RADIOSITE Fórum

  • Part FM - Siófok, Fonyód

 #186467  Szerző: zenefalo
 
mlaszlo írta: 2020.02.16. 08:46 Danai Kata részére beszerezhetnének egy jobb minőségű mikrofont. Sokszor hadar a megszólalásokban és mintha kicsit suttogva is beszélne, ezzel a rossz mikrofonnal pedig az az eredménye, hogy van amikor alig érteni mit mond. Az meg már technikai rész, hogy nem egyszer a megszólalásra ráindul a következő zene és elnyomja a műsorvezetőt.
Néhány bejegyzéssel korábban írták, hogy Danai nem a stúdióból szólal meg, hanem otthonról, hallatszik is, hogy nem profi mikrofonból beszél 🤨
 #186462  Szerző: mlaszlo
 
Danai Kata részére beszerezhetnének egy jobb minőségű mikrofont. Sokszor hadar a megszólalásokban és mintha kicsit suttogva is beszélne, ezzel a rossz mikrofonnal pedig az az eredménye, hogy van amikor alig érteni mit mond. Az meg már technikai rész, hogy nem egyszer a megszólalásra ráindul a következő zene és elnyomja a műsorvezetőt.
 #185976  Szerző: zenefalo
 
Elhagyták az MTI híreit, saját hírszerkesztő van helyi hírekkel.
 #184624  Szerző: ksimiglai
 
Én csak leírtam,amit érzek a PartFm-el kapcsolatban. De tessék,hallgathatod online, figyeld mondjuk 3 órán keresztül és írj véleményt te is.

Meg fogok lepődni,ha azt fogod írni,hogy ez egy értékes,igényesen összerakott helyi rádió. Szégyen, hogy egy balatoni rádiót, amit nyáron százezrek hallgathatnának,évek óta iskolarádió szinten képesek csak üzemeltetni. És igen,az is szégyen,hogy állítólag emiatt nyírták ki a Balatonon a Rádió1-et, mert elvette a hallgatóit.

Amit írtam,úgy értettem,hogy sok jó rádiót végzett ki a Rádió1 terjeszkedése.Ezt pont nem,pedig ezért nem lett volna kár,szemben mondjuk pl a Rádió Egerrel.
 #184623  Szerző: jimmer
 
Szerintem neked kellene elmenni ezzel a hozzáállással a sóhivatalba. épp elég helyi rádiót tett már tönkre az a .. ; ami most folyamatosan épül lefelé. Kicsit talán abba kellene belegondolni, hogy miért is dolgoznak távolról emberek egy helyi rádióba, visszavezetni az okokat, stb.. persze ahhoz le kell venni az igazi tegnapelőttislágerekfosos szemellenzőt, és látni a tényeket meg a múltat.
ksimiglai írta: 2019.08.17. 19:01 Ez az egész rádió egy szégyen,na ennek a helyére mehetne a R1...
 #184613  Szerző: Milán
 
A Csizin kívül nincs helyi műsorvezetés. Kata Keszthelyről (otthonról), Bálint Budapestről gyártja a műsort. Néha-néha vannak a stúdióban.
 #184611  Szerző: mlaszlo
 
A héten hallgattam a Part FM-et, de egyszerre fél óránál tovább nem nagyon bírtam. A zenei kínálatra inkább nem mondok semmit, mert eléggé értékelhetetlen. A műsorvezetés szörnyű, a reggeli műsor erőltetett, szinte nulla érdemleseges információval. A konzerv MTI hírek olyan amilyen, helyi információ egyenlő a nullával. Napközben pedig Danai Kata mikrofonja valami fantasztikus. Amellett hogy olyan unottan beszél minden megszólalásban, mintha ez kényszer munka lenne, úgy szól a mikrofonja mitnha egy centiről beszélne bele és sistereg, serceg.
A szignálok vérszegények, hiányzik az élet ebből a rádióból.
Az ország egyik legfrekventáltabb turisztikai célpontjának egyetlen helyi rádiója és ilyen nulla színvonalú. Egy hobbi rádiós is különb rádióműsort készítene.
 #183707  Szerző: asr27
 
zenefalo írta:Ma este 8-tól Danny L, holnap Lauer mixel itt! Végre valami változatosság! Remélem, nem csak nyáron! :yeah:
Ez tényleg jó hír!
Simán változtathatnának egy kicsit a műsorstruktúrán, Music FM-es irányba... :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38