Adam írta:mlaszlo írta: ↑2019.10.17. 15:21
noartist írta: ↑2019.10.17. 10:31
Teljesen rendben van a WIM. Az, hogy valakinek ez nem műfaja, az nem a rádió hibája. Azt leszámítva, hogy egy órával hamarabb kezdődik, mint korábban a Factory, zeneileg ordítóan nagy változás nem történt. Csak került egy kis interaktivitás a műsorba. Tényleg az az érzésem már nekem is, hogy bármit csinál az R1, abba valamilyen formában bele kell kötni. Mindenki változásért könyörgött, az R1 pedig meglépte. Már csak a nappali rotáción kéne csiszolni, mert az ember a falat lekaparja a Tears in your eyes-tól, stb.
Szerintem a kritika a nappali zenei palettát érte mindig, hogy szélesíteni lehetne a kínálatot. Olyat szerintem senki sem kért, hogy még több mixet. Napi 5 óra mix műsor sok, a délutáni zenei sávtól is teljesen elüt a 17-18 óra közötti mix műsor. Ezt egy tematikus rádió megteheti, de egy félországos, amelynek célja hogy minél szélesebb kört elérni, annak teljesen érthetetlen, hogy egy szűk kört érdeklő zenei blokkot bővít ki, majdnem duplájára.
Erről van szó, minden szavaddal egyet értek.
Annyi kiegészítés, hogy a 17-18 kozt levő mix még valamennyire fogyasztható átlag hallgatónak is. A Discos hit pedig teljesen.
Hát igen, az esti sávba már tényleg teljesen hülyeség belekötni, mert meg lett rendesen csinálva. Zeneileg meg nyilván már nem a 30+ korosztálynak szól, ez abból is látszik, hogy én is már dübörgésnek hallom leginkább az ott játszott zenéket, és fogalmam sincs, hogy a feltörekvő dj-k közül ki-kicsoda, mert inkább Bárányékon nőttem fel. Ebből gondolom, hogy én ebből a körből már kihullottam, de minden esetre sz*rnak sem titulálnám, mert rengetegen rajonganak értük.
Off:
(Ezért kéne egy tényleg 2000-es évek zenéit játszó rádió, és itt nem a Best furcsa egyvelegére gondolok, hanem azokra a zenékre, amiket anno a régi Rádió1 meg Roxy játszott. Nem igaz, hogy erre ne lenne igény, azokat a zenéket annak idején orrba-szájba adták kb. úgy, mint ahogy manapság a R1 ismétel napi szinten)