RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #188870  Szerző: shadoe
 
A másik Elderbrook (& CamelPhat) szám, a Cola is ilyen volt még anno a Music Fm-en. Valóban nagyon elüt a mai slágerektől, de szerintem ami jó, az jó, és ami jó, az menjen rotációba is. Nem mellesleg van is mit színesíteni még rajta.
 #188869  Szerző: asr27
 
Szerinted.
Szerintem meg teljesen jó, hogy játszanak ilyet a nappali sávban is.
 #188866  Szerző: Béci09
 
Ez a Numb szám nekem túl elvont, mixműsorban, éjszakai sávban még elmegy, de a rendes nappali rotációban szerintem marhára nincs helye.
 #188860  Szerző: RadioFan
 
Béci09 írta: 2020.10.31. 00:28 Egy kis panaszkodás: most éjfélkor véget ér a DJ set, szignál nincs, helyette 10 másodperc kínos csend, majd elindul a Blájdinglájc a közepétől (!), megy vagy fél percig, aztán hirtelen vége szakad, és megszólal a WIM záró szignál, szintén megcsonkítva. Az ilyen bakikat erősen vissza kéne szorítani, mégis csak az egyik leghallgatottabb rádió, és lehet hamarosan országos lesz...
A helyi sávok végén, 14 óra előtt mindennapos jelenség az ilyen szerencsétlenkedés. Van, hogy 3 zene megy le félig, majd jönnek az önpromós szignálok, végül 1 perc kínos csend. Ilyenkor azért elgondolkodok, hogy miért vannak egyáltalán helyi műsorvezetők, ha ezt nem képesek megoldani és normálisan keverni.
 #188855  Szerző: pavatomi
 
Wikipedia szerint Szombathely / Sopronhoz tartozik, a ketto kozul valamelyikhez, ott irtak helyi musorvezetonek. Ezert mondtam hogy tomerdek videki emberuk van, videki studiok is, nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne neha a kieso embereket videki hangokkal potolni, mert ok is tudnak musort vezetni. Legalabb lenne kis valtozatossag a hangokban.
 #188854  Szerző: Béci09
 
Ki ez a Krisztián, honnan szedték elő? Amúgy jó, remélem marad. Kovács Ákost szerintem elküldték/felmondott, azért pakolták be a régebbi megszólalásait a sávjába az elmúlt hetekben.

Egy kis panaszkodás: most éjfélkor véget ér a DJ set, szignál nincs, helyette 10 másodperc kínos csend, majd elindul a Blájdinglájc a közepétől (!), megy vagy fél percig, aztán hirtelen vége szakad, és megszólal a WIM záró szignál, szintén megcsonkítva. Az ilyen bakikat erősen vissza kéne szorítani, mégis csak az egyik leghallgatottabb rádió, és lehet hamarosan országos lesz...
 #188842  Szerző: pavatomi
 
Akkor csak sikerült betenni valakit a vidékiek közül az országos adásra is így 4 év után. Nem akarok vészjósló lenni, de ha 3 műsorvezető is lebetegszik egyszerre (miért ne történhetne meg) a pestiről, akkor ki(k) vinné(k) a műsort? Meg pl ha a balatonin lebetegszik a Csizinszky ott ki lenne helyette? Ott egész szezonban senkit se hallottam rajta kívül.
 #188841  Szerző: Adam
 
Tegnapelőtti Sigala mix na az nagyon ott volt a szeren. Wimben este 12-éjfélig. Ennel a díszes társaságnál ezerszer jobb volt.
 #188839  Szerző: Garfield
 
A mai live mix zeneileg nagyon jó volt, viszont a megszólalásokat nem kéne végig hajráfradizni, mert nem mindenki fradista.
 #188838  Szerző: knoskamatee
 
adam1400 írta:Ma éjjel Schubert Krisztián volt...
hétfő óta ő van, számomra kellemes csalódás, kellemes műsorvezető.
inkább Kovács Ákos a kérdéses, mert őt már hetek óta nem hallottam.
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 986