Abszolút hasonlóan látom. Tibi bácsi műsora most már szombat esténként megy, de az új időpontra kerülés óta nem hallottam.Glenn írta: ↑2020.12.26. 14:36Akkor én is szubjektív leszek.
A Poptarisznya hagyományos vasárnapi sávjában történt elindítása szerintem az egyik legjobb döntés volt. Csak annyi vele a gond, hogy elég lenne három óra belőle kettőtől ötig, és kizárólag a 80-as és 90-es évek slágereit kéne benne játszani. A zenékre rábeszélés teljesen jó. Egyrészt autentikus, mindig ilyen volt a múltban is, másrészt a célcsoportnak is így tetszik (mert így szoktuk meg).
A Három kívánság valóban kissé furcsa kísérlet, mivel ez tévéműsor volt. Az alapötlet nem lenne rossz, szombat délelőtt elfér egy kívánságműsor, még Dévényi Tibor műsorvezetése is elmegy, csak más keretet képzeltem volna el neki. Persze, akiket én szívesen hallanék, ők nem lehetnek adásban, pl. Komjáthy György vagy Keresztes Tibor.
A legnagyobb veszély az, hogy esetleg elkezdenek 2000 utáni zenéket játszani. Na, az lenne az igazi elkapcsolási faktor.
Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy az új évezred zenéi rövid időn belül feltűnnek, nem véletlenül voltak jócskán a top1000-ben is. (Tartom a véleményem, hogy hatalmas kamu lista volt.)