember, ha már sikerült el is költözniük, akkor szólni fognak még évekig.
Nem tudja valaki ki volt az utolsó időkben az állomáshang? Először volt bakonyi Gábor, majd jött Mózer Károly, de az utolsót nemtudom.Emlékszem még egyszer meg is viccelte a hallgatókat mert úgy kezdte a szöveget mint ha megszűnne a rádió de akkor még nem, aztán később meg már jött a promó hogy vége.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 565