RADIOSITE Fórum

  • A rádiós piac

 #189770  Szerző: shadoe
 
nyikolaj írta: 2021.01.06. 17:20 én mint hallgato elsösorban ne a zene miatt tekerjek arra a bizonyos frekire,hanem mert érdekelnek a müsorok.. sok élő müsor és interaktivitás,játékok hoznának hallgatokat. Most milyen is egy átlag kerrádio? A reggeli showmüsorok lemennek,,aztán csak napkitöltö unalmas zenék mennek. És este is nulla fantázia,,semmi pörgös.
Erre hoztam fel példának az előbb egy másik topikban a poptarisznya.hu-t. Legalább két interaktív műsorának van komoly követőtábora, a péntek esti koktélnak a facebookon, a hétfő esti számmisztika-rockműsornak pedig telefonon és a műsor üzenőfalán.
 #189765  Szerző: nyikolaj
 
Nekem jó ideje van egy véleményem...szerintem a zenei kerrádióknak a korszaka sajnos már lejárt. Legyünk öszinték,, lehetetlen egy 2000 elötti miskolci Nonstopot, ny.házi Gold fm-et vagy egy jó kis radio dee jayt átélni még ha tegyük fel,lennének is próbálkozások. nem lenne már az a feeling és nem lenne hallgatottság a fiatalok körében. És itt jön a vallomásom...eljött az az éra amikor már nekem sem okoz izgalmat a rádiózás mint hobbi.. annak idején a youtube és a net elött más volt a szitu. Most ha zenét akaro hallgatni,akkor youtube és kész..bármit megtudok hallgatni egy gombnyomásra. Vagy online nézek egy jo filmet,,bármit. Nem kell alkalmazkodni a televíziohoz sem. Visszatérve a rádiozáshoz,,, én inkább egy érdekes vagy fiatalos talk közösségiekben látom a fantáziát. Hirtelen nem is tudok mondani ilyet.. tehát én mint hallgato elsösorban ne a zene miatt tekerjek arra a bizonyos frekire,hanem mert érdekelnek a müsorok.. sok élő müsor és interaktivitás,játékok hoznának hallgatokat. Most milyen is egy átlag kerrádio? A reggeli showmüsorok lemennek,,aztán csak napkitöltö unalmas zenék mennek. És este is nulla fantázia,,semmi pörgös.
 #189654  Szerző: sababa
 
Kép
ennyi erővel az igazi mai slágerek aránya is lehetne kritérium :)
 #189650  Szerző: Garfield
 
Ha a R1 a 89.5-re megy, akkor országos lesz, és fel kell vásárolnia a partnercégeknél lévő frekiket, ha nem akarja őket elveszíteni. Ez nem lenne olcsó, és egyébként is szarban vannak anyagilag. Kíváncsi leszek, hogy mi fog ebből kisülni.
 #189635  Szerző: potyi
 
Az tényleg nem lenne baj, mert a 96.4 egy kis helyi rétegrádiónak alkalmas, a Rádió1 meg mondani se kell szerintem, hogy nem az. Városon belül és főleg városhatár után is a legtöbb helyen erősen korlátozott a vétele, és ezen a szomszédos vidéki frekik se segítenek érdemben. A rádiózás meg pont az autóval ingázók körében az egyik legerősebb műfaj manapság.
 #189633  Szerző: Glenn
 
Szerintem a Klub menni fog továbbra is valamelyik frekin, mert muszáj... :x
A többinél bármi lehet, de a Rádió 1-nél én már évek óta vizionálom a 89,5-öt. Nem is lenne baj. ;)
 #189631  Szerző: potyi
 
Én is azt tartom neccesnek, de én reálisnak tartok olyan szcenáriót is, hogy megadják a Klubnak a frekit. Habár most már féléves ideiglenes frekit is lehet kérni, szóval ha a Klub el is hallgatna, másik frekin folytathatná, legalábbis fél évig mindenképpen.
 #189630  Szerző: Attis
 
potyi írta: 2020.12.26. 16:20 Egy kis frekvencia tippmix az akutális pályázatokhoz?

Az én tippjeim:

Budapest 89.5 - Rádió 1
Budapest 92.9 - Klubrádió
Budapest 95.3 - Spirit FM
Budapest 98.0 - 7x24 FM

Hajrá, aki mind eltalálja, kaphat levegőt. :D
92.9 LBT. (Talán Magyar FM?)
A többit adom.
 #189627  Szerző: potyi
 
Egy kis frekvencia tippmix az akutális pályázatokhoz?

Az én tippjeim:

Budapest 89.5 - Rádió 1
Budapest 92.9 - Klubrádió
Budapest 95.3 - Spirit FM
Budapest 98.0 - 7x24 FM

Hajrá, aki mind eltalálja, kaphat levegőt. :D
 #188927  Szerző: Béci09
 
B*szki, ha megint elkezd az összes rádió maraggyothonozni, én esküszöm, hogy az összes rádióvételre alkalmas kütyümet elásom a hátsó kertben! :x :x
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 192