á, csak megágyaznak Bocsiéknak... addig is szoktatják a népet a sok dumához, amíg el nem kezdni a "népnevelést".

Tuner: Sony STR-AV370
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
á, csak megágyaznak Bocsiéknak... addig is szoktatják a népet a sok dumához, amíg el nem kezdni a "népnevelést".
Kicsit túltolják a dumát, ahogy látom a Fb-n, most már a hétvégi reggeli műsor is tele van beszélgetéssel, aztán szeptembertől Bochkorék is lesznek, meg ez a két órás Abaházis műsor is indul, de gondolom, hogy a vasárnapi Sztársáv is marad. Ezek szerint van rá igény.
A fészbúk nem mérvadó, két okból sem. Egyrészt tudjuk, hogy bármely témához az ellenzők szólnak hozzá jóval nagyobb számban, tehát valószínűleg legalább annyian támogatják is. Másrészt a fészbúk a fiatalok terepe, a Retro pedig elsősorban a fészen nem annyira aktívak (idősebbek) rádiója. Ráadásul Bochkor is a maga 56 évével oda tartozik. Szerintem jó döntés őt idetenni, mert annak idején a Slágeren is népszerű volt. Persze kell mellé egy társ is, nem tudom, Lovász László jó lesz-e, mert nem ismerem. Én még mindig Borossal képzelem el őt, persze ez már a múlt.