RADIOSITE Fórum

  • Tilos Rádió

 #26533  Szerző: Promenád
 
Pasa írta:Isten őrizz, hogy még nagyobb területet beszórjanak ezek! :x

Hát, nem tudom...van amikór megcsömörlök és amikór érdekes dolgokat szeretnék hallgatni más rádiót nem igazán hallgatok. Igaz nem sűrűn van ez, de van amikór érdekes témákat is feszegetnek beszélgetős műsoraikban.

A másik: A kezdetekben idegengettek az emberek a stílusuktól. Ma vagy mi változtunk meg a hallgatók, vagy ők? Ki tudja...
 #23195  Szerző: Pasa
 
mgabor írta:gondolom azóta se hallgattad meg előtte se :)
Persze, hogy nem, mert TILOS! :gonosz:
 #23193  Szerző: LuciFerko
 
jó kis drum&bass meg jungle mixek mennek ott :smoke:
 #23192  Szerző: mgabor
 
hat kib@szott éve nincs ott a barangó, gondolom azóta se hallgattad meg előtte se :)
 #23182  Szerző: Pasa
 
Isten őrizz, hogy még nagyobb területet beszórjanak ezek! :x
 #23140  Szerző: MrG
 
GalaxyFM írta:én sem tudom hogy mi van, váltig állítottam hogy a Schönherz kolesz tetején van a Petőfi hídnál, de más meg azt állította, hogy szerinte meg már a szecskán van illetve szerinte ott van... a honlapjukat megnézve is egyértelműen az sch-t jelöli meg adótelephelyként. szóval most az egyszer megkérdőjelezem a kapott infó helyességét. az engedélyben meg 6ossal kezdődik a power az biztos.
http://www.ahrt.hu/Szolgaltatasok/Musor ... zatok.aspx

Eszerint AH, de kb. 4 éve is bent volt ebben a táblázatban a freki, emlékszem rá. Szerintem az AH végzi a sugárzást, csak nem a hegyről, csakúgy, mint Pécsett a Mediterrán Rádió esetében. Ott is valami belvárosi telephelyről megy a műsor állítólag, de a sugárzást az AH végzi. Nem hinném, hogy felengednék a Szecskára, pláne 600 wattal, mert ott a Gondola a 90.4-en Velencéről, ami Érdig tisztán elszól.
 #23139  Szerző: Galaxy
 
én sem tudom hogy mi van, váltig állítottam hogy a Schönherz kolesz tetején van a Petőfi hídnál, de más meg azt állította, hogy szerinte meg már a szecskán van illetve szerinte ott van... a honlapjukat megnézve is egyértelműen az sch-t jelöli meg adótelephelyként. szóval most az egyszer megkérdőjelezem a kapott infó helyességét. az engedélyben meg 6ossal kezdődik a power az biztos.
 #23124  Szerző: LuciFerko
 
akkor majd csak fog.
 #23123  Szerző: Zsolt
 
LuciFerko írta:Elvileg átkerült az adó a Széchenyi hegyre 600 wattal
Nem hinném, itt ugyanolyan gyenge mint szokott :( .
 #23122  Szerző: LuciFerko
 
Elvileg átkerült az adó a Széchenyi hegyre 600 wattal
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22