RADIOSITE Fórum

  • Rádióműsorok

 #71112  Szerző: DWC
 
chromsix írta:Mert nem történik semmi helyben, nincs hír.
Ez szerintem tipikus alvóvárosi probléma. Az emberek napközben a közeli nagyvárosban vannak, este meg nem nagyon történik velük semmi. Az meg tényleg nem túl kellemes, mikor egyre sűrűbben fordul elő az "oké, írjunk helyi hírt, de miről?"-szituáció.. Jó, persze, abból is lehet kemény 1 db hír, hogy minden rendben van, pl. közlekedésnél, hogy az utak jól járhatók, de azt mégse lehet bejátszani, hogy "térségünk elmúlt napja ismét eseménytelenül telt, még Mari néni is állva tudott maradni, mikor megbotlott egy kőben, így még arról sem tudunk érdekességként beszámolni, hogy a továbbiakban mi történt vele, köszönjük figyelmüket". :D
 #71083  Szerző: chromsix
 
Mert nem történik semmi helyben, nincs hír. Továbbá olcsóbb átvenni egy hírkészítő cég híreit, mint alkalmazni egy saját hírolvasót - hírszerkesztőt. Aztán az is lehet nincs még egy normális beszédmikrofonja sem a rádiónak. Ez mind megtörténhet. :)
 #71007  Szerző: csadam
 
A helyi rádiók többsége miért nem tud saját hírösszeállítást csinálni?? Ha a Kék Duna képes rá, a többi miért nem??
 #53324  Szerző: galga
 
djlacee írta:Már több helyen hallottam a Hírhálós híreket az Egerszeg Rádiós gumizenével....
A Szentes Rádió is így megy. Most hallottam.
 #53137  Szerző: djlacee
 
Már több helyen hallottam a Hírhálós híreket az Egerszeg Rádiós gumizenével, pl Cool FM-en, Stop Rádión, Aktív936-on; lehetséges, hogy aki kéri, annak ezzel az egységes aláfestő zenével teszik elérhetővé, vagy csak simán felveszik ezek a rádiók az Egerszeg streamről? :lol:
A másik meg, hogy a Hírhálósok is csinálnak már rádióra szabott híreket? Mert a Rádió 35-on és a Szinván is ők mondják, de a rádió nevével, ráadásul helyi híreket is.
 #51084  Szerző: ravasz
 
Snake írta:Azt a piros kört inkább délnek tolnám, mert tatabánya felé k.vára nemjön :D
Nekem a hallgatottsági grafikonnal van 'problémám'.

Lásd:
http://www.radiosite.hu/images/hjunius/bp2.PNG

Konkrétan ez vagy egy oltári nagy hazugság, vagy egy 2005-2006-os adat, ahol a Danubius át van írva Class FM-re, a Sláger meg Neo FM-re.

Valszeg utóbbi, látszik, hogy a két új országos rádió más betűtípussal van írva.
 #51082  Szerző: Snake
 
Azt a piros kört inkább délnek tolnám, mert tatabánya felé k.vára nemjön :D
 #51081  Szerző: djlacee
 
Kép