RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #188841  Szerző: Adam
 
Tegnapelőtti Sigala mix na az nagyon ott volt a szeren. Wimben este 12-éjfélig. Ennel a díszes társaságnál ezerszer jobb volt.
 #188839  Szerző: Garfield
 
A mai live mix zeneileg nagyon jó volt, viszont a megszólalásokat nem kéne végig hajráfradizni, mert nem mindenki fradista.
 #188838  Szerző: knoskamatee
 
adam1400 írta:Ma éjjel Schubert Krisztián volt...
hétfő óta ő van, számomra kellemes csalódás, kellemes műsorvezető.
inkább Kovács Ákos a kérdéses, mert őt már hetek óta nem hallottam.
 #188837  Szerző: adam1400
 
Lacus meg fogsz lepődni, te soproni vagy, te ismered őt. Ma éjjel Schubert Krisztián volt, ezek szerint nincs Ákos, mi lehet vele? Eleve Atis sincs a héten.

Ja és Király Tomi is lebetegedett, így Geri helyettesít.
 #188835  Szerző: pavatomi
 
Az igen az egerszegi szombati helyi sáv :D Amúgy meg az is érdekes, hogy miért nem lehet pl a helyi műsorvezetőkből egyet kettőt betenni néha a központira, ha ennyire nincs ember egyes napokon... Van jópár hang aki kimehetne országosra, pl a volt Ozonosok közül is, meg még gondolom jópár másik figura is tudna vinni néha országos adást.
Anno emlékszem hogy volt néha a központin a Tiba, pedig ő akkor a veszprémi helyit vitte.
 #188834  Szerző: adam1400
 
ez vicc hogy éjfél óta Tomi van és 17 óráig. ennyire szétszedni 1 embert? tudom h felvételről megy, meg a többiek szabin vannak de...
 #188827  Szerző: Adam
 
Ma a 95,8 Egerszegi frekin 12-kor elindult a központi adás, 96,4 R1 Bp leghallgatottabb rádiója...... stb signal. Már kezdtem örülni hogy nem a Zalaegerszegi mozaik konzervet kell hallgatni, de valakinek feltűnt a hiba, 12:20-kor elindult a helyi adás a konzerv, be is mondta a helyi mosorvezeto hogy 12:01 van 😀
 #188817  Szerző: pavatomi
 
Tényleg nem értem, hogy mire jó az, hogy az éjszakai sávban amikor nem a Király T van adásban, akkor réges régi megszólalások vannak összevagdosva... Most épp a 0:10-es megszólalásban promózza az aktuális műsorvezető (nyilván mindenki tudja ki az) a 2019-es Rádio1-es szülinapi fesztivált a Budapest Parkos eseményt. Hetek óta figyelem éjszaka hogy ezek a jó régről beszerkesztett, összevagdosott gumi megszólalások töltik ki a műsort (pl. a cookynál ki volt dalpremieren kb másfél éve stb időkből). Ha Király T is meg tudja oldani hogy csinál normális konfokat éjjelre és úgy jön le mint ha lenne élet a műsorban (pedig 100% hogy az is konzerv, csak fel se tűnik) akkor a hét többi részében ezt miért olyan nehéz kivitelezni? Egy két hónappal ezelőttig azért nem volt ennyire levehető hogy ekkora gumi az éjszaka de mostanában egyre jobbakat röhögök ezen az igénytelenségen, már bocsánat a szóért. Akkor már inkább ne legyen megszólalás, de egy szintet üssünk már meg a Király T is hoz magával lendületet...
 #188789  Szerző: Béci09
 
potyi írta: 2020.10.12. 15:44 Illetve a Best FM weboldalait mikor kezdik el egységesíteni? A budapestié jó, de a többi botrány rossz.
Valamit kezdeni kéne velük, mert vállalhatatlan a jelenleg állapot. A budapestié profi, a R1 és a Retro honlapjával megegyező a felépítése, a többinek is ilyennek kéne lennie. A nyíregyházi és az egri hasonló, de az előbbire kattintáskor még mindig a több mint egy éve lecserélt régi logót látod, az utóbbin meg gyakorlatilag csak hírek vannak. A debreceni honlapja vagy tíz évvel le van maradva, még mobil változata sincs, elég szánalmas (de a műsor ott a legjobb!!). A fehérvárinak és a zalaegerszeginek pedig honlapja sincs, a facebook az egyetlen internetes elérhetőségük, még szánalmasabb.
Minden esetre a Buda nevű manus az off-air arculati elemek frissítését is ígérte, úgyhogy hajrá!
 #188779  Szerző: Rickykeee23
 
BMáté írta: 2020.10.14. 11:30
A KUNSÁG-MÉDIA Nonprofit Kft. Kiskőrös 97,0 MHz médiaszolgáltatási jogosultsága állandó megnevezésének módosítására irányuló kérelme.
Vajon ezt itt OFF topic...?
Jaja. /A szolgáltató kérésére a grémium hozzájárult, hogy a Kiskőrös 97,0 MHz helyi frekvencián kereskedelmi jelleggel működő Kunság Rádió december 1-jétől Rádió 97 néven szóljon./
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 987