RADIOSITE Fórum

  • A rádiós piac

 #51982  Szerző: drkotasz
 
Cicoo írta:Nem sok az egy picit? :x
De, sok.
De annyira nevezi ki. A miniszterelnök egymaga, basszus. Vicc. Csak nemtok rajta röhögni. :vomit: Gratulálok Magyarország...
 #51976  Szerző: Cicoo
 
akhaz írta:Az elnököt jövő hét elején, hétfőn, vagy kedden nevezi ki Orbán Viktor miniszterelnök kilenc évre.
Nem sok az egy picit? :x
 #51888  Szerző: LuciFerko
 
és remélem döntenek már a kisköz pályázatokról :x
 #51887  Szerző: drkotasz
 
Áldja meg a Jóisten, sok boldog percet neki, olyat, amilyet ő is okoz az embereknek, honatyáinknak is kívánok családjuk körében eltöltött szép estéket (amikor szedik össze, kinél mennyi apró van, fut-e holnap egy fél kiló kenyeret)
 #51885  Szerző: akhaz
 
Szalai Annámária lehet az NMHH első elnöke – írja a Kreativ online. Szerdára elnöki bemutatkozóra hívta meg a sajtó képviselőit a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az elnököt jövő hét elején, hétfőn, vagy kedden nevezi ki Orbán Viktor miniszterelnök kilenc évre. Az elnöki tisztségre Szalai Annamária, a megszűnt Országos Rádió és Televízió Testület korábbi fideszes tagja a legesélyesebb. Az NMHH-t az ORTT és a Nemzeti Hírközlési Hatóság összevonásából hozta létre az Orbán-kormány
 #51876  Szerző: Snookie
 
nyikolaj írta:(emlékezzünk csak vissza,hogy anno ki nem engedte,a 101.6 pályáztatását?)
Igen.Annamari!
ÉN sokkal logikusabb magyarázatot is tudnék arra, hogy miért akarta, hogy később írják ki ezt a frekit..
A 93.6-ot meg ugyan már ne nevezzük miskolcinak..inkább említeném a 96.3-at, mert ugye ez a következő aktuális..
Egyébként pedig rendkívül kacifántosnak tartom az érvelésed, a dolgok ennél szerintem egyszerűbben működnek :)
 #51864  Szerző: nyikolaj
 
Lehet,hogy sokan most követ ragadnak majd,de szerintem racionális lesz a gondolatom.
A 101.6-ra azért lenne most még egy hálózatos rádió,mert ha netán megnyerné a helyi Valamédia kft,akkor mit mondana az új ortt?
Na mit?
Na most már töröljétek meg a szemeteket,és a szátokat,mert lett 1db helyi rádiótok.És Nem lepődnék meg,ha így gondolkoznának.(emlékezzünk csak vissza,hogy anno ki nem engedte,a 101.6 pályáztatását?)
Igen.Annamari!
És arra mérget vehetünk,hogy jó pár évig nem is foglalkoznának Borsodi frekikkel!
De ha viszont még mindig nem nyerne helyi rádió,akkor kénytelenek lesznek foglalkozni,a pihenő frekikkel(106.5,93.6,)És még rendes is voltam,hogy a szikszói frekit ide vettem!
Értitek?
Így igaz,hogy még mindig nem lenne városi rádió,de bővülne Miskolc gyér skálája...
:csukottszem:
 #51832  Szerző: Zoey
 
ravasz írta:
Zoey írta:s szerintem a Radiosound a Rádió 1 lesz
Ózdiasan szólva: tévedel.
Ok, lehet, hogy tévedek, de az, hogy több helyre adtak be pályázatot, mégis arra enged következtetni, hogy nagyobb rádióról van szó. Nem lehet a Klub, N-Joy már van, így gondoltam én is az R1-re. Persze ugyanakkor a Roxy is mondogatta, hogy megyeszékhelyi rádiókra fognak pályázni, de érdekes lenne, ha ők lennének.
Akkor viszont a Mátra Centrum vagy az OBS biztosan a Rádió 1, mert nem hiszem, hogy ez a mindenhol terjeszkedni akaró hálózat pont Miskolcot hagyná ki...
 #51831  Szerző: Johnny
 
LUMALA CASA tuti hogy a Sunshine. Utánam adta be, beszélgettünk is egy keveset. Azt mondta problémái voltak ezzel a pályázattal, nehezen állt össze, társával sokat gondolkoztak hogy beadják-e. Ott ült még a Klub rádiós pályázathozó, meg egy másik gyerek, aki nem akart elárulni semmit, csak azt mondta hogy egy cégcsoportot képvisel. Nagyon misztikus volt.
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 193