RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #185155  Szerző: Adam
 
rr írta: 2019.09.21. 18:54 Szegeden is :(
Milán írta: 2019.09.21. 16:37 Mintha ezt más is megjegyezte volna másik frekiken... 🤔

Kép
Ilyesmi megesik a Nagykanizsain is néha.
Illetve az Egerszegin a helyi programajánló sokszor hetekig ugyanaz. És néha az sem zavarja őket, hogy olyan eseményt mondanak be ami már elmúlt 😀
 #185154  Szerző: robert11
 
Nos akkor tegyük rendbe a dolgokat.
Olvastam Attis komiát nem örült a bejegyzésnek ami valamilyen szinten érthető ugyan is nem a műsorvezető tehet arról, hogy nem az újabb slágerek mennek. Ő azt adja le, amit tőle elvárnak. Valóban lenne sok új egy egy előadótól, együttestől. Én is szívesebben meghallgatnám a call you mindet, vagy éppen Alan Walker valamelyik új slgáerét amelyek már mennek az ehr-n letten litvánin egyaránt. De nem mi döntünk ez itt a baj.
Én is joban szeretném ha kicsit változtatnának a brandon ha már ennyi frekiük van a retróra ugyan ezt el lehet mondani szégyenszemre megkapták a class csomagot, és gagyi az egész úgy ahogy van. Meg sem érdemelték volna.
Amikor leadtak pár régebbi zenét az nekem is tetszett még Backstree boyst is adtak egyszer a rock you bodyt ami szintén jó volt. Na lényeg a lényeg, ne bántsuk Attisékat de reménykedjünk benne hogy nem csak 8 10 éves lerágottt csongok fognak menni hanem új igazi maislágerek ha már ez a szlogen tényleg hogy igazi mai sláger megy. Mint mondtam azokat a régieket egyszer kétszer meghallgatja az illető, de már nem vágyik rá hogy minden nap hallja. Főleg a visszatéréskor volt jó egy kis Alexandra Stan, vagy Inna vagy Éppen Edvard Maya és Vika Zsigulina. Alexandra gurk bad boys és még sorolhatnám.
 #185152  Szerző: rr
 
Szegeden is :(
Milán írta: 2019.09.21. 16:37 Mintha ezt más is megjegyezte volna másik frekiken... 🤔

Kép
 #185150  Szerző: Milán
 
Mintha ezt más is megjegyezte volna másik frekiken... 🤔

Kép
 #185130  Szerző: Kovi02
 
asr27 írta: 2019.09.19. 17:47 De legalább ha már a szlogenjük is az, hogy "csak igazi mai sláger megy", akkor menjen is az, ne a 2-3-4 vagy akár 8-10 éves, már unásig játszott csicskapop szóljon egész nap, 2-3 óránként ismételgetve!
De ha erre van igény? Mondhatunk mi bármit,amíg a hallgatottsági listákat vezetik a megyeszékhelyeken és Bp.-n is állandó Top3,addig úgyse változtatnak semmit. Pont olyan a hazai rádiós piac,hogy az R1-től dancesebb rádiónak(ezek az esti mixek,bár nem túl színvonalasak,de mégis vannak) alig van hely,esetleg ha az R1-en megszűnik a Disco's Hit és a DJ Factory,akkor látom értelmét ilyen irányú változtatásnak. A popzenei részét azt már nem tudnám ilyenekkel magyarázni,szerintem csak szimplán nem érdekli a zenei szerkesztőt,hogy mi megy.(legalábbis amíg a "számok" rendben vannak)
(Az R1 zenei szerkesztői munkája szerintem a világ egyik legjobb állása,lényegében havi 1-2 óra munka,ki tudja mennyiért. :D )
 #185129  Szerző: Wolfman
 
Esküszöm, amikor Balázsék az "Un, dos, tres"-ről beszéltek, azt hittem, a Ricky Martin-slágerről van szó... :D
Meglátszik, hogy nem hallgatok kurrens popzenét... bár ez lehet, nem is baj ;)
 #185127  Szerző: asr27
 
De legalább ha már a szlogenjük is az, hogy "csak igazi mai sláger megy", akkor menjen is az, ne a 2-3-4 vagy akár 8-10 éves, már unásig játszott csicskapop szóljon egész nap, 2-3 óránként ismételgetve!
Mostanában a Part FM-et hallgattam néhány órán keresztül és még ők is frissebb zenéket játszanak, mint a R1!
 #185125  Szerző: Gyurii
 
Ez már ciki... Balázsék beszólása R1-ről. Viszont igazuk van, dance radio ebből sem lesz ha nincs a pop repertoár sem frissítve... :|
 #185113  Szerző: Adam
 
tomee írta: 2019.09.18. 23:08 Igazából egy egyébként nem valódi piaci- és verseny körülmények között működő rádió egy bizonyos "formátumhoz" való ragaszkodása megengedhetne magának némi lazítást, mert nincs valódi konkurencia körülötte, ami miatt pozíciót kellene őríznie. De mégis folyamatosan úgy csinál évek óta. Nem hiszem, hogy némi változtatás esetén tömeges hallgatói és hirdetői veszteség érné őket, mert ennél azért erősebb a brand.
Ebben teljesen igazad van. Augusztus végén, amikor egy hosszú hétvége erejéig lazítottak a dolgokon, és óránként letoltak 2-3 régebbi (2000-es évekbeli zenét) mennyivel jobb volt. És mégsem esett vissza a hallgatottság.
Bár ugye akkor is szó volt róla, hogy álmodik a nyomor, hogy ez így marad, vége volt a hétvégének, és visszatértek a korábbiakhoz.
 #185110  Szerző: tomee
 
Adam írta:
Nightman írta: 2019.09.18. 21:08 Én már nem szólok semmit,Balázs megtette helyettem reggel..
https://youtu.be/YiUqkujDLdA
14.perctől lesz az érdekesség..
Tán az alanti vitázókat is megnyugtatja picit..
Peace!
Hát inkább ez, mint az Emberek, Rapüllők stb, amit pl a Best FM tol. 😀
Egyébként van igazság benne amit Balázs mond.
Igazából egy egyébként nem valódi piaci- és verseny körülmények között működő rádió egy bizonyos "formátumhoz" való ragaszkodása megengedhetne magának némi lazítást, mert nincs valódi konkurencia körülötte, ami miatt pozíciót kellene őríznie. De mégis folyamatosan úgy csinál évek óta. Nem hiszem, hogy némi változtatás esetén tömeges hallgatói és hirdetői veszteség érné őket, mert ennél azért erősebb a brand.
  • 1
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 986