Az előttem szólóval újfent egyetértve vinném tovább a fonalat azzal, hogy én már az országossá váláskor is féltem attól, hogy a playlist monoton, kiszámítható, patikamérlegen kimért lesz, és ez sajnos be is jött. Én is érzékelek változást (bár még mindig nem eleget) a játszási listában, de - és innentől megint nagyon szubjektív leszek -, ahhoz, hogy én magyar országos rádión retro zenét hallgassak, nekem emellett kéne még egy retro-2 rádió (mint az MTV mellett MTV-2, ami ténylegesen zenéket is játszott). És hogy miért? Mert nekem még mindig nem fedi le rendesen a jelzett 3 évtizedet ez a nappali playlist. Megkapjuk a táncdalfesztiválosokat szőröstől-bőröstől, megkapjuk a magyar tömegízlés első számú zenekarát, a Hungáriát, de ha ezt ilyen alapos részletességgel a képünkbe tolják, akkor nekem még mindig hiányzik a 80-as évek szintipopja (azaz nem csak 1, max 2 együttes 1 vagy 2 slágerével lefedve), hiányzik a 80-as évek igazi pop-rock zenéje Def Leppardostól Van Halenestől Iggy Pop-on át a ZZ Top, REM és további, korábban általam már említett együttesektől, és az igazi funky zene, és megint csak nem 1-2 előadós változatban. Most, hogy Klamancsek megy, ami feltételezem, a vezetés szarvashibája, és kevésbé Krisztiáné, nem tudok a továbbiakban mit kezdeni ezzel a rádióval.