RADIOSITE Fórum

  • Tilos Rádió

 #19171  Szerző: Promenád
 
mg írta:http://hirek.tilos.hu/?p=387

Jó őtlet volt. :) Sok rádió átvehetné áramkimaradás idejére. Emlékszem amikór itt Hódmezővásárhelyen - a már réges régen megszűnt helyi rádió- , két telefonvonal és egy elemmel müködő riportermagnóval próbált adást lebonyolítani. Na, az sem volt semmi ... :lol:
 #3214  Szerző: LuciFerko
 
azért mennek is jó kis drum&bass meg jungle mixek :)
 #799  Szerző: Zenit
 
MikySoft írta:Téma lezárva. Ok?
OK! ;)
 #776  Szerző: rsite1
 
Téma lezárva. Ok?
 #757  Szerző: Zenit
 
Zsolt,

100%-osan egyetértek, szívemből szóltál!

UI.: Legyen egymás mellett ATV és EchoTV, legyen egymás mellett Lánchíd Rádió és Klub Rádió, aztán mindenki döntse el maga, hogy melyiket nézi/hallgatja. Megjegyzem, az okosabbja egyiket sem kapcsolja be, mert felismeri, hogy mindkettő egykutya...
 #745  Szerző: Attis
 
Mint effektíve szabad rádió és elsősorban olyan, amelyik olyan kultúr ágazatoknak is helyet ad, amelyek még a Café, Q stb. struktúrájába se fér bele, egyértelműen helye van az éterben.
Nyilván a kiragadott példák miatt lehet támadni az adót. De ha eltűnne, azzal egy újabb értékes (az alábbiakban átrágott példákat leszámítva) műsor tűnne el. Szerintem maradjon.
 #738  Szerző: Zsolt
 
Én sem hiszem, hogy túl korrekt egy rádió vérét kívánni, úgy, hogy a rádiót magát egyáltalán nem ismerjük, csak olvastunk róla pár sort valamelyik hírportálon. Egy részeg állat olyat mondott amit mind etikailag, mind szakmailag megengedhetetlen. Ezért a mondatáért az ő személyét jogosan éri a vád, de rádiót, amely szinte csak önkéntesekből működik, teljesen közösségi alapon (értve: műsorkészítője "bárki") nem hiszem, hogy le kéne nyakazni. A kb. 20 éves múltra visszatekintő (CIVIL!) rádiót (amely nélkül nem kizárt, hogy ma egyáltalán működne civil rádiózás Magyarországon), amely jelenleg is száz körüli majdnem vad idegennel dolgozik, immár a hét 168 órájában aktív műsorral (a legkülönfélébb tematikával) szerintem baromi nehéz így megbélyegezni.
Nem mondom, hogy gyakran hallgatom a Tilost, de elég rossz néven venném, ha egy öt éves "fél perc" miatt nem tudnám többé hallgatni, tekintve, hogy valamilyen oknál fogva amikor én hallgatom valamiért sosem az itt lévők által feszegetett magyarellenes és kereszténykiirtós dumákat hallom.

UI: Lehet vitatni a rádió politikai korrektségét, bár ha ilyen alapon vennék el a frekvenciát akkor már nem nagyon lenne működő médium Magyarországon. Kettős mérce. :twisted:
UI2: Lehet itt mindenféle kettős mércézni, csak éppen nem ez a téma.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22