FM Retró Rádió,Sláger FM
Internet :Mercy rádió,Pesti Kabaré,Mex Rádió,Spirit FM,rádió bèzs...
Internet :Mercy rádió,Pesti Kabaré,Mex Rádió,Spirit FM,rádió bèzs...
Köszönöm, akkor szerintem pont a hírekbe hallgathattam beleshadoe írta: ↑2019.10.20. 18:46Szia! Erősen valószínű, hogy az én hozzászólásaimat olvashattad, mert tudtommal én vagyok itt nagy Radio Romania-mániás. Szombat és vasárnap 13-15 óra között hallgatható az Actualitatin a friss slágerlista, mely középhullámon, vagy ha közel laksz a határhoz, FM-en is jól jön. A slágerlista a honlapjukon is fent van. Jó zenéket amúgy hétköznap is elérhetsz rajta, hiszen attól, hogy hír-rádió, nagyon sokszor szakítja meg a híreket igényes könnyűzene. Jó zenehallgatást!lgh írta: ↑2019.10.20. 11:53Hello, néhány topicban láttam a Radio Romania-t megemlítve a slágerlistája miatt. Radio Romania név alatt egy Radio România Actualități nevű állomást találtam, de a shoutcast szerverük szerint az adás műfaja news, és mikor belehallgattam is általában csak beszédet hallottam rajta. Hol tudnám interneten elérni azt a Radio Romania-t ami játszik zenéket és játssza ezt a slágerlistát? Előre is köszi!
Szia! Erősen valószínű, hogy az én hozzászólásaimat olvashattad, mert tudtommal én vagyok itt nagy Radio Romania-mániás. Szombat és vasárnap 13-15 óra között hallgatható az Actualitatin a friss slágerlista, mely középhullámon, vagy ha közel laksz a határhoz, FM-en is jól jön. A slágerlista a honlapjukon is fent van. Jó zenéket amúgy hétköznap is elérhetsz rajta, hiszen attól, hogy hír-rádió, nagyon sokszor szakítja meg a híreket igényes könnyűzene. Jó zenehallgatást!lgh írta: ↑2019.10.20. 11:53Hello, néhány topicban láttam a Radio Romania-t megemlítve a slágerlistája miatt. Radio Romania név alatt egy Radio România Actualități nevű állomást találtam, de a shoutcast szerverük szerint az adás műfaja news, és mikor belehallgattam is általában csak beszédet hallottam rajta. Hol tudnám interneten elérni azt a Radio Romania-t ami játszik zenéket és játssza ezt a slágerlistát? Előre is köszi!
nanemárSnake írta:Juventus 103,9/ Vlna 105,1