RADIOSITE Fórum

  • Manna FM

 #185852  Szerző: noartist
 
Nekem egyértelműen a Manna az év rádiós meglepetése. Visszaadtak valamit, amit már nagyon hiányoltam a hazai piacról: egy olyan rádiót, ami át van gondolva, és képes fejlődni is. Mindezt nem kereskedelmiként!

A színvonalas beszélgetések, a jó zenei válogatás egyértelműen a főváros talán legjobb rádiójává emelték.

Így kell kinéznie egy közösségi adónak 2020 derekán, le a kalappal! ;)

(Mialatt ezt írtam, elindul a Wham jól ismert szezonális muzsikája - ezért minimum bevésnék egy fekete karikát az ellenőrzőbe. :D)
 #185780  Szerző: jimmer
 
pedig nálunk is mennek ilyenek, napi szinten, csak sokan bele se hallgatnak kb azért, mert kisközösségi. aztán amikor leírom mik vannak rotációban, van csodálkozás.. konkrétan ez a három is benne van a rotációban. :shock:
zenefalo írta:Ez a Life Party műsor kellemes csalódás, olyan mint a Danubius Light volt. Kellemes, múltidéző dance-zenék a 2000-es évekből, csomót a Rádió Deejay óta nem hallottam! :party: Pl. ATB - Believe in me, Axwell - Feel the vibe, Salif Keita - Madan, stb.
 #185778  Szerző: zenefalo
 
Ez a Life Party műsor kellemes csalódás, olyan mint a Danubius Light volt. Kellemes, múltidéző dance-zenék a 2000-es évekből, csomót a Rádió Deejay óta nem hallottam! :party: Pl. ATB - Believe in me, Axwell - Feel the vibe, Salif Keita - Madan, stb.
 #185463  Szerző: Promenád
 
homerhamm írta: 2019.07.24. 18:35 https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/m ... at/t0b6gsh

Ez jó :) :) :) :)
Jó hogy már nem szellentenek a rádióban azzal a jelszóval, hogy jót tesz az emésztésnek amikor a wc-n ülve hallgatod a rádiót... :D
 #183975  Szerző: ksimiglai
 
Nem lehetne lecserélni a napközbeni műsorvezetőt?Minden más tök jó ebben a rádióban,de az énekelgető,ordítozó,hőbölgő műsorvezető nálam azonnali elkapcsolást okoz. :hit:
 #183523  Szerző: zakopanendre
 
Mikor a Music FM megszűnt sokat aggódtak a rádiósok megélhetése miatt. Aztán jé, ugye hogy szinte mindenki megtalálja a helyét?

Nem kell félteni őket, aki eddig eljut, az kb legyűrhetetlen.
 #183308  Szerző: noartist
 
Mintha néha szakadozna az FM adás.
 #183126  Szerző: ksimiglai
 
A rádió egész jó,de Jekkel Balázs szerintem nem való műsorvezetőnek. Énekel, nem tud rendesen beszélni, orrhangja van stb, egyszerűen irritál. Nem is a zene miatt kapcsolok el délután, hanem amikor megszólal...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 29