RADIOSITE Fórum

  • Spirit FM

 #184858  Szerző: asr27
 
Te nem Glenn vagy, hanem egy vérbeli idióta! Egy agymosott, agyhalott, ostoba barom, aki egy maffiapártot támogat, amely teljesen tönkretette, majd kisajátította a magyar médiapiacot, amit az adófizetők pénzén tart lélegeztetőgépen!
 #184847  Szerző: ksimiglai
 
Hogy még szebb legyen,a megbízhatatlanságodat hűen tükrözi,hogy 20 perce azt mondtad, ide többet nem szólsz hozzá,és lám, tessék. Diktatúraéltető fűcsomó.
 #184845  Szerző: Glenn
 
ksimiglai írta: 2019.08.30. 15:34Nem értesz te semmit, kár is magyarázni bármit.
Biztos igazad van, te mindent értesz. Bocs, maradok a kaptafánál, úgysem érteném, mit magyarázol. Így van ezzel még 9 millió magyar is, pedig a példaképeid naponta nyomják az okosságot nekik. :lool: :lool: :lool:
 #184841  Szerző: ksimiglai
 
A kérdésedre nagyon egyszerű a válasz!Orbán ma egy diktatúrát épített,és te ezzel szimpatizálsz,a szavaid alapján.De hogy a média szempontjából érthetővé tegyem: a HitGyüli Orbán egyik leghűbb szektája(már rég nem nevezhető baloldalinak,hallgass csak meg egy Vidám Vasárnapot!!!),ez indít most rádiót az utolsó ellenzéki közéleti TV üzemeltetőjeként, ami szintén irányított és manipulatív,olyan témákat alaposan kerül, amik a diktatúra (NER) érdekeit sértik. Látszat ellenzéki. És ha már "ellenzéki média", a Klubrádióba befészkelte magát az Orbán hű zsidó szervezet, az EMIH,a Népszava és az Index pedig Fideszes pórázon van tartva. TV,rádió,napilap nem lehet,nem engedi a rendszer,csakis propaganda,vagy a most sorolt irányított ellenzéki oldalak, aminek a célja az ellenzéki politikai erők nevetségessé tétele és puccsolása. Én a rendszerváltás óta dolgozom a médiában,és sosem volt ilyen elnyomás és ilyen szintű korlátozása a sajtószabadságnak,mint most.Persze nemcsak ezért nevezem diktatúrának és téged pedig diktatúrapártinak,de azt 50 oldal se lenne elég kifejteni,hogy miért.

Szerinted ez egy ellenzéki csatorna lesz?Mert rosszul megy a szekér?

Nem értesz te semmit, kár is magyarázni bármit.
 #184840  Szerző: asr27
 
Glenn írta: 2019.08.30. 14:59 Diktatúra volt, most nincs. Ma mindenki azt mond, amit akar, azt csinál (törvényi keretek közt), amit akar. Érdekelne, mi jellemzi ma nálunk a diktatúrát szerinted, mert én veled ellentétben éltem (igaz, puha) diktatúrában. És miből látszik az, hogy én diktatúrapárti vagyok? Úgy gondolom, a többi fórumozó sem diktatúrapárti, mert én még az eltelt 13 évben (amióta regisztrálva vagyok itt) egyetlen Sztálin, Tito, Ceauşescu, Hoxha, Rákosi, Castro, Kim képet sem láttam posztolva. ;)
Akkor legyek én is ON: reménykedek, hogy - mivel egy hónapja lényegében már az új tulaj szerkeszti - marad a zenei változatosság és a sok különleges zene. A szöveges tartalom is jó volt többnyire, és ha bekerül az, amitől tartok, remélem marad más is. Akkor hallgatni fogom. :yes:
Különben meg szerintem (megfelelő egyeztetések után) lehetne itt 10 watt helyett 100-zal, vagy akár 1 kW-tal is adni, annak lenne értelme. ;)
Atya Úristen! :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #184837  Szerző: Glenn
 
ksimiglai írta: 2019.08.30. 14:41 Ezt valószínűleg csak te érzed így,hogy "liberális" a fórum,valószínű megvan rá az okod.
Ha már a szavakon lovaglunk, én meg úgy gondolom,hogy te diktatúrapárti vagy,szemben a többi fórumozóval,akik meg nem.
Diktatúra volt, most nincs. Ma mindenki azt mond, amit akar, azt csinál (törvényi keretek közt), amit akar. Érdekelne, mi jellemzi ma nálunk a diktatúrát szerinted, mert én veled ellentétben éltem (igaz, puha) diktatúrában. És miből látszik az, hogy én diktatúrapárti vagyok? Úgy gondolom, a többi fórumozó sem diktatúrapárti, mert én még az eltelt 13 évben (amióta regisztrálva vagyok itt) egyetlen Sztálin, Tito, Ceauşescu, Hoxha, Rákosi, Castro, Kim képet sem láttam posztolva. ;)
Akkor legyek én is ON: reménykedek, hogy - mivel egy hónapja lényegében már az új tulaj szerkeszti - marad a zenei változatosság és a sok különleges zene. A szöveges tartalom is jó volt többnyire, és ha bekerül az, amitől tartok, remélem marad más is. Akkor hallgatni fogom. :yes:
Különben meg szerintem (megfelelő egyeztetések után) lehetne itt 10 watt helyett 100-zal, vagy akár 1 kW-tal is adni, annak lenne értelme. ;)
 #184836  Szerző: ksimiglai
 
Ezt valószínűleg csak te érzed így,hogy "liberális" a fórum,valószínű megvan rá az okod.
Ha már a szavakon lovaglunk, én meg úgy gondolom,hogy te diktatúrapárti vagy,szemben a többi fórumozóval,akik meg nem.

Szíved joga diktatúrapártinak lenni,nyugodtan és büszkén vállald fel!

ON
Már él a spiritfm.hu domain,valami készül :yes:
 #184835  Szerző: Glenn
 
Mindenkitől elnézést kérek, én vagyok a fajankó. Képtelen vagyok felfogni, hogy ez a fórum évek óta liberális, én mégis állandóan belevauzok. :blush:
Tehát akkor (hogy egyben ON is legyek) hurrá, végre eltűnik az éterből ez a gagyi Broadway, és jön helyette egy igazán értékes és tartalmilag igényes rádió. :)
Éljen a Spirit FM! :yes: :yes: :yes:
(Fűcsomó legyek, ha valaha is hozzá fogok még egyszer szólni. Taps!)
 #184829  Szerző: Promenád
 
noartist írta: 2019.08.29. 21:24
ksimiglai írta: 2019.08.29. 14:19
Glenn írta: 2019.08.28. 19:01 Kár érte. Pedig kezdett alakulni, a Nyugati környékén szinte csak ezt hallgattam. Hiába no, jönnek a választások és alig-alig döcög az a bizonyos szekér... :x
Nem értelek,hogy hallgathattad a Broadwayt,mikor nem Fideszes zenéket adott? Keresztes Ildikó,Vastag Csaba, Halott Pénz, Feró,Roxette, meg csak Ákos. Aki magyar,ezeket hallgatja.

A liberális összes többi zenének nem szabad teret engedni,mert bejönnek a migráncsok, megerőszakolni az asszonyainkat!
Akkor kezdhetsz imádkozni, mert az országban lévő vendégmunkások is azok amiről irkálsz. Gondolkozz ember akár viccnek gondoltad, akár nem, No téma OFF.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 33