RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #185777  Szerző: asr27
 
Part FM-en is, már a nyáron rotációba ment az említett Kygo zene.
 #185773  Szerző: zoLee
 
Sőt, mondok jobbat!

A Jennifer Lopez - Ain't your mama, az semmi.

A Sláger FM már játsza Kygo & Whitney Houston - Higher love című dalát, ami csaknem 3 hónapos dal!
Az R1 ezt mikor fogja rotációba venni, 1-2 év múlva??

Szóval bátran kijelenthetjük, hogy már a Sláger FM is frissebb, mint a Rádió 1 .
Sőt, szerintem az ország összes rádiója frissebb, aktuálisabb, mint a Rádió 1 (a Retrot leszámítva)
:lool:

Igényesség, belesz*rás, hallgatók hülyének nézése a köbön :lool:
 #185772  Szerző: robert11
 
Hát mint azt régen is mondtam, Alan Walkertől más számot is adhatnának valóban hisz annyi olyan van amit még nem adtak tőle, hogy tudnának válogatni lehetne válogatni bőven közülük.
 #185771  Szerző: tomee
 
Az a legvicesebb az egészben, hogy ha ez a rádió mondjuk holnap megszűnne, kb. akkor sem hagyna különösebb űrt maga után, mert a Petőfi meg most már a Sláger is a maga módján nagyjából hozza ugyanezt. (A Slágeren valamelyik nap "Ain't your mama" ment).

Melóhelyen 10 után szinte pánikszerűen szoktunk eltekerni máshova, bár azt is megértem, hogy ha a szolikban/fodrásznál/műkörmösnél elvannak ezzel egész nappal....
 #185746  Szerző: shadoe
 
A Rádió 1-gyel kapcsolatban nekem az összes maradék illúzióm szertefoszlott. Az utolsó csepp a pohárban a DJ Revolution műsor megszüntetése volt. Azóta cseszhetem, hogy ezen a rádión halljak legalább négy percre változatos zenét, amit nem az ufók írtak és küldtek a Földre hétköznap esténként engem azzal boldogítani. Azért én beszavaztam Alan Walker Diamond Heart c. számát (úgyse fogják soha leadni) - nem azért, mert feltétlenül ezt akarom a legjobbnak (szavazhattam volna Blake Shelton God's Country-jára is...), hanem mert olyan számot akartam bejuttatni, amiről úgy érzem, illene egy trendi R1-féle rádióhoz, és mert ha ilyeneket játszana, akkor visszatérnék sűrűbben hallgatni. Illetve reméltem, ettől "észreveszik magukat", és végre hagyják a francba a Faded-et... de nem fogják sajnos.
 #185744  Szerző: noartist
 
Rickykeee23 írta: 2019.11.26. 08:17 Én abban reménykedem, hogy azért lesz TOP 500, mert elég sokan szekálják őket, hogy gyengék a zenék. Most ugye szinte bármire lehet szavazni (Itt most nem a troll hallgatókra gondolok akik a Retro Rádiótól ide tévedt és Neoton familiát kér). Aztán most felmérnék, hogy mi kell a hallgatóknak , és hagynának a rotációban sok sok zenét a Top 500-ból.. Reménykedem.... :D
Volt már ilyen korábban, azután is visszatért a normál rotáció.
 #185742  Szerző: Rickykeee23
 
Én abban reménykedem, hogy azért lesz TOP 500, mert elég sokan szekálják őket, hogy gyengék a zenék. Most ugye szinte bármire lehet szavazni (Itt most nem a troll hallgatókra gondolok akik a Retro Rádiótól ide tévedt és Neoton familiát kér). Aztán most felmérnék, hogy mi kell a hallgatóknak , és hagynának a rotációban sok sok zenét a Top 500-ból.. Reménykedem.... :D
 #185734  Szerző: knoskamatee
 
most kapcsolódtam be az adásba... "Call Center"-ként is funkcionál az itteni kívánságműsor, vagy csak most volt egy ilyen exkluzív dolog? btw, örülnék, ha rendszereződne (inkább külön sávot kapna a Live Mix előtt). másik rádióban is fura volt ez a visszatelefonálós kívánságműsor, de ennek ez a szépsége és az agyontolt átlagos kívánság-műsorozás is frissülne, ha ennyire nem akar kikopni.
 #185720  Szerző: robert11
 
Fú az a dance monkey egy eléggé idegesítő zene! Nagyon károg benne az énekes a magas hangjával. Már Hallottam külföldin is de ott sem szeretem.
Tudjátok ide mindíg később érnek el a dalok az új slágerek. Mióta külföldieket is hallgatok, az óta érzem a külömbséget. Bár a music fmen is később kezdtek el játszani zenéket de ott sokkal változatosabb volt a dolog.
A top500ra én is kíváncsi leszek biztos felcsendül majd egy kettő régen hallott zene. Majd én is szavazok lehet.
 #185697  Szerző: zenefalo
 
RadioFan írta: 2019.11.21. 14:27
Gyurii írta: 2019.11.20. 18:00 Szerintem unalmas a Lotfi Begi mix csak?

Nigel Stately jobb valasztas lenne a “hazakocsikazos” chill deep house-al...

Sajnos az agyonjatszott R1 zenek mennek vmi gyorsitott verzioban osszemosva.. :vomit:
Inkább Cooky agyonismételt mixeire illene ez a leírás. Nála szerintem jobb Begi. Néha-néha felcsendülnek újdonságok (pl. Riton-Turn me on), de Nigel valóban verhetetlen lenne a délutáni 5-6-os időszakban.
Inkább rotálni kellene dj-ket, mint a Musicon, minden nap más mixelne. ;)
  • 1
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 830