RADIOSITE Fórum

  • Retro Rádió

 #184964  Szerző: Glenn
 
Chucky írta: 2019.09.10. 12:01Az összes mainstream rádió az angol ízléshez igazodik. Igenis szükség van az egykori német/olasz vonalra, hiszen ezekre buliztunk tinédzserként. 1-2 helyi rádión kívül senki sem tolja ezeket.
Pontosan így van. :yes:
 #184963  Szerző: Chucky
 
shadoe írta: 2019.09.08. 20:34 kikerülhetetlen valami 90-es évekbeli techno-szörnyűség (Vengaboys, Mr President, Captain Jack, és társai - véletlen sem az angol, hanem a lumpenebb német ízléshez erősen tapadva)
Az összes mainstream rádió az angol ízléshez igazodik. Igenis szükség van az egykori német/olasz vonalra, hiszen ezekre buliztunk tinédzserként. 1-2 helyi rádión kívül senki sem tolja ezeket.
 #184956  Szerző: Glenn
 
Én sem hagyhatom szó nélkül, szerintem nagyon jó lett mára a Poptarisznya. :yes:
Máté Péter minden idők egyik legjobb hazai énekese volt, aki - engedve az idők szavának - megpróbálkozott a diszkóval is. Ha ez nem is jött be neki, hallgatni őt igazi élmény.
A Rapülők szinte bármely száma ebbe a műsorba való, meg amúgy is ha meghallom, tekerem felfelé a hangerőt.
A Splash számait pedig aki lehúzza, hát az, hogy is mondjam, hallgasson tényleg inkább gépzajt. :o A 90-es évek egyik legjobb hazai dance csapata volt.
shadoe írta:kikerülhetetlen valami 90-es évekbeli techno-szörnyűség (Vengaboys, Mr President, Captain Jack, és társai - véletlen sem az angol, hanem a lumpenebb német ízléshez erősen tapadva)

Hát ez meg (ne is haragudj) egy igazi laikus értékelés. Ha akkor jártál volna klubokba, nem írnál ilyet, mert ezek a zenék adták akkor az európai slágerek gerincét. Az angol stílus itthon mindig is másodrangú volt, én sem szerettem annyira, mint a német vonalat. (biztos lumpen voltam...)
shadoe írta:majd beadja a nagy slágereket (csak amiket ő szeret), lásd Men At Work "Down Under", Tony Basil "Mickey", Softcell "Tainted love" vagy Huey Lewis & The News "Power of Love".
Adja csak be, nem csak ő szereti, hanem az ő korosztálya (sőt egy jó tizes-huszassal fiatalabb) is. Amiket itt felsoroltál, pont mind óriási zene, jól jön hozzájuk a kocsimban a hifi. ;)
Az, aki képtelen az évtizedekkel ezelőtti zenéket meghallgatni, sőt fikázza azokat, hogyan is hallgathat Poptarisznyát? Válts frekit, vagy ha nincs más, akkor netrádió.
shadoe írta:Jók is ezek, csak nem heti felosztásban, minden műsorban arculdobni vele szerencsétlen hallgatót. Ez lenne a nagy változatosság? Laci bácsi, ha ennyire nem megy, el kéne szerintem menni nyugdíjba. :(
Nem mennek ezek minden műsorban, de akár mehetnének is, a négy órába belefér. Máshol meg ugyanaz a tuctuc megy top akármi néven hónapokig. :vomit:
"Laci bácsi" egy retró stílusú rádióba való és ott is van. Jó a hangja, jó a stílusa és ő egy "ikon" azoknak, akik még 30-40 éve hallgatták őt minden vasárnap délután. :yes:
Ne menj még nyugdíjba, LACI BÁCSI! 8-)
És a végére egy kérdés: Te kit hallanál szívesen B. Tóth helyett a vasárnap délutáni műsorsávban?
 #184953  Szerző: shadoe
 
Továbbra is nehéz szó nélkül hagynom a Poptarisznya lejtmenetét. A mai adásban a Zúg a Volga, egy Máté Péter-remix (szegény...) és Splash borzolta az idegeimet, mindezt tíz percen belül, ami azért valljuk be, elég, sőt nagyon sok. Emellett a playlist állandó része akármi Geszti Pétertől, Eszményi Viktória "Vidéki lány"-a, kikerülhetetlen valami 90-es évekbeli techno-szörnyűség (Vengaboys, Mr President, Captain Jack, és társai - véletlen sem az angol, hanem a lumpenebb német ízléshez erősen tapadva), majd beadja a nagy slágereket (csak amiket ő szeret), lásd Men At Work "Down Under", Tony Basil "Mickey", Softcell "Tainted love" vagy Huey Lewis & The News "Power of Love". Jók is ezek, csak nem heti felosztásban, minden műsorban arculdobni vele szerencsétlen hallgatót. Ez lenne a nagy változatosság? Laci bácsi, ha ennyire nem megy, el kéne szerintem menni nyugdíjba. :(
 #184927  Szerző: tams90
 
Elindult a Dj Bobo hétvége. Azért röhejes hogy ritkán szólnak 90-es évekből dalok. Kivétel a Retró Party és a Poptarisznya. Jönnek majd az idősebbek kommentjei a Facebook oldalukra hogy pl "mi ez a tuc-tuc" stb
Most már így tényleg kéne ebbe a rádióba a 90-es évek. Aztán a nagyiék majd megszokják,vagy húznak a Dankóra! :D
 #184710  Szerző: knoskamatee
 
mlaszlo írta: 2019.08.22. 08:23 A 103.3 elég erőteljesen szakadozik, pattog. Az online adás rendben van, így gondolom ez nem stúdió oldali hiba.
megtudom erősíteni, már hónapok óta ilyen, teljesen élvezhetetlen autóban.
(konyhai rádión nehezen veszem észre)
 #184701  Szerző: homerhamm
 
mlaszlo írta: 2019.08.22. 08:23 A 103.3 elég erőteljesen szakadozik, pattog. Az online adás rendben van, így gondolom ez nem stúdió oldali hiba.
Ráadásul a pattogás után a hangja is mélyebb, fejhallgatóval elég zavaró.
 #184684  Szerző: mlaszlo
 
A 103.3 elég erőteljesen szakadozik, pattog. Az online adás rendben van, így gondolom ez nem stúdió oldali hiba.
 #184584  Szerző: DRoland
 
zenefalo írta: 2019.08.14. 12:49 A mostszol.hu-n visszanézve a tegnapi playlistet még annyi '90-es évekbeli dalt sem játszanak, mint hónapokkal ezelőtt, visszafejlődést látok :( Vagy a Petőfinek hagyják meg ezt az évtizedet? (A Sláger Fm-mel nem hiszem, hogy törődnének)
Szerintem egy vagy max 2 éven beülül 70,80,90-es évek lesz a szlogenben. Ahogy annak idején a Sláger is kibővítette a kinálatát.
 #184583  Szerző: zenefalo
 
A mostszol.hu-n visszanézve a tegnapi playlistet még annyi '90-es évekbeli dalt sem játszanak, mint hónapokkal ezelőtt, visszafejlődést látok :( Vagy a Petőfinek hagyják meg ezt az évtizedet? (A Sláger Fm-mel nem hiszem, hogy törődnének)
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 210