RADIOSITE Fórum

  • Retro Rádió

 #189586  Szerző: Glenn
 
Gyurii írta: 2020.12.21. 11:17Nem 2000-es evek kellene, hanem adni tobb rockot, bluest, illetve olyan dalt amit nem jatszott sz@rrá még a világ... Nevezzük B oldalas számoknak. :csukottszem:
Maximálisan egyetértek. :yes:
 #189584  Szerző: Gyurii
 
Egyszerűen nem értem, hogy ma 2020-ban már mások az igények, mint 10-15 éve. (Fiatalabb generacio nem hallgat radio, tobb zene alternativa stb.)

Volt egy Retro, ami retro. Most meg kell hulyulni, es leszukiteni megjobban a felhozatalt, tobb agyonjatszott zenet adni, es Lagert majmolni mindenben.

Nem olvasnak ezek sms-t, es fb hsz-eket? Mar az 50 eves korosztaly is gutautest kap 1-2 eloadotol. Szuleim akik szinten “törzshallgatók” lettek is (akik 60+) mar hanyingert kapnak a megszokott Boney M, Edda szamoktol.

Nem 2000-es evek kellene, hanem adni tobb rockot, bluest, illetve olyan dalt amit nem jatszott sz@rrá még a világ... Nevezzük B oldalas számoknak. :csukottszem:
 #189569  Szerző: Lorenzo18
 
Redfox81 írta: 2020.12.18. 12:04 Teljesen nyilvánvaló és érthető, hogy a Sláger rádió lemásolása a cél. Valóban nem annyira profi, de felmérések nélkül is borítékolható, hogy sikeresebb lesz, mint a McFly féle Retro rádió. Ez egy átmeneti időszak lehet, a végső arculat gondolom már az Armandos verzió lesz.
Igazából már csak egy probléma fog majd előjönni... Ugyebár a Sláger a 2006-2009es korszakban játszott sok (abban az időszakban) friss zenéket, viszont itt a már a rádió neve miatt is elég érdekes lenne. Ilyenkor jut eszembe, hogy mikor országosan indultak és még szó se volt arról, hogy a Retrót dobják be, POP FM-ként pályáztak...talán erre az alkalomra tartogatnák? :oops: :csukottszem:
 #189568  Szerző: Redfox81
 
Teljesen nyilvánvaló és érthető, hogy a Sláger rádió lemásolása a cél. Valóban nem annyira profi, de felmérések nélkül is borítékolható, hogy sikeresebb lesz, mint a McFly féle Retro rádió. Ez egy átmeneti időszak lehet, a végső arculat gondolom már az Armandos verzió lesz.
 #189522  Szerző: Lorenzo18
 
Gyurii írta: 2020.12.14. 09:05 Reménykedtem, de Láger rádiós (olykor kissé Neo FM-es) flash-em van, mikor hallgatom. :yuno: :wailing:
A céljuk ez volt szerintem, hogy fogják a (S)Lágeres formulát, meghintették egy kis neo-s beütéssel és kaptunk egy rádiót ami csak névileg tér el, de lényeg ugyan az. Nekem speciel egyértelműen szerethetőbb és jobb mint a 60/70es éra.
OFF
Annyi szóljon ellenük, hogy azért a Sláger mögött egy amerikai cég volt ami azért jobban odafigyelt olyan dolgokra, mint pl, hogy amíg nincs kész az új arculat addig nem adtak ki félmunkát a kezükból. A Retrónál csak szeleteket próbálnak kiragadni az "előd" munkásságából, nem olyan sikerrel igaz, de érezhető, hogy őket próbálják követni, nyílvan névügyileg nem mert, tudjuk ki birtokolja a "Sláger" mint márkanév használatát, de ki tudja, ha egyszer befellegzik a konkurenciának, akkor nehogy lecsapjanak a névre :lool:
 #189519  Szerző: Gyurii
 
Reménykedtem, de Láger rádiós (olykor kissé Neo FM-es) flash-em van, mikor hallgatom. :yuno: :wailing:
 #189492  Szerző: knoskamatee
 
tomee írta:
Béci09 írta:Lassan egy hónappal a váltás után még mindig egy káosz az arculat, főleg a kickoffok. Vajon ez így marad?
Eléggé fél munkát végeztek... Most is Fergeteg party megy, de ha Várkonyi nem mondaná be, nem lehet észrevenni, mert nulla elemet gyártottak le hozzá. Dénes Tamás is egyszer Retro partyként, egyszer Fergeteg partyként beszélt róla, promóciót sem hallottam hozzá, hogy egyáltalán létezne ez péntek esténként...
csak említened kellet... már van. rendes "Fergeteg Party" kickoff meg ID-k is vannak.

az ünnepek után fixen beáll a rend, mert ez nagy hiba így hagyni és nem olyanok vannak, akik csak úgy így hagynák a jelenlegi káosz állapotot. mentségükre, hogy az emlegetett műsort leszámítva (a Sláger Party köröket ver rá. miért ne lehetne ez is olyasmi?) teljesen elégedett vagyok a rádióval és a zenei órák is tök jók.
 #189480  Szerző: tomee
 
Béci09 írta:Lassan egy hónappal a váltás után még mindig egy káosz az arculat, főleg a kickoffok. Vajon ez így marad?
Eléggé fél munkát végeztek... Most is Fergeteg party megy, de ha Várkonyi nem mondaná be, nem lehet észrevenni, mert nulla elemet gyártottak le hozzá. Dénes Tamás is egyszer Retro partyként, egyszer Fergeteg partyként beszélt róla, promóciót sem hallottam hozzá, hogy egyáltalán létezne ez péntek esténként...
 #189478  Szerző: Béci09
 
Lassan egy hónappal a váltás után még mindig egy káosz az arculat, főleg a kickoffok. Vajon ez így marad?
 #189377  Szerző: adam1400
 
Radio02 írta: 2020.11.11. 11:55 . 512/2020. A Hold Reklám Kft. médiaszolgáltató által üzemeltett
Retro Rádió állandó megnevezésű, országos vételkörzetű,
kereskedelmi jellegű médiaszolgáltatáson 2020. október 13-án 6
órától sugárzott "Bochkor" című műsorszámot kifogásoló
bejelentés [az Smtv. 14. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés
érvényesülésének vizsgálata] Ez A 2. Büntetés A Retro Rádionak

Még Hány Bűnti Kell Ahhoz Hogy Ne Adják Meg a frekvencia hosszabbítást? A Rádio 1 már nem fog kapni az tuti
A médiatanács nem indít eljárást. A bejelentőt értesítjük erről.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 210