RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #188177  Szerző: Adam
 
shadoe írta: 2020.08.18. 21:17 Ma akadtam rá egy kb. egy éves felvételre, amit kazettára vettem fel anno a DJ Revolution műsorból (igen, lehet röhögni, én kazettázok spofity helyett, ugye milyen borzasztó...), és mi szól a kazin? A Weeknd-től a "Pray For Me".
Nem volt kisebb sláger, mint az In Your Eyes, mégis ezt a számot ebben az országban rádión csak szegény DJ Revolution adta a sávjában. Pedig ezt még nehezebb is lett volna elkoptatni, mint a másik kettőt, a fenti okok miatt...
Ezzel nem értek egyet. Az a zene kevésbé illik bele a napi rotációba, nem csodálkozom rajta, hogy nem kapták fel.Ez Revolution stílusába illett bele.
 #188176  Szerző: Adam
 
potyi írta: 2020.08.18. 21:02 Hát ha lenne ilyen aktív rotációban, akkor bizonyára nem ütne el. Amíg nincs, ne legyen ilyen tematikus műsor sem. Minek van, azért mert jó? A classic rock műfaj is jó, az miért nincs? Klasszikus zenei óra? Mulatós?
Pont ez az hogy mellőzve vannak a rotációban, pedig nem kéne. Ertem mire gondolsz, de Amiket írsz azok teljesen mások. Egy Greece 2000-tol nem hinném hogy bárki elkapcsolna ha megjelenne a rotációban. 😂
 #188175  Szerző: shadoe
 
Mezőőr írta: 2020.08.18. 19:39 Moderálva!

Többet eskü nem politizálok, de ezt mos nagyon le kellett írnom.
Elevenen meg fognak téged itt enni ezért a véleményért, és nagyjából azt is sejtem, hogy kb. kicsodák. Én amúgy bírom a bátor vélemény nyilvánítást, úgyhogy a kedvemért még igazán politizálhatnál. :)
Hogy ne egyedül vidd el a pálmát, hanem engem és még a harmadik vélemény nyilvánítót is atomjaira lehessen szedni, finoman megjegyzem, hogy szerintem ez a Balázs, Bochkor és Jáksó-féle fenegyerek hármas az én szememben most kb. ott tart, hogy három kiöregedett, beképzelt és felfuvalkodott rádiós senkiházi mindegyik úgy, ahogy van, akikre soha az életben rá nem kapcsolnék. És tök mindegy, hogy éppen melyik aktuális rádióban szerencsétlenkednek...
Zenei kínálat. Potyinak igazat adok abban, hogy ha valaki normális popzenét óhajt 20h után hallgatni az országban, az kb. kapcsoljon külföldi adóra vagy spotify-jozzon egyet. Ezt sokszor beszéltük, nincs igazi választási lehetőség. Ilyenkor sírom vissza a Class Fm-et, amelynek ugyan tegnap szidtam a rotációját, de az esti sávban adták az új zenéket, és magának a műsornak is volt hangulata. A legutolsó napokban ha jól tudom, Abaházi vezette.
DJ Factory és a Weeknd agyonjátszása. Majdnem egyszerre írtuk be Adammel ugyanazt, hogy jó jó ez a Weeknd, mind a Blinding Lights, mint az In Your Eyes, csak nem naponta hatszor, ráadásul a többi rádió se kímél minket, ezek az amúgy klassz zenék kiirthatatlanok, de így el lesznek koptatva.
Ma akadtam rá egy kb. egy éves felvételre, amit kazettára vettem fel anno a DJ Revolution műsorból (igen, lehet röhögni, én kazettázok spofity helyett, ugye milyen borzasztó...), és mi szól a kazin? A Weeknd-től a "Pray For Me".
Nem volt kisebb sláger, mint az In Your Eyes, mégis ezt a számot ebben az országban rádión csak szegény DJ Revolution adta a sávjában. Pedig ezt még nehezebb is lett volna elkoptatni, mint a másik kettőt, a fenti okok miatt...
 #188174  Szerző: potyi
 
Hát ha lenne ilyen aktív rotációban, akkor bizonyára nem ütne el. Amíg nincs, ne legyen ilyen tematikus műsor sem. Minek van, azért mert jó? A classic rock műfaj is jó, az miért nincs? Klasszikus zenei óra? Mulatós?
 #188173  Szerző: Adam
 
potyi írta: 2020.08.18. 16:35 A Cooky féle Classic Mixet se értem, tök jó, meg minden, de teljesen elüt a többi zenei sávtól.
Persze hogy elüt, hisz a 2000-és évek hasonló stílusú zenéit jatsza, nem a maiakat. Szerintem nagyon jó. Ilyenből kellene több, és nem 5 db Blinding lights egy nap. Ami egyébként jó zene csak nem ötször egy nap.
Tavaly a nyár végén volt egy hétvége vagy kettő amikor óránként lement egy két ilyen Klasszik Mixbol kölcsönzött zene. És jó is Volt.

Lotfi Begi nalam is sokszor elkapcsolasi faktor. Sokszor Pont akkor megyek haza munkából, és nem az igazi. Sokszor csak azért nem kapcsolok el, mert bele feledkeztem a vezetésbe.
 #188172  Szerző: Mezőőr
 
Moderálva!
 #188171  Szerző: potyi
 
Akkor én is szeretnék politikai coming outolni, én a Munkáspártot támogatom. Dolgozni kéne még ezen a programingon úgyis.
 #188169  Szerző: Glenn
 
Moderálva!
 #188168  Szerző: potyi
 
Nekem ez, neked az a véleményed, a hallgatókét meg nem tudjuk. Én továbbra is tartom, hogy ez a sok mix hallgathatatlan, főleg egy ilyen szűk, intellektuálisan remekül behatárolható szegmenst kiszolgáló zenei stílussal (tudom, húzzak a Jazzyre). Számomra valóban ideális amúgy az lenne, ha csak szombat este menne mixműsor.
 #188167  Szerző: asr27
 
Adam írta: 2020.08.18. 11:55
potyi írta: 2020.08.18. 11:33 Hát jó. A WIM nem rossz, de én kicsit soknak tartom ezt az esti 4 óra mixet ráadásul úgy, hogy nem az a soft fajta. Főleg úgy, hogy a Petőfin magyar zene+szintén mix, a Retrón és Slágeren meg teljesen érdektelen pofázás megy kiégett sztárokkal a semmiről. Konkrétan aki normális popzenét szeretne, annak maradnak a külföldi adók. Vagy a Best FM, ami Budapesten és pár városban van csak. Vagy a Spotify.
Ez egyébként igaz. +1 óra discoshit kellene és -1 óra Wim. Ebben jobb volt a régi rendszer, csak akkor viszont 22-tol Total hallgathatatlan volt.

Egyébként a DJ-k megkeveresevel lehetne javítani a helyzeten nem kicsit! A nehezebben emészthetőeket (Wilcon, Nigel Stately, Tommyboy) atrakni 11-éjfélig. Az alapbol lightosabbakat (Loving Arms, de még azt mondom a StadiumX is) pedig 9-11-ig. És a 9-11-es blokkban 9-tol határozottan lightosabb 10-tol minimálisan keményebb szett menjen.
Ezt már annyiszor kiveséztük itt, hogy attól, hogy nektek nem tetszik az esti műsor meg a Begi mix, attól még másoknak sokkal jobban tetszhet, mint a régi Cooky mix, vagy a discoshit. Ez annyira szubjektív. Többször nyafogtatok már itt ez miatt. Akkor is és most is le lett írva, hogy ezzel ti vagytok így. Sokaknak pedig pont, hogy tetszik. Már csak az hiányozna hogy este 8 után is kívánságműsor lenne. Unalmas. De még a discoshit is az, minden nap szinte ugyanazokat a zenéket mixelik Bárányék.
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 987