RADIOSITE Fórum

  • Adótornyok

 #193983  Szerző: p0tyi
 
Glenn írta:A SOTE északi tornyára feltettek egy függőleges gammadipólt a Trend FM antennái fölé. Vajon melyik freki fog onnan menni?
Az elmúlt héten nem találtam jobb hobbit magamnak, minthogy figyelgessem, hogy szólnak a SOTE-s rádiók a fővárosban és környezetében. Meglepődve tapasztaltam, hogy az agglomerációban nem annyira vészesen rosszak, az örök mumus Budakeszin például a Trend FM és az Inforádió is kimondottan oké. Ellenben Budapest belvárosában több helyen is, főleg a Vérmező körül jó szar mindegyik.

A Sas-hegy a 2. kerületben és Óbuda bizonyos részein súrolja a hallgathatatlant.

Remélem, a MOL Campus jó lesz.
 #193981  Szerző: Glenn
 
bj írta: 2021.09.26. 15:33 Sziasztok! Van egy király oldal, ahol fm coverage-t / lefedettséget lehet kalkulálni google mapsben, egyszer már felkerült ide, de most nem találom. Nincs meg esetleg valamelyikőtöknek a linkje? :D Köszi!
http://lrcov.crc.ca/main/
Én ezt használtam, de jelenleg inaktív... :(
Van másik is, azt nem ismerem, csak tudok róla.
 #193980  Szerző: bj
 
Sziasztok! Van egy király oldal, ahol fm coverage-t / lefedettséget lehet kalkulálni google mapsben, egyszer már felkerült ide, de most nem találom. Nincs meg esetleg valamelyikőtöknek a linkje? :D Köszi!
 #193374  Szerző: Glenn
 
A SOTE északi tornyára feltettek egy függőleges gammadipólt a Trend FM antennái fölé. Vajon melyik freki fog onnan menni?
 #192670  Szerző: Glenn
 
Ahha. Ez a saját oldalukon nem szerepel. Akkor van remény. ^^
 #192665  Szerző: potyi
 
Wikipedia:

"A torony 28 emeletes, a laposabb, pódium része 5 emeletes, a legmagasabb ember által igénybevehető része 120 méter magasságban lesz, erre fog ráépülni az épület teteje az antennákkal és egyéb műszaki részekkel együtt."
 #192656  Szerző: Glenn
 
Épül Dél-Buda talán legjobb adópontja, kérdés, lesz-e hajlandóság és lehetőség ilyesmire használni:

Kép

Magassága éppen egyezik a Citadelláéval, így a Gellért-hegy felett is átjutnának a jelek.
http://www.molcampus.hu/szekhaz
 #192641  Szerző: knoskamatee
 
potyi írta:Tulajdonképpen nem rossz a SOTE a Karc FM 95.3 adópontjának, az M1-en meglepően jól szól, nálam mindig az a referenciapont, a hegyek takarásában. Gondolom más irányba se rossz. Meg így nagyobb kakaóval is mehet, és a belvárosban sokkal jobb az épületek közt, vagy azokon belül.

Csak szinkronba kéne hozni a fehérvári, tatabányai frekikkel…
én is osztom a véleményed! az elején azt hittem, hogy a Szecskáról megy olyan szépen terjed felék. :D
 #192617  Szerző: potyi
 
Tulajdonképpen nem rossz a SOTE a Karc FM 95.3 adópontjának, az M1-en meglepően jól szól, nálam mindig az a referenciapont, a hegyek takarásában. Gondolom más irányba se rossz. Meg így nagyobb kakaóval is mehet, és a belvárosban sokkal jobb az épületek közt, vagy azokon belül.

Csak szinkronba kéne hozni a fehérvári, tatabányai frekikkel…
 #192595  Szerző: Goldfinger15
 
Pár napja észrevettem, hogy mintha kicsivel visszavették volna a gyöngyösi 88.9 teljesítményét, mert Szolnokon gyengébb lett a 101.7-nél, pedig tudtommal a Karc dupla annyival ad, mint az R1. A Nagykáta-Tápiószele-Újszász vonalon is eddig tisztán, RDS-el tudtam fogni, most viszont ott is romlott a vétel.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 86