RADIOSITE Fórum

  • Nemzetiségi Rádió

 #3669  Szerző: Sokol404
 
Zsolt0911 írta:
furijanos írta:A Magyar Rádiónál a magyartalanítás már folyamatban van,értitek!!!
Miért kellenek ilyenek egy rádiós fórumra? Az ilyen szöveggel menj olyan fórumra, ahol lehet ilyen szöveget írogatni. Tuti fogsz találni, vagy ha jobban szétnézel, itt is olyan topikot...
Én először csak arra gondoltam, h. lehagyják a nevéből "Magyar" szót. Aztán második gondolatom az volt, hogy biztos a népbutításra érti ezt fórumtársam. Mindkét téren igaza van!

A Magyar Rádió, az MTV, TV2, Retek Klub, stb., az összes kereskedelmi televízió és ugyanígy rádióadó mind le vannak feküdve a kormánynak! És ha valaki még így sem értené, akkor azt mondom: kormánypártiak. Az viszont csakis színvonaltalanságot, össze-vissza hazudozást, züllesztést, "népbutítást", és politikai befolyásolást jelenthet. Ömlenek a kormánypárti szólamok, ha nem vettétek volna észre, dübörög a propaganda.

Számomra ezek a rádiók átlátszóak, ezért nem is hallgatom (kivéve, ha DX-ről van szó). 8-)
 #3607  Szerző: t
 
szép dolog a hazafiság, elvégre gyönyörű országunk van, az elcsatolt területekkel együtt, gazdag népi kultúránk, gazdag, egyben tragikus történelmünk, világraszóló jelentőségű tudósaink, ami mind-mind hatalmas teljesítmény, nálunk jóval nagyobb országoknak nincs feleennyi se.
node az, hogy ami nekünk tetszik, az magyar, ami nekünk nem tetszik, az magyartalan, nem magyar, zsidó, cigány, stb., no, ez mindennapos retorika ezen a fórumon.
ezért soha nem is lesz komoly és mérvadó szakmai körökben ez az egész.
 #3601  Szerző: furijanos
 
Miért kellenek ilyenek egy rádiós fórumra? Az ilyen szöveggel menj olyan fórumra, ahol lehet ilyen szöveget írogatni. Tuti fogsz találni, vagy ha jobban szétnézel, itt is olyan topikot...[/quote]


Kedves barátom! Ha tudni akarod a Magyar Rádiónak a feladata,a Magyar nyelv és kultúra ápolása,terjesztése belföldre és külföldön élő magyarok részére.
Valamint a közérdekű információk politikai nyomásmentes pontos leadása.Ami most nem igy van.
És elsősorban a magyaroknak szóljon.ha így folytatják nem lesz hallgatójuk.Kapcsold fel a rádiódat,MR-1,MR-2.ha nincs adásban csak zene. fogadni merek nem tudod melyik konzum rádió szól neked.nincs minőség! Ezért magyartalan!,
Barátom! Sokat rádiózzál,fórumozzál,és" látni fogsz a pályán".Ezt a legtöbb veterán fórumozó tudja.én csak leírtam. Ami a szívemen az számon.
 #3480  Szerző: LuciFerko
 
szerintem a lezüllesztésre célzott
 #3457  Szerző: Zsolt0911
 
furijanos írta:A Magyar Rádiónál a magyartalanítás már folyamatban van,értitek!!!
Miért kellenek ilyenek egy rádiós fórumra? Az ilyen szöveggel menj olyan fórumra, ahol lehet ilyen szöveget írogatni. Tuti fogsz találni, vagy ha jobban szétnézel, itt is olyan topikot...
 #3451  Szerző: furijanos
 
MOD
 #3427  Szerző: Sokol404
 
Sz. írta:Hát igen...
régi szép idők:
Kép

http://web.archive.org/web/200106162033 ... tabla.html
Csak megint Dél-Bács-Kiskun maradt ki belőle. + Békés-megye keleti része

Néztem az akkori honlapjukat. Nagyon jó!!! Még egy mai kereskedelmi rádiónak sincs ilyen szép honlapja, mint akkor a Magyar Rádiónak volt. Elismerésem az akkoriaknak.
 #3092  Szerző: Zsolt0911
 
Sz. írta: Egyetértettem. :)
Uhh, ez gyors volt! ;)
Köszö'm!
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 44