RADIOSITE Fórum

  • A rádiós piac

 #51864  Szerző: nyikolaj
 
Lehet,hogy sokan most követ ragadnak majd,de szerintem racionális lesz a gondolatom.
A 101.6-ra azért lenne most még egy hálózatos rádió,mert ha netán megnyerné a helyi Valamédia kft,akkor mit mondana az új ortt?
Na mit?
Na most már töröljétek meg a szemeteket,és a szátokat,mert lett 1db helyi rádiótok.És Nem lepődnék meg,ha így gondolkoznának.(emlékezzünk csak vissza,hogy anno ki nem engedte,a 101.6 pályáztatását?)
Igen.Annamari!
És arra mérget vehetünk,hogy jó pár évig nem is foglalkoznának Borsodi frekikkel!
De ha viszont még mindig nem nyerne helyi rádió,akkor kénytelenek lesznek foglalkozni,a pihenő frekikkel(106.5,93.6,)És még rendes is voltam,hogy a szikszói frekit ide vettem!
Értitek?
Így igaz,hogy még mindig nem lenne városi rádió,de bővülne Miskolc gyér skálája...
:csukottszem:
 #51832  Szerző: Zoey
 
ravasz írta:
Zoey írta:s szerintem a Radiosound a Rádió 1 lesz
Ózdiasan szólva: tévedel.
Ok, lehet, hogy tévedek, de az, hogy több helyre adtak be pályázatot, mégis arra enged következtetni, hogy nagyobb rádióról van szó. Nem lehet a Klub, N-Joy már van, így gondoltam én is az R1-re. Persze ugyanakkor a Roxy is mondogatta, hogy megyeszékhelyi rádiókra fognak pályázni, de érdekes lenne, ha ők lennének.
Akkor viszont a Mátra Centrum vagy az OBS biztosan a Rádió 1, mert nem hiszem, hogy ez a mindenhol terjeszkedni akaró hálózat pont Miskolcot hagyná ki...
 #51831  Szerző: Johnny
 
LUMALA CASA tuti hogy a Sunshine. Utánam adta be, beszélgettünk is egy keveset. Azt mondta problémái voltak ezzel a pályázattal, nehezen állt össze, társával sokat gondolkoztak hogy beadják-e. Ott ült még a Klub rádiós pályázathozó, meg egy másik gyerek, aki nem akart elárulni semmit, csak azt mondta hogy egy cégcsoportot képvisel. Nagyon misztikus volt.
 #51822  Szerző: Snookie
 
http://www.cegkozlony.hu/index.php?page ... ss_szam=28 <-lumala casa

és

http://www.sunshinefm.hu (munkatársak) a kapcsolatot talán mindeki észreveszi :)

A mátrát sehogy sem tudom összehozni K. Viktorral, és az obsről meg a radiosoundról sincs sehol semmi infó...szóval én is kíváncsi lennék rájuk...
 #51815  Szerző: ravasz
 
Zoey írta:s szerintem a Radiosound a Rádió 1 lesz
Ózdiasan szólva: tévedel.
 #51812  Szerző: Zoey
 
Zoey írta:No nyomoztam egy kicsit a neten:

A Rádió Jam a Klubrádiót, a Hold Reklám valóban a Kék Duna, a békéscsabai frekire pályázó Telekom Hradástechnikai Kft. a Rádió 88, Life Essence >> ezt már fejtegettétek a miskolci 101,6 hír hozzászólásaiban (bár nem tudom, végül mit hoztatok ki belőle), Hello Média Kft. a Rádió 6, Flexum Média a BMC Oxygén Rádió, Partner Rádió pedig a Klubrádió (ez a Miskolc 101,6-nál is volt)

Más valamit tudtok ezeken kívül??
Nem hagy nyugodni, ki kicsoda lehet. Most ugyan a Miskolc 101,6-ra pályázókat néztem meg újra. Az már biztos, hogy köztük van a Juventus, Klubrádió, Eper. És szerintem a Radiosound a Rádió 1 lesz (ahogy már mások is említették), aminek a címe megegyezik a Life Essence-szel, ami szintén pályázó, azt hiszem a tihanyi frekvenciára (azért cselesek...). A Lumala Casa sokak szerint a Sunshine Rádió, de mondjuk ezt nem tudom, honnan szedik. A Mátra Centrum és az OBS Kft. viszont még mindig homály. Bár amennyiben a Mátra Centrum Klausmann Viktorhoz közhető, rajta keresztül köze lehet ennek a Rally Rádióhoz is, hiszen ő a rally terén is jártas.

Biztos nincs értelme ennek a folyamatos keresésnek, hiszen úgysem tudunk meg semmi újat. De nem értem, miért kell ezt ennyire titkolni (mármint hogy melyik pályázó kit takar). Nem hogy kiírnák kerek-perec, hogy kik konkrétan a pályázók. Ok, az ORTT nem adhatja ki, még ha tudja is. Aztán végül meg se fogjuk tudni, kik lehettek, csak azt, aki nyer... de az meg még hol van...

Bocs, unatkoztam... :boldog:
 #51460  Szerző: SzD
 
Gabeedj írta:Valóban nincs Fehérvártól lefelé olyan sok rádióadó és nem értem,hogy m iért? (...) osztom a véleményt a Várpalotaiakkal és Veszprémiekkel,hogy kellenének új és jó adók errefelé is.
Tulajdonképpen elvileg Palotán az FM 90.0 MHz-en indul rádió. De az vagy Mária lesz, vagy Lánchíd. Szóval sokat érünk majd vele. A baj az, hogy nem is próbálkoznak vele. Egy kisközösségi rádió volt tervbe véve, de úgy tudom, alapból már a pályázattal problémák voltak, tehát esélytelen volt. Pedig a lehető legjobb ide egy kisközösségi rádió lenne. Lehetséges, hogy egy kereskedelmi rádió nehezen tudna megélni... bár ha Fehérváron (meg több másik városban) ilyen sok rádió megél, akkor itt egy simán ellenne. Szóval ez is lehet egy ok, amiért nem akarnak belevágni. Egyedül a Yo!Rádió mondható itt helyinek... de nem az. Annyiból volt az, hogy itt volt a stúdiója. De ettől függetlenül abban az időben is Fehérvárra koncentráltak.
Azért még reménykedem, hogy egyszer itt is lesz egy helyi rádió.
 #51395  Szerző: drkotasz
 
Különben meg akinek van pénze, az kapásból nem hülye, legfeljebb máshoz ért :)
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 192