RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #188455  Szerző: Mezőőr
 
Továbbra sem látok semmi logikát abban, hogy a dj-ket elküldték hómofiszba, de a műsorvezetők bent vannak, és a kistelepülések is mehetnek. (holnap este is lesz valami új mekiből.)
 #188452  Szerző: knoskamatee
 
itt Kecskeméten vegyesen megy az FM/net. belvárosban a budapesti stream ment egy GSM boltnál, de külterületi kis boltokban már FM-ről megy a Sirius frekin.
 #188438  Szerző: Glenn
 
Ahol éterben nem vehető, ott netről beadják. Nagykáta, fürdő, budapesti stream. :yes:
 #188436  Szerző: Adam
 
nyikolaj írta: 2020.09.12. 19:18 Balázsék online hallgatottsága azért is több, mert a R1 azért nem rendelkezik totál szuper lefesettséggel, szemben a Retroval szemben ami eleve az összes gerincadókon sugároz ezért egy szimpla konyhai rádión is hallgatható a legkisebb, legelszigeteltebb lyukba is a "Bochkor"
ezért felesleges online hallgatni.
Valaki szakértő megmondja a tutit talán, de szerintem nem ez az oka.
 #188435  Szerző: potyi
 
Engem a Break My Heartnál a teljesen felesleges INXS-es "I'm Lonely" húzott fel a power introban. Amúgy tényleg nem divat sehol, hogy minden egyes dalnál power introznak. Legtöbbször vegyesen használják.
 #188434  Szerző: Béci09
 
Ami engem nagyon zavar mostanában az az, hogy sok zenétből nem a hivatalos verziót adják le, hanem egy házilag össze vissza vágottat. Nem is a saját készítésű intro zavar, (bár szerintem kicsit sok hogy már majdnem minden szám előtt van, meg ez a női robothangos címbemondás elég bugyuta, na mindegy) hanem az, amikor a dalol belül vannak variálások. Pl. a Kings & queens eredetileg úgy kezdődik hogy az első két sornál nincs alap csak vokál, de ezek bevagták a második refrént az első helyére így egyből alap+vokállal indul, nem tudom ez mire jó. De ezek az aprosagok nem annyira zavarók, viszont van pár ahol nagyon, a legdurvább A Háborgó mélység 2 aminek konkrétan a refrén közepén egyszer csak vége szakad... :S Elég zavaró tud lenni...
 #188428  Szerző: nyikolaj
 
Balázsék online hallgatottsága azért is több, mert a R1 azért nem rendelkezik totál szuper lefesettséggel, szemben a Retroval szemben ami eleve az összes gerincadókon sugároz ezért egy szimpla konyhai rádión is hallgatható a legkisebb, legelszigeteltebb lyukba is a "Bochkor"
ezért felesleges online hallgatni.
 #188418  Szerző: robert11
 
Musicfm-n emlékszem nem csak a roadshowban idnult vagy kaptak rá a mixelésre, hanem már a madeinhungaryban is elkezdtek egy idő után mixelni így volt 11kor is, 2kor is 5kor is, és este 9kor is mix vagy hétvégén már 8kor elindították a Killerst főleg még mikor ilyenek mixeltek hogy John Dalbach és társai. Na az még jó is volt mondjuk. Azt lehet érzik hogy van versenytársuk azzal hogy Bocsi a Retróhoz ment Majd 1 2 hónap múlva kell megfigyelni hányan melyiket hallgatják. Én maradok az r1nél nem csak a zenék miatt, hanem amúgy is. Én mondtam hogy Bocsit még bírtam vele nincs gond a kapucsínót is a múltkor említett okok miatt nem hallgattam már később meg a Bumerángot sem mikor oda ment át a Slágerbe és indult a műsor de István Danit kifejezettem utáltam álandóan gusztustalankodtak és ő adta Bocsi alá a lovat ő nem ilyen lett volna ő rontotta el igazán.
 #188395  Szerző: Adam
 
Amióta a szomszédban elindultak bocsiék, A múlt hét eleje óta, nagyon durván promózzák napközben is Balázsékat. Amire ezen a héten a road show miatt még egy lapáttal rátettek. 😂 Mintha éreznek a konkurenciát

Gondolom az sem volt véletlen, hogy pont bocsiék indulásának napjára szervezték be a két orvost a stúdióba akik a koronvírusrol illetve a jarvanyrol pro kontra vitatkoztak. Ezt online 69 ezren hallgatták. Miközben bocsiék online hallgatottsága kb. 20 ezer volt kb 😂
 #188375  Szerző: Glenn
 
Adam írta: 2020.09.05. 20:41Én úgy látom ez teljesen ugyanaz lesz mint a Balazsek a Radio1-en, csak mások a szereplők. Teljesen vállalható, jó lesz ez.
Ugyanolyan sz@r, sajnos... :x
robert11 írta:De akkor mondjuk indíthattak volna egy reggeli műsort a Besten is mer tott nincs reggeli műsor hanem csak Dominik Zsolt pofázik néha néha ha éppen úgy tartja kedve és csak zene megy aminek semmi értelme.
Isten őrizz! Pont, hogy az egyetlen hallgatható zenei rádió reggel a Best FM, idióta pökhendi celebek nélkül. Ha pedig szöveg kell, akkor Jazzy vagy Info. :yes:
Egyébként én Bochkort tisztelem, mert velem nagyjából egyidős és végigkísértem a munkásságát. 1986-ban a Danubiuson németül (fel is van véve kazettára), 1990-ben a Sió TV-ben szintén németül is, utána pedig Capuccino és Bumeráng, egészen 2011-ig ő volt a király (meg a Music FM-en is jó volt, de az már a leszálló ág). Most viszont már öregnek tartom ehhez a stílushoz, amit a Retrón csinál. Reméltem, hogy komolyabban adja elő normálisabb témákkal, de hogy a Balázzsal akar versenyezni ugyanolyan agyhalott módon, ez se nem méltó hozzá, se nem lesz sikeres. :(
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 987