Reménykedtem, de Láger rádiós (olykor kissé Neo FM-es) flash-em van, mikor hallgatom.

csak említened kellet... már van. rendes "Fergeteg Party" kickoff meg ID-k is vannak.tomee írta:Eléggé fél munkát végeztek... Most is Fergeteg party megy, de ha Várkonyi nem mondaná be, nem lehet észrevenni, mert nulla elemet gyártottak le hozzá. Dénes Tamás is egyszer Retro partyként, egyszer Fergeteg partyként beszélt róla, promóciót sem hallottam hozzá, hogy egyáltalán létezne ez péntek esténként...Béci09 írta:Lassan egy hónappal a váltás után még mindig egy káosz az arculat, főleg a kickoffok. Vajon ez így marad?
Eléggé fél munkát végeztek... Most is Fergeteg party megy, de ha Várkonyi nem mondaná be, nem lehet észrevenni, mert nulla elemet gyártottak le hozzá. Dénes Tamás is egyszer Retro partyként, egyszer Fergeteg partyként beszélt róla, promóciót sem hallottam hozzá, hogy egyáltalán létezne ez péntek esténként...Béci09 írta:Lassan egy hónappal a váltás után még mindig egy káosz az arculat, főleg a kickoffok. Vajon ez így marad?
A médiatanács nem indít eljárást. A bejelentőt értesítjük erről.Radio02 írta: ↑2020.11.11. 11:55. 512/2020. A Hold Reklám Kft. médiaszolgáltató által üzemeltett
Retro Rádió állandó megnevezésű, országos vételkörzetű,
kereskedelmi jellegű médiaszolgáltatáson 2020. október 13-án 6
órától sugárzott "Bochkor" című műsorszámot kifogásoló
bejelentés [az Smtv. 14. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés
érvényesülésének vizsgálata] Ez A 2. Büntetés A Retro Rádionak
Még Hány Bűnti Kell Ahhoz Hogy Ne Adják Meg a frekvencia hosszabbítást? A Rádio 1 már nem fog kapni az tuti
Volt Daniel Porter, Republik(!), és Maroon 7(!!!!) is.potyi írta: ↑2020.11.26. 19:46Én értem, de akkor a Retro adatbázisba miért nem így került be?
Itt még lehet szemezgetni remek elütésekből:
https://www.retroradio.hu/retro-radio-t ... -talaljak/
Ami még kellemetlenebb, hogy sok esetben a Zenonba is így kerültek be.