RADIOSITE Fórum

  • 89.5 Music Fm

 #186573  Szerző: zenefalo
 
robert11 írta: 2020.03.07. 11:17 Ez az hogy csak Miskolcon. Mi lesz Budapestel? Ide is kéne valami jó rádió ami olyan lenne mint amilyen a music volt.
De ez csak az interneten hallgatható rádió, nem tökmindegy hol van a stúdió? :yuno:
 #186565  Szerző: robert11
 
Ez az hogy csak Miskolcon. Mi lesz Budapestel? Ide is kéne valami jó rádió ami olyan lenne mint amilyen a music volt.
 #186451  Szerző: fdm019
 
noartist írta: 2020.02.08. 11:10 Nigel Stately tegnap esti instagram storyja érdekes. :blush:
Miről szólt?
 #186445  Szerző: noartist
 
Nigel Stately tegnap esti instagram storyja érdekes. :blush:
 #186444  Szerző: tomee
 
Marcii írta:Ma 1 éve.. :wailing:
Viszont hol vagyunk már attól, mikor még arról volt szó, hogy emiatt itt a R1 fog megjelenni...
 #186443  Szerző: Marcii
 
Ma 1 éve.. :wailing:
 #186400  Szerző: Glenn
 
robert11 írta: 2020.02.01. 12:31 A múltkomból kiamradt, kimaradt hogy a retrót is meg lehetne úgy csinálni, hogy 60astól egészen a 2000es évekig mennének rajta a zenék na még az is jó lenne.
Na ezt pont nem kéne. Akkor még a neve sem stimmelne, a Retro így jó, ahogy van (természetesen a célközönségnek).
 #186393  Szerző: robert11
 
A múltkomból kiamradt, kimaradt hogy a retrót is meg lehetne úgy csinálni, hogy 60astól egészen a 2000es évekig mennének rajta a zenék na még az is jó lenne. Csak ezzel akartam kiegészíteni a múltkori irományom.
 #186372  Szerző: robert11
 
Hú hát nagyon sok igazság van abban amit itt egy páran írtak egyet értek velük.
Kezdjük ott, hogy azt én sem hiszem el hogy ne lenne igény másra és nem azzal megelégedni, ami van. Itt is olvassuk sokszor hogy sokan mást szeretnénk, választékosabb több rádiót stb stb ezt mindenki tudja nem is részletezném nagyon de ezt nem győzöm hangsúlyozni és igaza is volt annak a fórumozónak aki ezt leírta hogy amíg a politika bele tud szólni a rádiózás életébe, adddig soha sem lesz változás.
A rádióknak függetlennek kellene lenni és ne az legyen már itt is hogy ha éppen kormányközeli akkor őt támogatják jobban, ha nem akkor mehet melegebb éghajlatra pedig most sajnos ez van de nem csak a rádiók területén van így, hanem az élet más területein is de hogy ez mire jó, arra apszolút nem tudok rájönni. És most tökmindegy hogy ki van hatalmon akár fidesz akár mszp mindíg ez volt.
A Popptarisznyát a Petőfin mszp-s hatalom szűntette meg mert akkor már nem a fidesz volt pl hát de az már a Calypsó megszűnésével elkezdődött akkor már sejteni lehetett hogy a Tarisznyát sem hagyják békén.
Azt is tudom hogy a music hogy jött létre na ezért mondom hogy mindíg az nyer, akit éppen jobbban támogatnak. Mint azt már sokszor elmondtam hogy olyan rádió nem lesz már ami 23 26 évig működne esetleg mert max 7 évre nyerik meg a rádiók egy frekvenciára a pályázatot. Én biztos vagyok benne, hogy 7 év múlva a Retrónak is hűlt helye lesz majd mert majd kitalálnak valamit ami miatt majd megszűntetik.
Nagyon igaz hogy a régi időkben mikor még nem volt ennyi kereskedelmi adó akkor tudtak működni a dolgok én emlékszem mikor egyszer B Tóth az egyik interjúban elmondta hogy annak idején valóban nem volt könnyű megszerezni a lemezeket ő is megküzdött ezzel és volt hogy adás előtt vasárnap kikellett menni a reptérre hogy átvehesse az újabbnál újabb lemezeket zenéket hogy majd tudjon mit adni a rádióban. Manapság meg tényleg mikor már milyen egyszerű lenne minden, akkor meg lespórolják meg később játszák a dalokat vagy nem is játszák stb.
Mióta én is hallgatok külföldieket, az óta már engem se tudnak megetetni az újdonságokkal a rádió1en mert tudom rögtön hogy mi az új, és mi nem az mert az Ehr akár a lett akár a litváni mindíg leadják az aktuális új slágereket. Van amit már hónapokka előbb hallok, mint a rádió1en pl
Régen még én is bekalyáltam ha aztmondták hogy itt egy rádió1es újdonság. Sőt már mikor a román rádiókat kezdtem el hallgatni pl a rádióromániát már akkor képbekerültem az újdonságokat illetően. A rádió1 már akkor is úgy levolt maradva mint a borravaló mert pl ott volt Alexandra Stan akinek már ott jóval előbb elkezdték játszani a számait mint hazánkban egy csomó dalt már ismertem mire itt elkezdték adni.
Summasummárum, mindenre lenne igény nem a hallgatókon múlik ez az egész csak rossz az irányítás. Lehetne itt is egy ehrhez hasonló rádió ha akarnák de most elindult a retróláz inkább azokat helyezik előtérbe meg a rádió1 lerágott csontjait jó mert vannak ott is jó zenék féreértés ne essék mert ha negyon nem tetszene, nem hallgatnám de én többet vártam tőlük a visszatéréskor és nem sokat változtak meg ugye megviselt a musicfm hiánya is mert leg többet azt hallgattam még akkor is mikor újra lett r1 Budapesten. De most megint az van, mikor megszűnt a roxi és csak az r1 maradt de még akkor mondjuk aki akarta, annak ott volt a Class meg ilyenek de én az tmondjuk nem hallgattam csak ha épp meghallottam valahol de még az is jobb volt mint a retró pl meg az akkori Petőfi mert inkább arról ne is beszéljünk.
Ha nem lesz rádió1, akkor elképzelhető hogy a retróvonal marad de ezt így előre nem lehet tudni kérdés hogy meddig lehet ezt így fenttartani hány évre kapták meg a 96 4es frekit stb még bármi lehet vagy jó, vagy rossz.
És hát valóban ha több lenne a választék, akkor az ember jobban elfogadná a dolgokat de jelen állás szerint nem sok rádió közül lehet válogatni ami jó is és most megint az jut eszembe mikor annak idején nem tudtam eldönteni hogy Roxit hallgassak, vagy rádió1et mondom ha megszűnne valamelyik akkor könnyű dolgom lenne hát a Roxi meg is szűnt idővel de vol tidő míg még a rise fm is ment akkor volt csak igazi választék és szépen lemorzsolódtak lemorzsolódottt minden Roxi után már meg a rádió1nek is annyi lett a történetet tudjuk de még jó hogy indult a music mert egy ideig nem találtmm a helyem hogy mit hallgassak.
Mindenkitől elnézést kérek a regényem miatt mert tudom ez általában nem szokott tetszeni itt a többségnek de ezt ki kellett írnom magamból mert rövidebben nem tudtam volna megfogalmaznom az itt elhangzottakra való reagciómat.
Még annyi hogy régen nagyobb volt az összetartás is nem volt ekkora rivalizálás ezt is B Tóth mesélte nem az volt hogy ha itt leadtak egy zenét akkor ottt azt már nem adhatták le volt hogy a Danubiuszon ment egy zene, és ugyan az tegy időben a Calypsón is leadták de mondta is Laci, hogy érdekes módon soha nem telefonáltak be hogy mindkét rádión ugyan azt hallották volna bár olyat senki se csinált volna hogy egyszerre két adót hallgat de ha véletlen áttekert volna a egyikről a másikra, akkor észrevette volna. Vagy ha olyan helységbe van, ahol ittt ez szól, ott meg az szól.
Régen sok olyan dolog volt, ami manapság már elképzelhetetlen lenne.
Nem tudom van e itt közöttünk olyan aki mondjuk 2000ben vagy az után született mert ezek a hírek számára lennének igazán érdekesek és van egy barátom, akivel nagyon sokat szoktunk ilyenekről beszélgetni hisz mindkettőnket érdekel a rádiózás és az azzal kapcsolatos dolgok.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 565