RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #188469  Szerző: Adam
 
Nekem nem tűnt fel hogy konzerv lett volna, de mi volt 2-kor hogy az előtti időpontra teszed a felvételt?
 #188466  Szerző: pavatomi
 
Penteki Diszkosittben lemegy a szoveg Baranytol hogy remeli oktober 1 ig kitartanak a bulik, meg hogy remelei hetvegen meg zenelhet itt ott... Hat delutan 2 elotti konzerv az este 8-as adas? :D hatalmas... Mikor vehetik fel ezeket???

Mégjobb az éjjeli 2:13-as megszolalas most nemreg, amiben Kovacs Akos a 2019-es Budapest Parkos Radio 1 szulinapi fellepoket es magat a bulit promozza xddd Aki ezt hallja elegge kinevetheti a R1-et ha figyel egy kicsit ki miket beszel. Jo konzerv az adas :D

Mondjuk a volt Part Fm-es frekiken levő helyi megszolalasok is megernek egy misét, szinte minden nap hallok parat, es az osszes olyan konzervszagu mint az allat. Ennel azert a volt Ozonos frekik helyi megszolalasai magasan jobbak, pedig ott egy musorvezeto tobb frekire is gyart egyszerre konfokat, megse ennyire konzerv feelingu.
 #188458  Szerző: Adam
 
Mezőőr írta: 2020.09.16. 20:51 Továbbra sem látok semmi logikát abban, hogy a dj-ket elküldték hómofiszba, de a műsorvezetők bent vannak, és a kistelepülések is mehetnek. (holnap este is lesz valami új mekiből.)
Az a baj, hogy sokan, köztük te sem érted a lényeget. A járványügyi védekezés az kockázatok csökkentéséről szól, ha eddig nem tűnt volna fel, mivel 100%-os megoldás nem kivitelezhető (mindenki bezárkózna, és nem menne sehova).

Es ebben nagyon is van logika. A DJ-k bulikba járnak szórakoztatni, ahol zárt térben kis helyen nagy tömeg verődik össze maszk nélkül, és most azt mondják az okosok, hogy ott terjed a vírus elsősorban. Így annak kockázata nagyobb hogy a DJ-k is elkapják. Bent a rádióban pedig tovább adhatják. A normál életmódot folytató műsorvezetők ennél alacsonyabb kockázattal fertozodnek meg, így a radio vezetése ezt vállalja egyelore.

A kitelepulések már nagyobb kockázattal járó dolgok, bár Balazsek esetén nem volt zart tér, ahol sokan verődtek volna össze, hanem kint voltak a szabadban, ahol és könnyebben tartható a távolság.

A mai Lotfi Begi féle kitelepules szintén nem egy kedvező dolog járvány szempontból, de lehet hogy Lotfi tesztelve lett. Amúgy meg egy egyszeri alkalom még mindig alacsonyabb kockázat, mintha bent a stúdióban 14 DJ egymásnak adja at a keveropultot.
 #188455  Szerző: Mezőőr
 
Továbbra sem látok semmi logikát abban, hogy a dj-ket elküldték hómofiszba, de a műsorvezetők bent vannak, és a kistelepülések is mehetnek. (holnap este is lesz valami új mekiből.)
 #188452  Szerző: knoskamatee
 
itt Kecskeméten vegyesen megy az FM/net. belvárosban a budapesti stream ment egy GSM boltnál, de külterületi kis boltokban már FM-ről megy a Sirius frekin.
 #188438  Szerző: Glenn
 
Ahol éterben nem vehető, ott netről beadják. Nagykáta, fürdő, budapesti stream. :yes:
 #188436  Szerző: Adam
 
nyikolaj írta: 2020.09.12. 19:18 Balázsék online hallgatottsága azért is több, mert a R1 azért nem rendelkezik totál szuper lefesettséggel, szemben a Retroval szemben ami eleve az összes gerincadókon sugároz ezért egy szimpla konyhai rádión is hallgatható a legkisebb, legelszigeteltebb lyukba is a "Bochkor"
ezért felesleges online hallgatni.
Valaki szakértő megmondja a tutit talán, de szerintem nem ez az oka.
 #188435  Szerző: potyi
 
Engem a Break My Heartnál a teljesen felesleges INXS-es "I'm Lonely" húzott fel a power introban. Amúgy tényleg nem divat sehol, hogy minden egyes dalnál power introznak. Legtöbbször vegyesen használják.
 #188434  Szerző: Béci09
 
Ami engem nagyon zavar mostanában az az, hogy sok zenétből nem a hivatalos verziót adják le, hanem egy házilag össze vissza vágottat. Nem is a saját készítésű intro zavar, (bár szerintem kicsit sok hogy már majdnem minden szám előtt van, meg ez a női robothangos címbemondás elég bugyuta, na mindegy) hanem az, amikor a dalol belül vannak variálások. Pl. a Kings & queens eredetileg úgy kezdődik hogy az első két sornál nincs alap csak vokál, de ezek bevagták a második refrént az első helyére így egyből alap+vokállal indul, nem tudom ez mire jó. De ezek az aprosagok nem annyira zavarók, viszont van pár ahol nagyon, a legdurvább A Háborgó mélység 2 aminek konkrétan a refrén közepén egyszer csak vége szakad... :S Elég zavaró tud lenni...
 #188428  Szerző: nyikolaj
 
Balázsék online hallgatottsága azért is több, mert a R1 azért nem rendelkezik totál szuper lefesettséggel, szemben a Retroval szemben ami eleve az összes gerincadókon sugároz ezért egy szimpla konyhai rádión is hallgatható a legkisebb, legelszigeteltebb lyukba is a "Bochkor"
ezért felesleges online hallgatni.
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 987