RADIOSITE Fórum

  • Magyar Katolikus Rádió

 #532  Szerző: LuciFerko
 
Pasa írta:Lehet, hogy igazad lesz, mert mikor elforgattam a főiránytól, akkor eltűnt a búgás. Csak akkor itt Bp-n miért nincs ez a jelenség se 810-en, se 873-on?
mert nem annyira erősek. Próbáld ezt Érden, ott lesz a búgás :)
 #530  Szerző: Pasa
 
Lehet, hogy igazad lesz, mert mikor elforgattam a főiránytól, akkor eltűnt a búgás. Csak akkor itt Bp-n miért nincs ez a jelenség se 810-en, se 873-on?
 #525  Szerző: LuciFerko
 
az a Búgás itt Enyingen is van valahol. Sokat gondolkoztam már rajt miért. Esetleg a nagy térerő és a környezetben lévő vezetékek? Nagykarácsonyba az 540 csinálja épp ezt
és csak bent a házban. Valakinek jobb tipp?
 #520  Szerző: Pasa
 
Én Zamárdiban nem találtam kifogást rajta, AM-hez képest jól szólt. Viszont időnként olyan búgás volt rajta, mintha magasfeszültségű távvezeték lett volna a közelben, pedig nem volt. A 810 is szinte zajmentesen jött.
 #516  Szerző: LuciFerko
 
azért szar mert a 2 adó interferál, ha csak a szolnoki vagy csak a siófoki menni akkor jó lenne
 #514  Szerző: Sokol404
 
Köszi. 8-) Ezt jó hallani, bár a Kossuth számára szégyen...

Nálunk Tompán sistereg, de attól függ, milyen vevővel hallgatom, vagy pedig külső antennát használok-e hozzá. Szóval összességében: átlagember számára az MKR fogható, hallható, csak épp nem tisztán. :( Én néha nappal Bp.-ről hallgatom, mert legalább ott nem fédel.

Ezt őszintén furcsállom, mivel annakidején Siófokról a Juventus a maga 75 -vagy mások szerint talán kicsit több- KW-jával FULL tisztán szólt, ez meg a 150 és a Szolnoki 135 KW-jával FM-zajszerűen sistereg, pedig benne vagyok a lefedettségi körben. :?
 #510  Szerző: LuciFerko
 
Sokol404 írta:Nemhiába, hisz közszolgálati. ;)

Amúgy milyen volt a minősége ott a (150 kW-os) siófoki adó közelében?
itt Enyingen az adótól kb 8 km-re jó :) Sokkal szebb a hangja mint az 540-nek!
 #504  Szerző: Sokol404
 
Nemhiába, hisz közszolgálati. ;)

Amúgy milyen volt a minősége ott a (150 kW-os) siófoki adó közelében?
 #490  Szerző: Pasa
 
Sokol404 írta:Nem tudom, más is így van-e vele, de a középhullám miatt külön élmény ezt a rádiót hallgatni (nem beszélve a néhány ifjúsági, könnyűzenei műsorról). ;)
Ez valóban így van. Én négy napot voltam most a Balcsin, és nem tudtam kihagyni. Egy kicsit olyan régi MR-feelingje van. :)
 #156  Szerző: Sokol404
 
Nem tudom, más is így van-e vele, de a középhullám miatt külön élmény ezt a rádiót hallgatni (nem beszélve a néhány ifjúsági, könnyűzenei műsorról). ;)
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72