RADIOSITE Fórum

  • Retro Rádió

 #187965  Szerző: Glenn
 
potyi írta: 2020.07.31. 23:06 Szerintem nagyon rossz irány.
Szerintem is. Lassan már rádióban nincs is zene, főleg reggel. Lehet, hogy ennyire szigorú a szövegarány előírás?
 #187963  Szerző: potyi
 
Szerintem nagyon rossz irány.
 #187962  Szerző: Mezőőr
 
potyi írta: 2020.07.30. 22:48 2 órás dumálós műsorral? MINEK?
Kicsit túltolják a dumát, ahogy látom a Fb-n, most már a hétvégi reggeli műsor is tele van beszélgetéssel, aztán szeptembertől Bochkorék is lesznek, meg ez a két órás Abaházis műsor is indul, de gondolom, hogy a vasárnapi Sztársáv is marad. Ezek szerint van rá igény.
 #187954  Szerző: potyi
 
2 órás dumálós műsorral? MINEK?
 #187921  Szerző: Glenn
 
tomee írta: 2020.07.26. 11:56 Kérdés, hogy tényleg érdemes-e ezt az ízlést kiszolgálni még 2020-ban is, mert tényleg megdöbbentő az a gyűlölethullám, ami a Facebook bejegyzés után keletkezett. A Közel 5000 hozzászólásból álló véleménynyilvánítás szinte felér egy kisebb közvéleménykutatással.
A fészbúk nem mérvadó, két okból sem. Egyrészt tudjuk, hogy bármely témához az ellenzők szólnak hozzá jóval nagyobb számban, tehát valószínűleg legalább annyian támogatják is. Másrészt a fészbúk a fiatalok terepe, a Retro pedig elsősorban a fészen nem annyira aktívak (idősebbek) rádiója. Ráadásul Bochkor is a maga 56 évével oda tartozik. Szerintem jó döntés őt idetenni, mert annak idején a Slágeren is népszerű volt. Persze kell mellé egy társ is, nem tudom, Lovász László jó lesz-e, mert nem ismerem. Én még mindig Borossal képzelem el őt, persze ez már a múlt.
 #187917  Szerző: tomee
 
A legelső adásra mondjuk különösen kiváncsi leszek, mert Gábort ismerve, mindenkit el fog küldeni melegebb éghajlatra, akik sms-ben hőbörögni fognak a változtatások miatt. Márpedig biztosan lesznek jónéhányan. Jáksónál ugyanez volt a Slágeren az év elején, és finoman szólva nem lett egy diadalmenet belőle.

A dolog pikantériája, hogy pont ezt a tulajdonságát ismerik azok a hallgatók is, akik nem szeretnék ők vissza, a másik szekértábor meg most emiatt újjong, mert nekik pont ez a stílus jön be. Ezzel minden bizonnyal a vezetőség is tisztában van, és mégis ennyire lesz.rják?

Kérdés, hogy tényleg érdemes-e ezt az ízlést kiszolgálni még 2020-ban is, mert tényleg megdöbbentő az a gyűlölethullám, ami a Facebook bejegyzés után keletkezett. A Közel 5000 hozzászólásból álló véleménynyilvánítás szinte felér egy kisebb közvéleménykutatással.
 #187906  Szerző: potyi
 
Abban biztos vagyok, hogy Bochkor Gábor profi, de abból kiindulva, hogy a beharangozó mondjuk egy országos teaser kampány helyett egy olyan Facebook poszt volt, amiben Banita lényegében elnézést kér a döntésért, abban már cseppet sem vagyok biztos, hogy a vezetőség ért a szakmájához.

A szabi alatti stáb kirúgás meg a Juventus legsötétebb éveit idézi, aminek mindenki ismeri az eredményét.
 #187905  Szerző: tomee
 
shadoe írta:Kommentcunamit kapott Bochkor a retro face-s oldalán, és egyelőre egyöntető a népharag.
Bochkor valószínűleg több hallgatót fog hozni, mint amennyien elmennek, de ennek a Lovász Lacis párosításnak egy fél évet nem adok. Túl erős egyéniségek ők ahhoz, hogy hosszútávon képesek legyenek elviselni egymást, annak meg semmi értelme, hogy arról szóljon az egész, hogy folyamatosan osszák a másikat.

István Daninak több értelme lett volna, de azért az látszott, hogy igazán ő sem szerette sosem ezt a felállást, és valszeg már a háta közepére kívánja ezt az egészet.
 #187895  Szerző: shadoe
 
Kommentcunamit kapott Bochkor a retro face-s oldalán, és egyelőre egyöntető a népharag.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 210